Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arturio

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fapados utazásaink során egy dolog mindig bekerül a zsákba, mégpedig a futócipő. Volt már utunk, aminek apropóját valamilyen futóverseny adta, de ettől függetlenül is kellemes futva felderíteni egy-egy környéket. Nagyobb távolságokat is be lehet fogni – bő egy óra alatt tíz, három óra alatt…..
mi a jó párkapcsolat titka? alig van körülöttem olyan pár, akik tényleg rendben vannak. nincs az a duma, h 'hát, igen, minden párkapcsolatban vannak problémák'...mert hát elvileg ez lenne a lényeg, nem? hogy legalább egymással ne legyen problémánk. mert még így is adódhat/adódik…..
Jó, tudom, hogy kicsit túl sokszor került mostanában szóba a svéd multi, de nagyon is aktuális téma, hiszen szeptember 6-án jön ki az új katalógusuk - amit rendes ember elnyúlva, egy kávé vagy tea mellett lapoz át, álmodozva, mi mindent nem fog megvenni belőle. A héten szó esett…..
arturio 2010.10.08 13:39:13
@Vacskamati4: csak annyit, hogy azért a jobb röltexekben vannak színes tépőzárak - nem húde minőség, de színesek.
Gyerekszoba Falrahányt borsó 2010.09.24 08:14:00
Hogy mi? Legtöbbször az, amit a szülő mond a gyereknek. Mert ugye, szülő tervez, gyerek végez. Ha azt mondod neki, eressze meg a fürdővizét, tuti, hogy egyben lemossa a zuhannyal a csempét is, és csak a vakszerencsén múlik, hogy nem áztatja-e meg egy laza fröccsel a hűségesen…..