Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejszepityoka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Egy olvasónk hívta fel figyelmünket arra a híresztelésre, hogy Boszniában, bizonyos, piramisnak látszó képződményekben magyar rovásírást találtak. Ennek kapcsán leltünk rá Brian Dunning írására, amely a Skeptoid.com oldalon jelent meg, s amelyet alább – a szerző engedélyével – Pálfi…..
ejszepityoka 2009.08.14 13:25:54
@sTormy: szerintem te nem értetted az abel f felvetését... A lényeg hogy a szkeptikus is pont annyira elvakult mint az ellentábor. De míg a fantaszták gondolkodnak addig a szkeptikus a szent tudomány védelmében mindent akadályoznának ami nem fér bele a pont AKTUÁLIS képbe. Mondok egy példát közismert hogy a vonat feltalálásakor a kor SZKEPTIKUSAI azt jósoltÁK hogy a vonat nem fog tudni elindulni és a kerekek majd helyben fognak forogni. Ha a szkeptikusokra hallgattak volna az életbe nem lett volna tömegközlekedés. Ezért teljesen értelmetlen ez az egész oldal.
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
ejszepityoka 2009.06.30 20:10:59
@mind2: @Delinquent: Ha nem ismernétek :))
www.youtube.com/watch?v=fjINMLy3l1E

Na ő kemény csávó ... :))) és az ő gatyájából bújt ki nagyjából az egész társaság
ejszepityoka 2009.06.30 19:54:22
@Delinquent:
Ja ismerem, sok NIN-es videon láttam mansont olálkodni, állandóan ki van ütve azt se vágja hogy mi van, reznor indította el a pályán és csak ismételni tudom hogy az egész Manson jelenség egy nagy vicc... Kitaláltak egy fickót, nagyjából úgy mint az angoloknál egy fiúbandát.
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Ilyen az, amikor az ezüstszínű nájlon jampeczakó alól elővillan a rojtosra kopott, kifakult értelmiségi lét. Kis vicces közjátékot láttunk a múlt héten A tét című műsorban, csak a csatorna nem siette el felrakni a videótárába az adást, úgyhogy azt meg kellett várnunk, hogy…..
Hú srácok, Gyurcsány blogbejegyzése, mármint a legutóbbi, szuper, nem? Mindenki olvasta, ugye? Ha esetleg valaki mégsem, az azonnal húzzon a kapcsolat-hu-ra, és rágja át magát a sztorin. És nem ám elkalandozni a kommentek felé, mindannyian tudjuk, hogy ott vannak az igazán nagy…..