Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radiohead82

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X56 2011.11.09 17:15:00
Eddig tartott a legígéretesebb Villarománc, az van, hogy nincs szeri. Nem is tudom, miről fogok írni ezek után, tényleg. Se Dya, se szeri, sok ez nekem. Lilu meg gumicsizmában van a stúdióban. Az enyém jobb, hehehe. Mind a kettő. A legmégszebb még nem érkezett meg, mert tegnap…..
hogyvolt VV5 - 1x16 2011.09.28 11:51:00
Többször megfogadtam már, hogy közvetlenül Pötyiséta után nem ülök le posztot írni, mert reggel ismét bebizonyosodott, a „fasz feláll az ész megáll” nem kizárólag a humanoid hímnemű egyedekre vonatkozik, így nemcsak az idegállapotom zaklatottabb a szokásosnál, de…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
2009. október 31-én az Index két újságírója, Szily Laci és Bede Marton elment az aktuális Charta-gyűlésre, majd szép cikkben tudósítottak is az ott hallott-látott eseményekről: "Hány halálos áldozatuk lesz a Fidesz-lágereknek?" Nem tudom, hogy…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Radiohead82 2011.03.07 16:22:38
@sztrugackij: Ha te öregemberek meggyilkolását kisebb súlyú bűncselekménynek minősíted, akkor ehhez csak gratulálni tudok! Ahhoz meg főleg, hogy ugyanebben a mondatban pont te hiányolod az etikai kódexet! :D Még egyszer gratulálok, EPIC FAIL voltál. Neked még kamuszutrát is sikerült ezzel alulmúlnod!
Radiohead82 2011.03.07 16:34:48
@sztrugackij: Szövegértelmezési gondjaid neked vannak te nyomorék! Mit írtam? Azt hogy összemosol egy egyszeri gyilkosságsorozatot olyan gyilkosságokkal, amik ezzel szemben rendszeresen előfordulnak! Te erre írtad hogy az egyik sűrűbb de KISEBB súlyú, mint a másik! DE BOCS, nem tudtam hogy idős emberek meggyilkolása kisebb súlyú bűncselekmény, mint a cigány emberek meggyilkolása. Agyhalott, idióta balfasz!
Radiohead82 2011.03.07 16:45:59
@sztrugackij: Nem süllyedek le a románozás szellemi mocsarába. Ha a nyelvtan korrepetálásnál tartunk, köszönöm a nagyívű felajánlásodat, élnék is vele, de csak miután megtanultad a vesszők helyes elhelyezését mondaton belül.
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Radiohead82 2011.03.03 21:18:28
@oncogito: Az lehet hogy te kritizálod a kulturálatlan hangnemet, meg a mocskolódást, csak te ezzel kifejezetten az egyik oldalt bélyegzed meg, míg a másik oldalon vélelmezed a kulturált viselkedést. Pedig ebben nagyon tévedsz. "egybites naridroidok, törpecigány,zsebnapóleon" stb., ezek amolyan a balosok által használt visszafogottabb jelzők, amikor elkezdenek fröcsögni. Ugyanolyan mocskolódás megy azon az oldalon is, nem kell sajnálni őket. És emiatt nem lehet téged sem komolyan venni, amikor politikailag elfogulatlannak tartod magad. És emiatt lehet következtetni a hozzászólásaidból, hogy ugyanúgy elfogult vagy az egyik oldal irányába.
Az meg, amit korábban mondtál, hogy "szégyen magyarnak lenni", számomra elfogadhatatlan kijelentés. De nemhogy tőled, hanem akkor is, ha Mózes kőtáblájába lett volna 11. parancsolatként belevésve: "Ha magyar vagy, szégyelld magad!"
Radiohead82 2011.03.03 21:25:31
@oncogito: Persze az egyáltalán nem baj, ha elfogult vagy. Emberek vagyunk, mindenkinek van véleménye, esetlegesen politikai-világnézeti meggyőződése. És az se baj, ha ellentétes a meggyőződésünk, amíg értelmes vitát tudunk folytatni. Csak aki elfogult, ne akarja leplezni elfogultságát, vagy ha leplezni akarja nagyon, akkor ügyeljen arra, hogy az ne érződjön ki a kommentálásaiból.
Radiohead82 2011.03.03 22:10:29
@oncogito: 1. Ezt a kommentet nem vettem észre. Nem ülök állandóan a gép előtt, és általában azoknak a véleményére figyelek akikkel vitába bocsátkozom, vagy akinek a kommentjéhez egyébként hozzászólok.
2. A véleményem erről annyi, hogy primitív, gusztustalan, és fölösleges az ilyenre időt és energiát pazarolni. A trollokat a helyükön kell kezelni. Ez pedig tipikus trollkodás.
3. Te azt mondod, nincs mire büszkének lennünk (ha ezt az elmúlt évek teljesítményére értetted, egyetértünk). Én viszont azt mondom, egyik nemzetnél sem vagyunk alávalóbbak. Ez a "szégyellem hogy magyar vagyok" mentalitás tipikusan az a komplexusos beidegződés, amit próbáltak belenevelni az emberekbe az elmúlt 60 évben. "Merjünk kicsik lenni!" by Kovács László.
Mikor a bürokrácia tágranyílt szemekkel tekint a mindennapokra, az pedig csúfosan kikacagja, akkor.......iszonyú nagy baj van.A budapesti West Balkánban tegnap történt tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi önkormányzat által kiadott közlemény szépen összefoglalja, mennyire…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
Tegnap végre döntött az Alkotmánybíróság ... végre! Ja, nem a magánnyugdíj-pénztárak ügyében, arról majd tavasszal lesz csak döntés, miután a közel 2,9 millió ember "visszalépett" az állami rendszer ... de tegnap egy hasonlóan fontos és az ország számára nagyon…..
Radiohead82 2011.01.13 00:38:25
OFF:
index.hu/belfold/2011/01/12/gyurcsany_orban_viktornak_surgos_az_alkotmanyozas/

"Gyurcsány arról beszélt: ha a Fidesz által elképzelt új alkotmányt a "demokratikus ellenzék" nélkül fogadják el, az nagyobb vihart kavar, mint a médiatörvény, pedig szerinte Magyarországnak 1963, az 1956-ot követő megtorlások lezárulta óta nem volt olyan rossz sajtója, mint ma."

Ez azért megérne egy VB posztot, nem?

ON
Na, ezt hiányoltam már, sok a remek munkanélküli diplomás, kezdjük meg az 1 millió új munkahely létrehozását! Íme, az első remek lehetőség. Hát ki nem szeretne egy csapatban dolgozni Pali bácsival és Kiss Norbival?Apróhirdetés az Expressz.hu-n:A szöveg:"Szervezetünk…..
Radiohead82 2011.01.04 15:24:55
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
Radiohead82 2011.01.03 17:10:09
@Horizont: Ez sajnos így van. Lám 8 év állandó sunyi pofátlansága mégsem volt olyan hosszú idő hogy belevésődjék a többség fejébe akár csak fél évre is. Nem mintha védhető lenne OV-ék mostani ténykedése, mert baromira nem az (médiatörvényre gondolok elsősorban). De akkor is... a magyar emberek szenilitása példátlan, és ebben rejlik az abszurditása. Hosszú távon pedig a végzete.
Radiohead82 2011.01.04 14:43:56
@Marcellusca: Egyenlítő-blogra hivatkozni = NEM MENŐ XD
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Radiohead82 2010.05.29 18:03:42
@Chicano: Emberileg valahol érthető, hogy frusztrálja őket a dolog. Mármint biztos nem jó érzés látni nekik hogy a szeretett pártjuk Kedves Vezetőjükkel, Ferenccel az élen mára szinte egy politikai szubkultúrává zsugorodott össze. Annak is lassan a fele már a börtönben építi újjá a pártot.
Radiohead82 2010.05.29 20:56:37
@OrbanWinetou: Csak annyi a különbség, hogy ha valaki a Kárpátok Géniuszát nem tapsolta meg, vitték agyonlőni.
OV-t Kádárral, Rákosival, Ceausescu-val összehasonlítani kb. akkora baromság mint a jobbikot összemosni a maszop-szadesszel.
Radiohead82 2010.05.29 22:54:42
@alibaszna de bamba: Most a saját önéletrajzodat akarod rám olvasni, hülyegyerek? XD
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Radiohead82 2010.05.26 13:09:10
@Laceeka82: Lacika, ülj a helyedre, karó! Az ellenőrződbe kéred vagy a seggedbe?
Hagyónak nagy szerencséje volt, hogy annyi idő telt el a BKV-ügyek komolyra fordulása és a mentelmi jog letelése között, bőven jutott ideje takarítani. Legalábbis azt hihette, hogy szerencséje van, mert valószínűleg a rendőrök sem hülyék, és nagyon remélem, hogy van valami…..
Radiohead82 2010.05.21 18:35:22
@Kicsit Karcos: Ez szintén örvendetes hír, már régóta látnám szívesen Szabó elvtársat is a rabszíjon elvezetve. Lehet írni a következő cikket :D Minden napra egy szép történet!
A Fidesz PR-gépezete egy újabb csodálatos kifejezést ajándékozott nekünk: Nemzeti Együttműködés Rendszere, alias "NER". Kétharmad ide, történelmi győzelem oda, nekem ez egy picit túl öntömjénező: "Az emberek azt várják el az Országgyűléstől, hogy ismerje el…..
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Radiohead82 2009.12.17 16:46:18
@Scarlet Crusader: Aha, Kanadában szerinted kik miatt írják ki a boltokban hogy "magyar, ne lopj"? Tán a már évtizedek óta kinn élő magyarok miatt, akik dolgoznak? Vagy akik menedékjogot akarnak kapni az állítólagos üldöztetésük miatt?
Igen, ez alapján minden ember gyűlölhetne minden embert, csakhogy a párhuzam amit vonsz nevetséges, mert gyakorlatilag itt az emberiség történelmét vázolod fel, ami hatalmi-politikai játszmák eredménye. Egymással köszönőviszonyban sem lévő dolgokat nem kéne összemosni kedves Scarlet Crusader. Ami kis hazánkban történik, az arról szól (ha eddig még nem volt világos,pedig ezt mindenki tudja, még a kávéházi libcsik is), hogy adott egy népcsoport, akik itt élnek idestova 600 esztendeje, és 6 évszázad nem volt nekik elegendő arra hogy többé-kevésbé alkalmazkodjanak a többségi társadalomhoz, és ez hidd el hogy nem a többség hibája. Ma ennek a népcsoportnak az igencsak többségi hányada abból él hogy a te, az én, és mások adóforintjain élősködnek a sok puja gyártásával, mert nekik büdös a munka, mindig is büdös volt. Képtelenek túllépni a többszáz éve avitt hagyományaikon, ami nemcsak a mai korban, de korábbi századokban is deviáns szokásoknak minősültek. Ma sírnak hogy milyen elesettek, ők a szegény hátrányos helyzetűek, de ha felmész egy közösségi oldalra minden dzsipó az adatlapján szamurájkarddal és húszezres kötegekkel feszít, aztán ilyen szöveget írnak ki "dzsalok magyart ölni". Sírnak hogy milyen elesettek, gyengék, nem tudnak, nem bírnak dolgozni. Arra nincs erejük hogy két fűszálat keresztbe tegyenek, de arra igen hogy jól pofán verjenek a nálad lévő értékeidért (és akkor még szerencsés vagy). De eredetileg a reagálásom a hozzászólásodra arra vonatkozott, hogy nem egy egyén tette miatt történik az általánosítás egy népcsoportra. Egyetlen egyén cselekedete alapján valóban nem jogos, de egy ember, aki az életében elegendő tapasztalatot szerzett bizonyos dolgokról, annak már jogos és érthető. Vajon miért nem érzek semmilyen feszültséget, amikor egy kínai társaság utazik a villamoson, és miért szorul ökölbe a kezem, amikor két három pujáró a mobiljaikon üvöltetik a hülye zenéjüket és ordibálnak, miközben mások normálisan viselkednek rajtuk kívül?
Úgyhogy nem értem hogy jön ehhez a brit gyarmatbirodalom, vagy Nagy Sándor hódító háborúja, vagy a náczik népirtása.
Radiohead82 2009.12.17 21:40:15
@.Pierre Bezuhov.: 1. szerb vagy német nemzetiségi iskolákban nem nyomják tele a gyerekek fejét sok babonás ökörséggel 2.mintha a szerb vagy sváb kisebbség és a cigánykisebbség kérdése ugyanolyan súlyos társadalmi problémát jelentene...
Radiohead82 2009.12.17 21:59:18
@kispista2: Zsidó szomszéd miatt még többe is kerül :D egyébként ezt ne nekem mondd, hanem bezuhovnak meg a többi burokban élő libikókának.