Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jakab a buga

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap lezajlott az országos kompetenciamérés. Két gyermekem révén is érdekelt voltam, az egyik a 4. a másik a 10. évfolyam számára készített feladatlapokat írta. A nagyobbik úgy értékelte, hogy nehéz volt, leginkább azért, mert négy óra alatt olyan sok feladatot kellett…..
Proszektúra A halállista 2009.05.28 16:05:00
Talán van még aki emlékszik egy bizonyos Netkacsa nevű internetes pletykalapra, amelyik valamikor 2005-ben kilistázta huszonöt állítólagosan meleg közéleti szereplő nevét, természetesen a beleegyezésük nélkül. Menyhért Mészáros László, a lap szerkesztője semmi erkölcsileg…..
Azt hiszem, aki az elmúlt hetekben, hónapokban figyelte a híradásokat, az észre vette, hogy a törpe kezdi magát óriásnak érezni. Nem lehet rájuk mondani, hogy nem alulról építkeznek. Szép ügyesen lentről felfelé szétzilálták az oktatás minden szegmensét. Minden szinten…..
Tudd, hogy kikre (nem) szavazol!Az MSZP választási listáján szereplő Herczog Edit a Kenguru Csoport nevű lobbi szervezet tagja. De a Fidesztől is ott vannak a kenguruk között ketten: Barsiné Pataky Etelka és Becsey Zsolt. A két nagy párt EP delegációja összefonódott a Kangaroo Group…..
Konzervatórium Korrekt 2009.05.28 07:36:00
Kicsit későn ébredtünk, hiszen a hír keddi, ám a politikusi pofátlanság ilyen szintű megnyilvánulásait még a tapasztalt bloggereknek is emésztenie kell. L. Z. elsőrendű elítélt, a parlament széles palettáját bejáró politikus (talán csak SZDSZ tag nem volt, de egyrészt biztos…..
Konzervatórium Csurka VS Jobbik 2009.05.23 13:11:00
Bár alapelvem, hogy egy komolysági szint alatt nem pazarlom az időmet hülyeségekre, de bizonyos helyzetekben muszáj vagyok kivételt tenni. Ilyen, amikor Csurka István Szűrüs Mátyással (!), volt moszkvai nagykövettel és a III. Magyar Köztársaság ideiglenes (és első) köztársasági…..
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
                                        1.     Bajnai Gordon2.     Demján Sándor 3.     Erős János4.     Kóka…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
Remélhetőleg sok olyan elhalt sorozatpróbálkozásról kiszivárog majd videü, mint a Body Politic, amit a CW nem rendelt be első körben, pedig jobban járt volna, mint bármelyik újoncával, legalábbis a szereplőgárdát és a netre kiszivárgott jeleneteket elnézve mindenképpen. A…..
jakab a buga 2009.05.25 17:59:43
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
December közepén Orosz József új lapot nyitott a magyar sajtó történetében. Csak az a baj, hogy szerintem a fekete lapokat szaporította ezzel. A Klubrádióban van neki egy betelefonálós műsora (címe Rekontra); az egyik betelefonáló olyasmit mondott, hogy „Odaadnák vagy…..
Aranyos kislány rajzfilmszerű csülköcskékkel, kilátszó bordákkal és cuki copfokkal. A képet Pap Gézától a Budapest Jövője bloggerétől kaptam kifejezetten rejtvénycélra, a Kenedis légi fotóra reagálva. Szerintetek mit ábrázol? A helyes megfejtés természetesen az, amit…..
Három szakítás plasztikus leírása, úgy, ahogy fájdalmasan megtörtént. Kedves Szakítós! Íme három komolyabbank vélt kapcsolatom szomorú végjátéka. Minden fiú, akivel jártam teljesen normális, nem voltak öngyilkoshajlamaik és sose bántottak. Fiú1: Én : Mikor tudunk…..
jakab a buga 2009.05.25 16:09:22
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
A vörös ördögök után a folyamatosan a szétesés, megbolondulás és eltűnés gondolatával kacérkodó MDF is előállt EP-választási szpotjaival, amelyek pont olyanok lettek, mint a párt: az egyik irányból nézve akár rokonszenvesnek is tűnhetnek, a másik irányból inkább…..
Olvasónk munkahelyén közölték, hogy 7%-kal lecsökkentik az alkalmazottak nettó fizetését, miközben topmenedzsment pár darab új, egyenként közel 20 millió forintos autót kapott. Az egyik nagy, hazai reklámügynökségnél dolgozom. Néhány hete a felsővezetés és a tulajdonosok…..
Egészen érdekes dolgot találtam. Nem új dolog, csak nem igazán ismert: biciklire szerelhető elem és dinamó nélküli lámpák. Ha egy tekercsben vagy mellette változik a mágneses mező, akkor abban áram indukálódik. Ezt az egyszerű dolgot fejlesztette tovább a Reelight úgy, hogy a…..
Hepi börzdéj, Index!..
jakab a buga 2009.05.25 15:09:39