Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honey_Bunny

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Bloggg 2009.05.24 13:48:00
Vasárnapi romantikum.Tegnap este külös fordulatott vett a mi kis szappan operánk Dórival. No most már én sem tudom követni az érzésvilágainkat, az történik. Ezt a hetet úgy ahogy van, jó lett volna kitörölni... Minden napra jutott egy oltári nagy szívás. Hétfő: maga a fotós…..
Honey_Bunny 2009.05.25 18:14:22
@-Hoze-: Nem vagyok pszichiáter, bár lehetséges, hogy nem lenne ártalmas dolog rád nézve, ha felkeresnél egyet:P
Nem fogsz megjátszani dolgokat.. hát egyáltalán nem úgy tűnik, mintha ez így lenne. Mindenesetre te tudod.. És elhiszem, hogy nem érdekel a véleményem, de úgy érzem nem tettem semmi rosszat azzal, hogy kiálltam valakiért, akinek jelen esetben igaza van..
Honey_Bunny 2009.05.25 16:19:19
Hoze,
Nem volt egy egyenes húzás tőled, amit tettél. Tulajdonképpen nem is értem, miért lepett meg engem ez a dolog, ugyanis egy olyan embertől aki a barátnőjéről (akibe állítólag szerelmes is) úgy beszél, ahogy néha napján te tetted/teszed, nem is tudom mit lehetne várni, de mégiscsak azt kell mondjam, hogy ezt azért nem néztem volna ki belőled, azt hittem, hogy Te ennél több vagy. Nyilvánvalóan úgy gondolod, hogy túl van reagálva ez az egész, mert csak 2 nap volt a Pinkyvel és akkor is ittál stb.. Tudod, lehet,hogy ez neked csak ennyit jelentett, sőt, de neki nem, mivel túlságosan is beleélte magát a dolgokba azok alapján, amiket mondtál neki..aztán jött a hidegzuhany. Érthető, hogy egy 8 hónapos kapcsolatot nem lehet egyik napról a másikra lezárni, nem is ezzel van a baj. A legundorítóbb, amire nem is nagyon találok szavakat, az az,hogy éppenséggel vele felejtetted el közölni, hogy változás van, és annyit nem tudtál neki megmondani, hogy ne haragudj , ez nem fog működni.. és másoktól kellett megtudnia, meg onnan,hogy msn-en látta hogy újra kiírtad a Dórit. Szerintem ha már egyszer így alakult, azért az lett volna a minimum,hogy közlöd ezt vele is, ugyanis ez rá is tartozott akkor, ő is érintett volt ebben a témában. A legszebb az, hogy nem tűnsz úgy, mint aki belátná,hogy igen , ez esetben én vagyok a hibás.. Hogy ez miből jött le? ->:” Megtalálod egy gyenge pillanatom, és "lecsapsz" rám, már bocsánat, de ez meg milyen dolog...?” Már ne is haragudj, de ne tegyél úgy, mintha ő használta volna ki azt a helyzetet, hogy neked éppen gondjaid voltak a Dórival. Valószínűleg ott se lett volna ezen az estén a Pinky, de amint megtudtad,hogy neki is éppen magánéleti gondjai vannak, írtad, hogy jöjjön ő is. A dolgok meg utána már jöttek maguktól, nem ő használta ki, hogy gyenge voltál, ebben te is ugyanúgy részt vettél, ahogyan ő. Szóval nem kell szépíteni a dolgokat, ezen nincs is mit szépíteni. Én ezzel most nem piszkálni akarlak, még akkor sem, ha úgy tűnik,de szerintem nem ártana, ha egy kicsit más szemszögből is néznéd a dolgokat. Kb ennyit akartam. Na, minden jót!