Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egalaB

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
egalaB 2018.03.28 22:17:16
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
Végre megérkezett a Blitwolf 40W-s töltője, leánykori nevén BlitzWolf 40W Smart 5-Port High Speed desktop USB charger, köszönjük Emese. A lényeg azért kiderül a névből, 40W, vagyis 5V*8A leadására képes, amit ha átfordítunk "kopternyelvre" 8000mA-t jelent, ami azért elég bika. A másik, hogy az…..
egalaB 2017.02.12 17:15:22
De amikor veszel 4 USB-s aksit (quadkopter.blog.hu/2016/10/24/sorbo_usb-s_litium_akkumulatorok_az_ikea_elemek_vege) a fényképeződhöz, ami a korábbi 1.2V-os aksikkal igen finnyás volt, akkor ezt be tudod tenni mellé a fényképezőgép táskába a korábbi eneloop aksit töltő helyére, míg a szuper 500FT-os elosztódat a hajadra kenheted...
Fotelforradalmár A vég kezdete? 2014.04.07 07:27:50
Őszinte leszek: kibaszott nehéz bármi is írni agy a választások másnapjának reggelén. Pedig nem történt semmi meglepő, igazából a papírforma érvényesült. De átélni azt, amibe eddig csak belegondolt az ember, egészen más tapasztalat. Forrás: választás.hu A helyzet azért vicces, mert relatíve…..
egalaB 2014.04.08 09:36:18
A választások már nagyon rég nem arról szólnak, ki a jobb, hanem hogy ki árt kevesebbet, meg ki kinek az elvakult híve, akiket a valóság a legkisebb mértékben sem befolyásol, amikor x-elni kell. Fanatizálás és néphülyítés terén meg lássuk be, a jelenlegi gárda mindig is profibb volt. És ez a profizmus párosult a mérhetetlen hatalomvággyal, aminek meg is van az eredménye. Aki nem látja, hogy hová tart ez az ország 20 éve, és azon marja a másikat, hogy de az én rablóm a szimpatikusabb, nem a tiéd, az meg is érdemli, amit kap. Igaz, közben megyünk vissza a feudalizmusba, mert bizony most alakítják ki az új "nemesi" réteget. Az emberek nagy része meg már mély szegénységen él most is, itt Európa közepén.
És megértem azokat, akik érdekből a saját táborukra szavaznak, mert úgy kapnak a húsos fazékból. De ezek száma azért jóval kisebb azokénál, akik velük egy oldalra pipálnak. Utóbbiak azok, akik más mellett magukra is önként csatolják a szopóálarcot, és közben tapsikolnak, és győzködik a többieket, hogy meglásd, milyen jó lesz...

De picit a demokratikusság kérdésének feszegetéséről is: Abban az esetben, ha valaki úgy módosítja a szabályokat, hogy az neki kedvezzen, akkor a végeredményre lehet mondani, hogy szabályszerű volt, csak hát...

És szükségesek voltak ezek a "trükkök" (választói körzethatárok manipulálása, buszoztatás, országon "túlról" érkező extra levél alapú szavazatok)? A győzelemhez nem, de a totális, kontroll nélküli hatalomhoz igen.
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..