Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.A.

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!..
Vannak zsidós nevek, mint a Kohn, a Grün, a Weisz és a Schwartz. Pedig akik ismerik az ókori illetve a középkori rabbinikus irodalmat feltűnhet, hogy a zsidóknak nemigazán volt családnevük. Hozzáteszem a nem-zsidóknak sem. Jó sokáig. A zsidó társadalomban mindenkit, döntőrészben patriarchális…..
V.A. 2019.08.07 07:06:40
@Mickey Pearce: A Horthy-korszak legismertebb kultuszminiszterének neve: Klebelsberg Kuno....
Április végén két napra bezárt Feröer-szigetek minden turistalátványossága, de tárt karokkal várták az önkénteseket. A cél az volt, hogy a karbantartási és fejlesztési munkákat végezzenek el az Izland és Norvégia között szigetcsoporton. A Feröer-szigeteken is érződik már…..
  Sajnos éves szinten bőven történnek hazánkban olyan bűntények, ahol emberi életet olt ki az elkövető. Ezek közül azok a legborzasztóbbak, ahol gyermek az áldozat. És már le is írtam a két bűvös szót: elkövető és áldozat. Igyekeztem kicsit tájékozódni a neten fellelhető hírekből az üggyel…..
V.A. 2018.05.24 11:23:25
Ha egy ilyen eset megtörténik, megindul a manapság kötelező bűnbakkeresés. Felelős a szülő, ja nem, az már nem is, hisz maga is csak áldozat, hiszen az is sittes lumpenproli, akkor inkább az iskola, mert hogy ki merte rúgni(az agresszív, összeférhetetlen magatartása miatt), vagy még inkább a gyámügy, meg az önkormányzat, merthogy miért nem seģített, amikor lehetett volna, felelős a falu, mert nem tolerálták, felelős a magyar társadalom, mert közönyös, meg kiközösít, felelős a rendőrség,miért nem látták a veszélyt, az orvosok, mert nem vették észre, hogy pszicho, az egészségügyi rendszer, mert nem lehetett kivizsgálni, felelős a tévé, mert erőszak van benne, és hogy azt utánozza, felelős vagy te a számítógéped eĺőtt( mert azt, gondolsz, amit gondolsz és bizonyára nácifasisztarasszista vagy emiatt), felelős a VILÁG.
És felelős a kő is. Hiszen rosszkor volt rossz helyen. És hagyta, hogy egy kéz agyonverjen vele egy nyolc éves kislányt.
Egy valaki azonban nem lehet felelős sohasem: az elkövető. Ő ugyanis a liberális píszí beszédben csak áldozat lehet. És minél förtelmesebb bűnt követett el, annál nagyobb áldozat, hiszen a társadalom nyilván annál kegyetlenebbül bánt vele előtte, szinte mindegy is, hány éves. A liberális debilizmus vallási dogmái közé nem fér bele, hogy valaki személy szerint felelős lehet a saját tetteiért. (Még mit nem, hiszen akkor mi is felelősek lehetnénk a saját tetteinkért). Felelős csak valami nagyobb, megfoghatatlanabb lehet. Az sem fér bele, hogy elismerjük: az emberi egyedek egy része megváltoztathatatlanul selejtes. Ha ezt elismernénk, akkor azt is elismernénk, hogy az általunk teremtett liberális világ nem mindenható, problémák sokaságára nem tud, és soha nem is tud majd épeszű megoldást adni.
Ez pedig már igazán nagy eretnekség volna, meg is kövezhetnének érte.
V.A. 2018.05.24 13:51:44
@roli101: Nem értem a kérdésedet, nem tudom hol hallottad, ebben a cikkben és az alatta levő kommentekben biztosan nem. Talán amikor a Mein Kampfot lapozgattad unalmas téli estéiden?(Ez csak tipp) Ha szövegértelmezési nehézségeid vannak próbáld meg újra, lassan átolvasni az egészet, hátha megérted a lényeget.
V.A. 2018.05.24 14:11:30
@sas70: Nos, kógens ismérvek ebben a formában nem léteznek. Hogy ki a selejt, azt természetesen nem egyének határozzák meg, hanem a saját cselekedetei. Én például azt gondolom, hogy aki egy találomra kiválasztott nyolc éves kislányt gyakorlatilag szórakozásból egy kővel agyonver, az társadalmunk szempontjából mindenképpen selejt, amit saját cselekedetével bizonyított, tehát ki kell iktatni a társadalomból. (A Btk. erről azt gondolja, hogy max. 10 évet kaphat, mert fiatalkorú). Ugyanakkor, azokról, akik azt gondolják, hogy ez a cselekedet bocsánatos, én szintén azt gondolom, hogy selejtek. (Utóbbiakkal a Btk nem foglalkozik.)
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
Kasz.Couture TOP 5: Balmain 2016.05.09 15:52:08
Olivier Rousteing első férfi bemutatója hozta a megszokott Balmain stílust, ami szinte már egybeforrt a Kimye életérzéssel. A divatház kreatív vezetője egy erős férfit képzelt el, aki merész, és bátran fedezi fel a világot - ami leginkább a szafari stílusú ruhákban köszönt vissza. Kár lenne…..
V.A. 2016.05.11 08:33:27
Nemrég egy érdekes fotósorozat tűnt fel a kínai közösségi oldalakon. Kínai szénbányászok Huaibei városból, Anhui tartományban közvetlenül az éjszakai műszak után, bányászfelszerelésben, izzadtan, koszosan leültek fényképet készíteni feleségeikkel. Majd lefürödtek, átöltöztek és ismét csináltak egy…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
Kábé két hete van még Vitézy Dávidnak, hogy letegye az asztalra a saját maga által készített koncepciót a közösségi közlekedés átalakításáról. Elvileg július 31-ig tart a féléves miniszteri biztosi megbízatása, így bizonyára gőzerővel dolgozik az anyagon, úgy, mint…..
A wnd.com tudósít arról, hogy nem ment zökkenőmentesen Obama értékelése a melegek hónapjáról. Az elnök beszédét megzavaró személyről kiderült, hogy transznemű illegális bevándorló, aki többek között az LMBTQ bevándorlók pártfogójának, a FAMILIA: TQLM alapítóinak…..
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
V.A. 2015.05.01 08:44:02
@zackie: Huh, az kemény lehetett. Ezek, akik direkt nem szólnak,csak néznek a szemükkel, na ezek a legkegyetlenebbek.
Mandiner blog Én bicikli Budapest 2015.04.25 18:31:00
Még csak nem is terveztem, hogy részt veszek az I Bike Budapesten. Aztán csak kicsalogatott az esemény, s a végtelen hosszúságúnak tűnő menet egy pontján becsatlakoztam a kétkerekűek áramlatába, hogy együtt élvezzük az elcsendesedett Budapestet egy tavaszi szombat…..
V.A. 2015.04.26 08:11:02
@phaszfej: Látom a neved kötelez, faszfej.
Ezúttal sajnos nem túlzás a cím, mert egy a napokban napvilágot látott szomorú valós eset kapcsán elevenítjük fel a történéseket. Egy pánikba esett brit 17 éves középiskolai tanuló felakasztotta magát, miután megkapta a zsaroló kártevőt. A brit tinédzser annyira megijedt,…..
Készüljenek fel, kevesebb „hír” jelenik meg majd a Facebookos hírfolyamukon a hihetetlen igazságokról és dinoszaurusz észlelésekről. A közösségi média platform kedden jelentette be, hogy erőfeszítéseket fog tenni, hogy csökkentse a beugratások és félrevezető történetek…..
V.A. 2015.01.24 13:29:33
@Online Távmunkás: Az csak egy hoax volt!
Füstleves Nikotinból B3 vitamin? 2014.11.22 06:01:00
Tudjátok-e, hogyan lehet a nikotint B3, B6, és B12 vitaminná átalakítani? Sehogy.A VITACOOL nevű termék, amely állítólag huszonegy gyógynövényből készült, és Dr Masayoshi NIO professzor fejlesztette ki, ezt állítja.   A leírás szerint:  Csökkenti a passzív…..
Walled City egy elképesztő népsűrűségű nyomornegyed volt Hong-Kong, Kowloon városrészében. A képen látható teljes mértékben engedély és tervek nélkül létesült épületegyüttesben ötvenötezer ember élt, elképesztő higiéniás körülmények között, sokan csaknem évtizedekre a napfénytől is elzártan.…..
V.A. 2014.04.15 18:38:39
@Kösz a halakat!: Épp ezt akartam írni, de megelőztél :)
A strucc homokba dugja a fejét, ha veszélyt érez? Hány érzékünk van valójában? Ha megérintünk egy madárfiókát, akkor az anyja kitaszítja? Tényleg látható a Holdról a Kínai Nagy Fal? Kijózanító lista következik azokról a dolgokról, melyeket eddig rosszul tudtunk! 1. Az öt…..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
Interiors Ezt látnod kell! 2014.02.15 02:09:50
Szeretném, ha ma részt vennél egy apró játékban itt a blogomon. Csak egy toll és egy post it (vagy egy egyszerű papírlap) kell hozzá.  Arra foglak kérni, hogy adj meg három értéket - 1-től 5-ig terjedő skálán. Kérlek, írd le ezeket a papírra, közvetlenül azután, hogy…..