Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli1019

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára biztossá vált, hogy nem véletlenül aggódtak szakmai körökben a kínai eredetű buszok miatt.  A nagyjából négy éves kocsik máris úgy néznek ki, mintha húsz évesek lennének. Sajnos az alvállalkozóknál más típusokkal sincs minden rendben. Az első adag King Long busz…..
Zoli1019 2017.04.05 17:45:03
@Scaniás: "Made in Taiwan, minőséggel kicsit báj ván", hogy egy volt kollégám mondását idézzem. :) Ezek a busznak látszó guruló dobozok sem kidolgozottságukban sem anyagminőségükben nem érik el azt a minőséget amit elvárhatnánk tőlük. Addig fognak járni ezek a járgányok, amíg egy anyaghiba miatt komolyabb balesetet nem fog okozni valamelyik. Nem szeretném ha így lenne, de sajnos ezeknél a járgányoknál erre igen nagy eséllyel lehet számítani az életkoruk előrehaladtával.
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
Zoli1019 2010.07.03 21:02:51
@heinrich:
Nem kárörvendezni szeretnék csak megrohantak az emlékek...
1978-s Argentin Magyar meccsen olyan sportszerűtlen viselkedést láttam az argentinok részéről amit ma megint viszontláthattam a Német-Argentin meccsen. Semmit sem változtak az argentin focisták! Úgy látszik ez öröklödő betegség náluk. Ha nem ők állnak nyerésre akkor elkezdik rugdosni az ellenfél játékosait, kritizálják a bírói döntéseket, és a szokásos színészkedést sem hanyagolják el! Az emlékezetes 78-s meccsen Töröcsiket és Nyilasit is kiállította törlesztésért a bíró, miután már nem bírták elviselni, hogy szétrugdossák őket az argentin védőjátékosok. A bíró (sajnos) szó nélkül hagyta a magyar csatárokkal szembeni szabálytalanságokat. (Ki tudja miért?) A mostani meccsen is visszaköszöntek az argentinoknál szabványosított sportszerűtlen viselkedések. Szerencsére a bíró nem volt vevő ezekre, és amikor kellet akkor villant a sárga kártya. (szerintem többet is ki lehetett volna osztani a csíkos fiúknak!) Maradona edzőként leszerepelt. Játékosként sok szép gólt lőtt, leszámítva emlékezetes kezes gólját ami máig ott díszeleg a FIFA szégyenfalán, Tevez mostani méteres lesgóljával együtt.
A német csapat végig sportszerűen játszott és élvezetes játékkal nyert.
Gratulálok nekik!
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
Zoli1019 2009.05.25 10:33:40
@BrianBrian: Nem nevezném "bénaságunk történetének" mert ennél azért többet érdemel a motor ötletgazdája. Még most is kapható, tehát a cég még talpon van. Abban igazad van, hogy profit nélkül nincs talponmaradás. Ahogy olvastam, az ötletgazda csak a gyártógépek fenntartásába "ölte" bele a pénzét. Talán érdemesebb lett volna a termékfejlesztésbe is pénzt ölnie, mert termékfejlesztés nélkül nem lehet növekedési pályán tartani egy céget.
A kismotor formája évek óta nem sokat változott, ami ugye nem szerencsés egy piacgazdaságban ahol más gyerekjátékgyártók is piacon szeretnének maradni. Erre tett kisérletet egy másik hazai gyerekjátékgyártó KFT. is aki hasonló koncepciójú kismotor gyártásával foglakozik, a többi gyerekjáték mellett. Ha valaki körülnéz a piacon akkor széles választékot talál ebben a kategóriában.
http://www.dohanytoys.hu/hu/products/product/1031