Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kipuff

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Blood Bowl akkor is lesz, mikor a Games Workshop végleg elvadít magától minden rajongót. Ennek a játéknak a gyeplője már régen a fanok és a vér szerinti anya által mostohagyermekként tartott játék helyzetét kihasználó új figuragyártók kezében van. Szerencsére. A magam…..
A korábbi cikkben látott hobgoblinokon kívül, egyáltalán nem foglalkoztam Green Stuff szobrászattal. Néhány reszelés utáni heget tüntettem el vele, meg csináltam egy övet, de azt is csat nélkül. :D Lényeg a lényeg gyúrtam belőle hurkát, meg galacsint, azt' viszon'hallás.…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
kipuff 2011.05.12 11:04:02
Lojzi: Mi ennek a neve? Valaki a bandából (talán Én): Petanque. (ejtsd: petánk) Lojzi unottan: Azt, hogy írják? Brigebara? Valaki a bandából: Már miért írnák úgy vazze? Lojzi: Mert franciák vazze.  :D:D   Most legalább hárman nevetgélve olvassák soraimat, mert ott…..
Ezen a héten sajnos már nincs időm több posztra. A hétvégéket mindig teljesen szabaddá fogom tenni és ez a blogra is vonatkozik. Péntekek alkalmával írni szándékozom majd, csak most egyéb dolgom van. Örülök, hogy ilyen sokan olvastatok és kommentáltatok. Ez nagyon meghozta a…..
Erre a játékra még a szakdolgozatom írása közben találtam rá és akkor gyűjtöttem össze az információim nagy részét rávonatkozólag. A játék bizonyítottan több, mint 5000 éves és egy Sir Leonard Woolley nevű brit archeológus talált rá az eddigi egyetlen teljesen ép…..
kipuff 2010.05.03 21:09:45
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..