Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bai84

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Miért halnak ki a németek? 2007.11.01 06:04:00
Talán vannak köztetek olyanok, akiknek elsiklott a figyelme a Velvet remekbeszabott képes berlini tudósítása fölött. A bizonyító erejű képekkel alaposan megtámogatott szexipari jelentésben egyetlen dolog tűnt fel igazán: rég - vagy tán még sohasem - láttunk ennyi rusnya…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Subba "Női bunyó, érted?" 2007.04.17 17:17:00
Így kellett ennek lennie: magyar iskolás bunyók a Youtube-on. Amerikában már lemészárolják egymást, itt még csak rugdalóznak. Vádoljuk a kormányt, az ellenzéket, a történelmi egyházakat, a kisebbségeket, a nagyvállalatokat és természetesen a teljes civil társadalmat.Az első…..