Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyulavagyok

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ecsimálé, hát ez előző otthon létem nem kezdődött rosszul, remélem a mostani sem fog , mivel megyek haza péntek reggel. AZ előző alkalommal kedvesebbnél kedvesebb barátok vártak hajnalvan Tarhee, b, Piti fantasztikus, ám annál inkább barátságos lakjában. A buli nem ,…..
CSumidázom a hedrágotokat. MIndenki jó sűrűn hív, ennyire ne vigyétek túlzásba, de tényleg. Le se szartok, na de nem baj, ez van a barátok már csak ilyenek. A fasszopás magasiskolájt lassan elvégzem itten. Ráadás képpen egy kibe ba.. wc konténert mellénk raktak és szivárog és…..
gyulavagyok 2009.07.04 09:01:52
@Kicsi_: HAli galleg Keresz!
Örülök , hogy napjaid ilyen kis héderezéssél és prsze Jónásunk társaságában töltheted! Nem érsz utól a diplomához vezető úton!!!Maszattal minden ok, asszem jobb nem is lehetne , csak ha otthon lennék. De sajni ez nem megy azt a kis időt amit M.országon töltök mindenképpen vele képzelem el, na persze ti is bele fogtok valhova férni. NA megyek meloba pussza!!!!
Ülök a konténerbe és elkezd ugy szakadni az ég egy fél óra alatt ki sem lehet szabadulni fedett helyekről. A kolegám meg elment kakerni és magával vitte a konti kulcsát és fognom kellet az ajtót , mert a konténer csak kulcsal záródik. De ő is megcsoppantyúzta, mert egy idő után…..
Krakkóból jelenti Hali galler! 2009.06.10 07:06:14
Na újra a blogon logak , és mindenkit pusszantok!Nálam már kezdenek rendeződni a dolgok, de a még miníg mennek az alvállalkozókkal a szállás miatti mizériák. Ki még mindíg nem aludtam magam. De tegnap este beugrottam  végre a városba kajcsizni egyet, edzés után. Hm, mert…..
A jó kurva annyát ennek a tetvedék szrrágó , fosnak, hogy amit írtam nem publikálta és elveszet a faszomba az egész!!!!!!! Most egy cseppet ideges vagyok , mert már a mai napból csak ez és semmi más nem hiányzott. A kurva panaszkodós üzimet megirtam és mindenkinek üldtem…..
Na halió egy kisssé nehezen megy ez a blogos irogatán mivel szó szerint éjjel nappal dolgozom, meg encivel dumizok. Ja tényleg igértem egy képet róllunk, tudom nem érdekel senkit, és apróság is azt mondta elösször , hogy ne rakjak fel semmit, de nem hallgatok senkire és megosztom az…..
Na hát Kakukk mindenkinek!Azért az ideut nem egészen jól kezdődött , mivel magyarországon kellet hagynom a legszebb, legaranyosabb, legmaszatosabb lányt akit nagyon szeretek, meg az idiótábbnál idiótább barátaimat, akiket megintcsak imádok (sunák). Szal eg ycsenge kezdés után…..
gyulavagyok 2009.05.31 16:31:15
@Kicsi_: Köszönöm a szívhezszoló szavakat főleg a helyesíráspmmal és a stílussal kapcsolatban. Ne tanulj sokat Karesz nem áll jól neked, ellenben egy hatalmas kajcsira meglesztek hívva, ha kitoljátok azt a mocskos pofátokat. Ja és persze egy cseppnyi szesz is lesz, egyenlőre mással nem szolgálhatok. Alcsizni meg csakis Gyugyóbarátnál + veretés 1000-el. Az edzés helye már meg van kb. 12000Ft 2 hónapra és a hely nem a legjobb de elleszek. NA nagy csupp mindenkinek és cskszondákó, ja meg kicsi mosoly pucsítás,mert casting lesz tudjátok mint anno Naményba. NA cucc!!!