Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KittyMano_0

56 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a kutyám után kapok egy macskát is? :S Whiskas cicát(brit rövidszőrű). Nem tudom, hogy szeretném-e. :S Jó is lenne meg nem is, szóval. A kutyámat akkoris jobban szeretném, ez tuti. XD Lehet h ez lenne pont a baj..:S Meg azért elég sok gonddal jár egy macska is..…..
Csinálok egymásik blogot. ;) Idézetes, gondolatos lesz. :D :) Képekkel. =) <3 Mivel idézetmániám van.XDD :D :P  www.mano0blogja.blogspot.com  ..
Nem azért élek, hogy másoknak megfeleljek. ♥ Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív, és nem csak csinosnak. aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. várni valakire,aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az…..
Ma nem mentem matekelőkészítőre:$ ezwan. nem volt kedvem. és egy csomóóan nem mentek. =/ helyette elmentünk mekizni. ×D Befaltunk 2 sajtburgert meg kb 8 dl-es kólát. ×DD Ilyet is kell néha:P Mekíí <3 ..
Háthát.. :D úgyvolt, hogy nem megyünk el farsangra, aztán valahogy mégis odakerültünk. :$ :) Éés egyből megakadt a szemünk a DJ-n. :$ Gasparik Márk ♥ KURVAHELYEES:$:D Szimiék odarángattak, és csináltunk vele közös képet. :P :D Átkaroolt ;D ehh. :D Amúgy…..
Szóval megtudtam, hogy 2 barátnőmnek is kisebbségije van, amikor velem van.. Persze nekik ez nemjó, de azért jó tudni h nem vagyok ronda.. ×D Isti meg ott fütyülget nekem tesin.. :D a hülye.. :$ :) Azért jólesnek az ilyenek.. :) Barátnőm is sokminden miatt irigyel.. ×$…..
Áhh.. annyiiira fáradt vagyok! Előkészítők.. különórák. Hétfőn matek, kedden irodalom&nyelvtan fél2-től 3ig.. Aztán.. szerdán különóra német miatt.. (verseny.. ami kötelező nekem..) 2ig vagyok suliban. Szóval szabad a csütörtök, bár akkoris 6 órám van. Pénteken csak…..
Találtam egy oldalt. Egész jónak tűnik.. Hogyan különböztesd meg az igaz szerelmet a fellángolástól?1. TanácsMi a vonzalmad alapja? :P Fellángolás: Ha belebolondultál valakibe, érdeklődésed leginkább a másik testére irányul. Egy csinos arc és egy jó alak…..
Nem igazán akarok belekezdeni, mert tudom hogy bőgni fogok, már pedig nem kéne, mert anyámék itt vannak.. :DSzóval.. igaz szerelem.. hmm.. szerintem is létezik, mégpedig nagyon ritka.. de ha ritka..akkor nagyonnagyon meg kell becsülni... Szerintem az IGAZINÁL érzed, hogy ő az. Fájna,…..
ßäßä és Vivi az igaz szerelemről írt.. hát. komolyanmondom.. 2x is elsírtam magam.. :D ezwan.. :'(..,,Mást ölelsz,de képzeletben vele vagy... "  ='/.. Hát .. ismerős.. </3 Most én is elkezhetnék papolni róla.. de nem tudom.. tudnék is, mert ami a szívemen az a…..
Tudom mennyire rossz neked. És csak hogy tudd, rám mindig számíthatsz. Ugyanígy Vivire is. Mi ottleszünk melletted jóban rosszban.. :) Ha úgy érzed sírnod kell, sírj! De remélem tudod, hogy annyit sem érdemel, hogy egy könnycseppet hullajts érte! :/ Azt hiszem, én meg te most kb. egy…..
Bocii Álmok. Célok. Vágyak. 2010.01.22 22:43:00
Sziasztok, megin ! Neked van álmod? És célod? Esetleg vágyak? Nekem pédául a gitár, a kosár. Aztán bármennyire is vicces a gördeszkát is kipróbálnám. Az álmom az..Titok. a célom, pedig hogy " ne vegyenek észre ott ahol vagyok, de hiányozzak ott ahol nemvagyok" .. Meg…..
KittyMano_0 2010.01.23 18:23:55
Bocii Szeress szívedből ! 2010.01.22 18:27:00
Hali!A szerelem sokak életét meghatározza. Vanakinek jót tesz.. A másik lehetőségről majd később. Talán, boldogabban ébredsz fel reggelenként, ha tudod az ajtó elött majd várnak rád. Talán könnyben alszol el, ha tudod valaki most is rád gondol?! A lányok életében nagyon fontos…..
KittyMano_0 2010.01.23 18:22:01
Bocii Félelem?! 2010.01.21 21:01:00
Féltél már?! De úgy igazából. Remegett a lábad, elcsuklott a hangod. Nem mertél megszólalni?! Mitől? Egy apróság volt, vagy egy szellem köszönt szembe? Ha apróságoktól félsz, azt megkell tanulni leküzdeni. Sőt még a nagyokat is.  Kűzd le! Nem tudod mit hagysz ki, ha…..
Vivi, ne haragudj rám, előre is.. :( Eskü bepótoljuk valamikor, duplán.. =/ Nem vagyok túl jó barátnő, igaz? ='/ De tudod, hogy nem fontosabb, főleg most. Nem is ez a lényeg, nem azért van az egész.. Tudod te miért. Talán még ígysem adhatsz igazat.. :S De bocsi.. :'( ..…..
Jajj, annyira jó volt ez a nap! :D Eldöntöttük Zsófival és ßäßä-val, hogy kiéljük ovis vágyainkat, és elmegyünk szánkóznii.:$ :D Elég durva volt..:D Zsófi csak kevés ideig volt velünk.. de azért jó volt(Y) Később lehívtuk Bettyt, Miksát és Istit is. :D Azok az…..
Nem tudok mit írni. Unatkozok, fáj a fejem, FELBASZTÁK AZ AGYAM, fáradt vagyok, fárasztó volt ez a nap, alig aludtam, éhesvagyok,szomjasvagyok..  megvagyok hülyülve. Nem tudom aztse mi a francért nem tudtam aludni éjjel... :S =/ Ég a szemem is.. =/ ennyi. nemtudom mit akarok, mire…..
szegény Vivit ma eltalálták egy tornazsákkal..:/ =( Amiben persze cipő is volt ;) -.-' Szegény..:SJáájj annyira bulizhatnékom van! :$ a farsangról álmodtam. AMIRE MELLESLEG NEM MEGYEK. :) =/ egyvalaki miatt... hülyevagyok,tudom. =/ Majd bepótolom.…..
Ma szinte egész nap az volt a téma, hogy a csókot ellehet-e rontani. Mert nekem mondták ám, hogy szarul smárolok ;) Nagyon-nagyon sokan azt mondják, hogy else lehet rontani(szerintem sem), mert nincs megszabva, hogy hogyan kell.. szóval.. úgyis mindenki máshogy csinálja.. Beszéltem egy…..
Hihetetlen, a pasik mikre képesek! Ugyanazon az oldalon találtam: Az ideális feleség mondatai Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem előtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni. Milyen kedves Tőled, hogy felhajtva hagyod a WC…..
Ezeket egy pasis oldalon találtam ám...nagyon komoly.. ×D Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink! 1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagy lány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva…..
  Miért jó férfinak lenni? Értek a focihoz. Ötnapos nyaraláshoz elég egy kézitáska. A telefonbeszélgetéseim fél percig tartanak. Nem kell sorban állnom a mosdóhoz. Egyedül ki tudok nyitni minden üveget. Minden orgazmusom valódi. Ha bírálják a munkámat, nem hiszem,…..
Most épp a pasiundoros korszakomat élem, szóval.. Ezt a neten találtam..Érdekes. :) Visszavágás a termetés koronáinak! Miért jó nekünk, NŐKNEK? Milyen előnyökkel indulunk a hímekkel szemben. Szintén humoros felsorolásba szedve.1.Mi hagytuk el a Titanicot…..
Halihó!Hallotad már azt a szót, hogy lazulás?! Töbnyire igen.. És most töprengj.. Szánsz időt magadra? Lazulsz egyhéten legalább 2x? Ha nem akkor változtass. Ő, aztán relaxál. Ugye milyen elégedett? xD A lazasák példaképe. Talán túl nemtörődöm is.. De azért szánj időt…..
Hmm, ma megnéztem a Páros mellékhatás c. filmet és.. wáá nyarat akarok! :D Napozáás, bikiniben mászkálás, pancsi, röpi, pasik. ×D :$ Nyár♥ ELEGEM VAN A HIDEG TÉLBŐL! Nyaralni akarok. :) Miért is jó a nyár? ;) Szünet vaan! Nem kell suliban ülni, nem kell…..