Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elloth

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Walter Sobchak a Techstory blogról vendégszerzőként érkezett hozzánk és a jövőben számíthattok írásaira, sőt közös cikk is készül hamarosan, a témát már megbeszéltük. Lássuk hát az első írást, ami mi másról szólhatna, mint a hajózásról. Szerzőtársunk a tőle megszokott dagályos stílust levetkőzve…..
A bloggazdát tegnapelőtt délután akut vakbélgyulladással egy ausztriai kórházba szállították, a képen láthatónál picivel jobb mentővel. Még aznap este megműtötték, már jól van és olyan pechetek van, hogy holnaptól megint gép elé fog ülni.  ..
Elloth 2014.07.03 07:07:52
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
Elloth 2014.05.29 07:31:49
1927. Walter Layman, aki családjával és kutyájával beutazta az Államokat és az indián kultúrát fotózta. Utólag színezett felvétel...
Elloth 2014.05.19 20:11:10
@JTom: ezért kár volt annyit dolgozni.
hogyvolt Alias 1x17 – Q and A 2011.02.09 09:00:00
Alias is back. Hitelességem mértéke mondhatni nulla, így nem is ígérgetek mindenféle ökörséget, hogyvoltok lesznek, és kész. Mi történt az elmúlt részben? Végre valahára kiderült, hogy mitől volt a teljes NASA (bocs, NSA / DSR) eksztázisban, Sydney ugyanis ténylegesen a nő,…..
Az idei Super Bowl előtt Christina Aguilera bakizott bele a himnusz szövegébe, de ha nem tette volna, sem az ő előadását mutogatnák az énektanárok követendő példaként. Nem ő sz egyetlen, akinek az amerikai himnusz éneklése alatt megremegett a térde/hangszála, mutatunk pár…..
Réges-régen járunk, mikor Walter haja még sötétbarna volt, és kábé olyan fürtös, mint Zsákos Bilbónak. Walter éppen egy csapat katonai fejesnek tart előadást, noha elvileg Bellnek is jelen kellene lennie, ám őt már megint elnyelte a föld, most éppen Európában eszi a fene.…..
Egy kedves olvasónk (nyulambulam) találta az alábbi cikket egy online sajtótermékben, a címe minden pénzt megér, hiszen fotóval illusztrál egy hanghatást, ami azért igazán korszakalkotó, a fotóról nem is beszélve. Mondjuk a szerző neve is megér egy misét, muhaha...
Elloth 2010.10.04 13:25:28
Némi kihagyás után folytatnám a rendhagyó sorozatepizódokkal. [Elnézést a szünetért, egy sebészkéssel és a hozzá tartozó vigyorgó sebésszel való találkozásom visszavetette az íráskészségemet.] Az első mozifilm után, ami sok olyan kérdést próbált felvetni Jarod és Miss…..
A Fem3-ra, a TV2 női csatornájára érkezik állítólag a Cougar Town, ami az ABC tavalyi újoncpalettájának egyik legjobban sikerült darabja az Emmy-díjas Modern család mellett (ez utóbbit meg az RTL zsákolta be), de olyan címmel, ami a férfiakat azon nyomban elriasztja, és a nők nagy…..
hogyvolt Glee 1x04 - Preggers 2010.09.13 09:00:00
Ennek az epizódnak csont nélkül odaítélhetjük a legjobb epizódkezdés díját, ugyanis egyenesen Beyoncé Single Ladies videoklipjébe csöppenünk, csak a főszerepet Kurt alakítja tetőtől talpig testhezálló flitterben, Tina és Brittany pedig háttértáncol neki. (a Brittanyt…..
A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött…..
Két újabb sorozat promózza magát és a digitális fotómanipulációt.    ..
Elloth 2010.09.08 15:32:13
hogyvolt Glee 1x03 - Acafellas 2010.09.07 09:00:00
A 3. részt SpyFamilyvel kezdjük, de várjunk, nem is, ez itt Will Schuester és kis családja, csak KémApu jelenléte megzavart. Bizony, Victor Garber itt idősebb Mr. Schue, és most tessék megkapaszkodni, itt még mosolyogni is fog! Ráadásul azonnal, ugyanis Will bejelenti a családi…..
Először is engedjétek meg, hogy kicsit elfogult legyek a 2008-as BBC-n futó Merlin sorozattal, az utóbbi idők (szerintem) legjobban sikerült kalandsorozatával. A szegényes CGI-on kívül sok hibát nem lehet felróni neki. Azon sem szabad meglepődni, hogy a legendát kicsit átszabták.…..
hogyvolt Glee 1x02 - Showmance 2010.09.03 09:00:00
A Glee Pilot kilőtte a sorozatot, és a 2. epizódban szárnyal tovább. Éppen Mr. Schue verdája repeszt a kamera felé vadiúj csillogó GLEE rendszámmal, az Ain’t That A Kick In The Head dallamára, mekkora hangulatteremtés. Will csupa mosoly és lelkesedés, de ő még semmi Rachelhez…..
Kórházban kezdünk, fiatal lány fekszik gépre kötve, a pap éppen most adja fel neki az utolsó kenetet. Az anyuka sírdogál egy kicsit, aztán bólint. A lányt leválasztják a gépről, beáll a halál, aztán a testet már viszik is a műtőbe, hogy széthordhassák a szerveit. Beindul az…..
hogyvolt Glee 1x01 - Pilot 2010.08.30 09:00:00
A Glee egy olyan sorozat, amit ha lelkesen elkezdünk mesélni egy kívülállónak, az jó eséllyel nagy szemeket meresztve fogja kikérni magának, hogy miért akarunk egy High School Musical 2-t promotálni neki, pedig igazság szerint nem is állhatna attól távolabb. Elmesélni nem lehet,…..
Elő a zsepikkel, megrázó képsorokkal nyitunk: a Flyleaf Enemy című száma szól, egy tizenéves fiú és egy tizenéves lány a szobájában van, mindkettő becsukja az ajtót. A fiú nyakkendőt vesz elő, a lány kihúzza a köntöséből az övet, csomó kerül egy kilincsre és egy…..
Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A…..
Folytatva a sztorit, ott tartunk, hogy Jarod beviharzik a mosdóba a megkapott piros füzettel, újságcikkek, egy bosnyák tábornok és egy arab sejk haláláról. Az anyja fényképe, könnyek rajzolva az arcára. Egy meghívó ma éjfélre. Nyilvánvaló csapda, de Jarod természetesen…..
Előző epizódfélben a Csapat tagjai Strauss igazgatónőnél tett szőnyegszéli beszámolóiból tudtuk meg, hogyan bukkantak Foyet nyomára, és hogy az mit művelt a Hotch nejére és fiára vigyázó szövetségi tiszttel. Prentiss a folyosón ül, és a lábával dobol, nem kicsit ideges.…..
Mivel Vala sosem jó hírekkel érkezik, máris a Merlin által lejegyzett bolygón sétálunk. Mitchell barátunk nem érti, hogy mégis hogyan működik ez a csodafegyver, mert Orájék energiából állnak, azt meg nem lehet csak úgy orrba vágni. Daniel szerint inkább egyfajta semlegesítés a…..
Üdvözlet a sorozaton kívüli sorozatban, azaz Jarodék történetének mozis folytatásában. Én ezt a rajongók nyomán önkényesen 5 évadnak kezelem, mivel két mozifilm összesen 180 perc, ezeket is 45 perces epizódokban írom meg, hogy ne legyünk túl hosszúak. Csapjunk bele:Fekete…..