Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoliJani

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
ZoliJani 2009.05.24 17:51:21
Na nekem most lett elegem belőletek meg ebből az egész "kerékpáros klub" marhaságból.

Bringával járok amióta az eszemet tudom, nincs autóm, soha nem is volt és valószínűleg nem is lesz, de egyre szarabbul érzem magam a hozzátok hasonló "divatbringások" megnyilvánulásai miatt. Mert ti azok vagyok, egyszerű divatbringások, semmi más.

Ki franc kér titeket arra, hogy folyamatosan ezzel a demagóg, populista baromsággal kürtöljétek tele a médiát, ráadásul "A kerékpárosok nevében"? Azért mert pár éve rádöbbentetek, hogy jéé, lehet bringával is közlekedni a szomszéd sarkon lévű multicég irodájába, miért gondoljátok szent küldetéseteknek, hogy akkor innentől kezdve mindenkit erre kell kényszeríteni és az "aki nincs velünk az ellenük" elvet követve, valamiféle háborút indítani az autósok ellen?

Mit gondoltok mi a frászt fogtok elérni ezzel?

Komolyan azt gondoljtáok, hogyha beszóltok az autósoknak, hogy rohadjanak meg mind, akkor majd attól ráfanyalodnak a bringára? Egy nagy faszt, gyűlölni fogják a bringának még a gondolatát is az összes bringással együtt, hisz el akarjuk venni tőlük az imádott autóikat. Ez a gyűlölet pedig nap mint nap kifejezésre fog jutni a forgalomban is, csak figyeljetek!
Én nagyon bízom benne, hogy az üzenetetek minél kevesebb emberhez jut el, mert megmondom őszintén, néha már én is szarabb kedvvel ülök fel a bringára és csak remélni tudom, hogy nem azonsítanak veletek. CM idején pl már inkább BKV-ra szállok, mert egész egyszerűen én ebben nem akarok részt venni, nem akarom, hogy engem is agyatlan hülyének nezzenek, aki azt gondolja, hogy azzal tesz a környezetért, ha mesterséges dugókat generál.

Kicsit kezd ez olyan lenni, mint amikor egyesek elkezdtek egész évben hatalmas kokárdákat hordani és hazaárulózni mindenkit aki nem így tesz, aminek aztán az lett az eredménye, hogy már március 15-én se tűzi ki szinte senki, nehogy azt gondolják róla, hogy széljobbos... Ez az egy amit az ilyen megnyilvánulásokkal ti is el fogtok érni!

Én - mint a legtöbb kétkerkű társam - csupán közlekedni akarok semmi mást! Nem kérek belőletek, nem kérek a kretén CM-ből, sem a többi agyatlan baromságotokból, száljatok le végre rólunk és ne abban éljétek ki az exibicionizmusotokat, hogy a bringások nevében hergelitek a közvéleményt, mert ennek mi, a normális bringások isszuk meg a levét!