Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shiver23

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három év telt el a nagysikerű Ragadozó első része után, amikor egy teljesen új stábbal, színészi gárdával, valamint törtnettel álltak elő Hollywoodban, hogy tető alá hozzák a Predator 2. kalandját, amiben nem a dzsungelben, hanem Los Angeles belvárosában kellett megküzdenie…..
Filmbook B.Ú.É.K. - 2015! 2014.12.31 10:00:00
Igazán érdekes állatfajta az ember. Képes azt hinni, hogy mert valamiért úgy gondolta egyszer jó ötlet egy kiadós hányással mérföldkőként aposztrofálni egy napot, az bármiféle jelentőséggel bír. Lezárult egy év, ami tegnap volt, az mind csúnya és gonosz, ami holnap jön az patyolat tiszta és…..
Miközben a publikum továbbra is fillérekből összerántott, de jól eladott kísértetházas horrorokra bukik, addig a hasonló keretek között, ám jóval szélsőséges elemekből dolgozó határmezsgye talán egy újabb trend eljövetelét készíti elő. Ha nem is a felszínen, de a horror…..
A kézikamerás horrorfilmek talán a legmegosztóbb zsánernek számítanak a horror műfajon belül. Van, aki egyáltalán nem képes végignézni egy ilyen módszerrel készült filmet, a liftező gyomor miatt. Míg mások ódákat zengenek az ilyen megoldással készült filmekről, hiszen sokkal realistábbak és…..
Filmbook Halállabirintus (1984) 2014.11.15 10:00:00
"Félelmetes fantáziajáték. A főhős TE vagy! A játékhoz nem kell más, mint egy ceruza, egy radír, két dobókocka, no meg némi szerencse."..
Látva a Marvel filmek megjelenési dátumait, arra a következtetésre jutottam, hogy a stúdió a sikeres Vasember első része után nem mert még váratlant húzni. Pláne, hogy a Hulk film nem igazán tejelt. Úgy gondolhatták, hogy ha még egy új hőst hoznak be a piacra a következő…..
A The Babadook című ausztrál horrorfilm simán beilleszthető lenne az Annabelle kapcsán tárgyalt, mostanság divatos "csajhorror" vonulatba, hiszen van benne egy démon (jó, nem kifejezetten démon, de nevezzük annak), amely egy (csonka) családot fenyeget, és megjelenik benne a gyermekét féltő anya…..
Idén már a második friss házasos horrorfilmet láthatjuk.  Az ördög ivadéka (Devil’s Due) után kissé szkeptikusan kezdtem bele a Honeymoon című filmbe. Szerencsére kellemesen kellett csalódnom. Főként akkor rémültem meg, amikor a Honeymoon első jelentében megláthattuk a…..
Tales from the blog 7500 (2014) 2014.09.12 17:20:00
Takashi Shimizu rendező annak idején A harag filmekkel mondhatjuk, hogy letette a névjegyét a horror nagy asztalánál, sőt igaz ez olyannyira, hogy a hollywood-i "tolvajgépezet" is beindult és Átok címen elkészítették a "saját" változatukat, aminek a rendezésére viszont szintén…..
A miszticizmussal és legendákkal átitatott louisiana-i mocsárvidék számos horrorfilmnek és thrillernek nyújtott már hálás kulisszát, nem lesz ez másként a Jessabelle-lel sem ahol ezt már az előzetesben felrajzolják. A címszereplő fiatal hölgy egy balesetet követően tér vissza…..
(FilmBaráth remek kritikáját erre olvashatjátok)Gondolom az logikus, hogy Christopher Nolan nem a Batman filmekkel a zsebében lépett ki a University College London falai közül. Tény, hogy hamar szárnyra kapott a karrierje, ám neki is kellett kisfilmeket és eredeti ötleteket felmutatnia…..
Még anno pisis korunkban a suli udvarán rengeteget játszottuk azt a képzeletbeli játékot, hogy az egyikünk Rambo volt, a másikunk meg a Terminátor, és fegyverként tartott botokkal, géppuska hangokat imitálva irtottuk a láthatatlan ellent, vagy éppen egymást. Mire felnőttünk, született egy mozi,…..
Ha nem értenék egyet Dani véleményével, akkor most egy pro-kritikát olvashatnátok a nyári moziszezon nyitányáról, de mivel csak egy hajszállal bírtam jobban Marc Webb második hálószövését, mint londoni kollégám, ezért úgy gondoltam, legyen itt egy spoileres kezdeményezés a…..
shiver23 2014.05.03 18:32:14
Nagyon dühös vagyok erre a filmre mert tényleg jó lehetett volna, sőt nagyon jó. Olyan dühvel jöttem ki a moziból hogy képes lettem volna egy kanál vízben megfojtani ezt az írópárost (Kurtzman & Orci).
Elektro jó lett volna, sőt nagyon jó ha több szerepet adnak neki, 10 percet van jelen főgonoszként, azt hiszem ezzel mindent elárultam. Az egyik legjobb főgonosz lehetett volna. De elszarták.
Green Goblin is jó lett volna, sőt nagyon jó ha nem érződne az egészen az írói szenvedés. Most komolyan ott haldoklik az apja 70 évesen ő meg rögtön meghalna az öröklött betegségtől 20 évesen? Mi ez, ultra gyorsított lefutású daganat? Film elején semmi baja aztán hirtelen rosszul lesz, na persze. Nagyon gáz!
Az akciók, hát igen. 2 és fél órás film, itt valaki 20-20 perc akciót írt. Érdemes lesz újra megnézni a filmet mert kb ha negyed óra akció található a filmben, nem több. Legutóbb a vasember 2. részénél volt ez bennem, hogy csak ment az ócska, unalmas, elcsépelt szar duma és nem történik semmi. Itt is ez történt!
A párkapcsolati szenvedések: Nos ez egy képregényfilm, nem kell nekem párkapcsolati baromság, azt hagyják a Twilightra. Komolyan mondom ez a két ember annyit szenved egymással a film során hogy az már annyira leviszi a filmet a béka segge alá és kimondom, ennél még a legvitatotabb Pókember 3 is mérföldekkel jobb volt!
Jó film lehetett volna, sőt, nagyon jó mert érződik bennne a potenciál, a zenék ütnek, azok a kevés akciók jók de elszarták, Hollywood elszarja, újra és újra...
A 16. amerikai elnök háborúba megy 1861-ben, nem azét hogy megőrizze az Uniót, vagy hogy eltörölje a rabszolgaságot, hanem azért, hogy legyőzzön egy sereg vámpírt, köztük egy vérszívót aki megölte az anyját. Kénytelen maga ezüstből készült fegyvereket szállítani a…..
Filmdroid Ted (2012) 2012.08.07 18:00:00
Az alábbi kritikát ZeroSeventySeven küldte. Nagyon szépen köszönöm.  Rögtön a legelején szeretném leszögezni, hogy a szerintem Seth MacFarlane-t nem anya szülte és minden bizonnyal vad toportyánok nevelték fel. Talán ez a két tényező lökött arra az útra, aminek végén ott…..
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Az előző rész bemutatása előtt talán sokan megijedhettek, hiszen úgy hírlett, hogy a hazai mozikban Sylvester Stallone Gesztesi Károly hangján szólal meg. Alapvetően Gesztesi remek szinkronhang, de egyszerűen Stallonéhoz nem passzol. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy Gáti Oszkár…..
Filmdroid Lesz Hellboy 3 2012.07.15 21:02:00
A Hellboy harmadik részét gyakorlatilag a képregényhős kedvelőinek a többsége epedve várja, a bibi az, hogy az első két rész nem hozott valami fényesen, így a stúdió sem erőlteti igazán. Guillermo Del Toro ugyan szerette volna megcsinálni, de voltak egyéb teendői is, de…..
A legújabb Batman film soundtrack-jéhez július 17-től lehet hozzájutni, de ha valaki meg szeretné hallgatni nem kell addig várnia. Ugyanis az Empire közzétette az egészet. ..
1921-ben játszódik a történet, Florance Catchart szellemidézők és egyéb hasonló átverésekkel foglalkozó személyek leleplezésére specializálta magát. Némi megfigyelés után leleplezi a trükköket. A visszavonulást fontolgatja, de még bevállal egy újabb ügyet. Egy bentlakásos…..