Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nabu

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
nabu 2013.09.24 15:14:05
@Nyílméregbéka: Elírtam, az év egyik legrosszabb filmje. Az általad felsorolt filmek valóban borzasztóak, de szerintem ez se jobb. Kezdjük azzal, hogy a CGI használata egy művészekről szóló filmben iszonyú gáz, jellemfejlődés nincs, és a főszereplők baromi ellenszenvesek. Az nem trükk, hogy valaki kiteleportál egy cellából aztán nem magyarázzák meg, hogyan és ilyenekből áll az egész. A Tökéletes trükk például megmutatta szerintem hogyan lehet a becsapni a nézőket anélkül, hogy közben csalnál, mert 3dsmaxban lemodellezni dolgokat aztán magyarázat nélkül hagyni ezt a filmben, csalás. Számomra azért az egyik legrosszabb film mert ostobának tekinti a nézőit es ettől olyan antipatikus lesz az egész. Egyébként a csavartól a végén még kifejezetten gyomorforgató is lesz az egész történet, ha morálisan nézzük.
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
nabu 2013.08.27 15:01:13
@csárli hárper: Lehetne kerülni ezeket az "átlag fradista" szójárásokat, meg a szüntessük meg az egész klubot traktusokat (@kiwirágós kivirradtig), mert nekem ez ugyanannyira sértő, mintha a származásom miatt szólnának meg. Hogy lehet valaki annyira ostoba, hogy ugyanazzal az előítéletességgel bélyegez meg egy egész egyesületet, mint ami ellen éppen felszólalnak, képmutatás ez a javából és ezt kikérem magamnak. Nem több ezer, hanem több mint 1 millió fradista szurkoló van az országban és azon kívül, több mint 8 ezren járnak átlagban a meccsekre, nem vagyunk nácik! Az összes többi ország ultrái sem jobbak semmivel, tapasztaltam személyesen, nem beszélve arról, hogy a Diósgyőr és a Haladás szurkolói ennél durvább drapijaiért semmilyen büntetést nem kaptak. Elítélek minden fajta kirekesztést és előítéletességet és nagyon rossz látni mennyi ilyen ember van országban, akinek teljesen természetes egy napi zsidózás vagy cigányozás, de az ami a Fradi ellen folyik most, az is nevetséges.
nabu 2013.08.27 15:02:55
@jpmjpm: Nem, nem huhognak, az a Haladás volt és a mi játékosunkra huhogott, de nem érdekes.
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Ha netán én eltűnnék Rómában és két hétig nem adnék életjelet magamról, anyám, már ha esetleg eszébe jutna mindez, nemigen jönne utánam és nyírna ki minden útjába kerülő nyikhajt, hörögne halálos fenyegetéseket olaszul a telefonba vagy hazudna a szemébe minden…..
nabu 2012.03.11 23:29:59
@Kisvesza: :D hogy találtad ki?
A brit Office az évek során több helyi mutációt is kitermelt magának, bezzeg nálunk, a bürokrácia őshazájában, a papírtologatást és pecsételést fekete öves szinten művelő irodisták Kánaánjában bezzeg még nem készült lokalizált verzió, pedig megérdemelnénk. A…..
nabu 2011.12.27 20:39:23
@Hegyi: Akkor nem valami jó az ízlésed sitcomok terén.
  Mit csináljon az ember, amikor egy olyan filmről kell beszélnie, ami körülírható, elemeire bontható, de a hangulata teljesen megragadhatatlan. Mit csináljon, ha a film jó, nagyon NAGYON jó, de mégis teljes letargiában jött ki a vetítőteremben. Mit csináljon, ha ajánlani…..
Az eddigi legkomolyabb SW fanvideó látott napvilágot nemrégiben. Készítői olasz amatőrök, akik nonprofit célból alkották meg ezt a 41 perces kisfilmet. Arra a kérdésre keresték a választ, hogy vajon a sci-fi műfajnak van-e létjogosultsága országukban. A "Dark Resurrection…..
nabu 2011.10.12 11:23:50
@szabiaki: Hogy lenne már okoskodás, nem lesz minden sci-fi csak mert vannak benne űrhajók. A science része a dolognak teljesen hiányzik, mivel semmi tudományos nincs az egészben és még csak nem is törekszik erre nem hívhatjuk sci-finek. Egyébként meg van egy csomó sci-fi, ami nem játszódik űrben vagy akár még a jövőben sem (ahogy egyébként a SW sem). Stílus elemeit tekintve ez sokkal inkább fantasy, de vannak benne western és sci-fi elemek is, csak ettől még egyik sem lesz. Az meg nem érv, hogy ez okoskodás, mivel okoskodás nélkül elég nehéz érvelni.
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Nincs jó hírünk a sci-fi műfaj rajongóinak: a rókabőrt családi címerének is nyugodtan megtehető George Lucas bármennyire is szeretné, az élőszereplős tévésorozat bevételeiből  nem tudja amúgy is jelentős vagyonát növelni - zseniális a csávó, a Star Wars-franchise…..
nabu 2011.05.27 15:20:27
@stormtrooper: Szerintem meg teljesen helyénvaló az a gyűlölet ami az új trilógiát körbeveszi, mert a Baljós árnyak és a Klónok támadása borzasztó filmek, unalmasak és nincs egyik filmnek se semmi értelme. Nincsenek karakterek akikkel azonosulni lehet (próbáld meg végig gondolni hogyan jellemeznéd mondjuk Padmét utána pedig azt, hogy Han Soló-t), eleve nincs főszereplője egyik filmnek sem. Tegyük hozzá a Star Wars történetét meg ez a két film egyáltalán nem viszi előre, Jar jar van meg borzasztó giccses romantikus jelenetek a Nabbo-n. A Sith-ek bosszúja már viszont egyáltalán nem rossz . Véleményem szerint kívételesen igaza van a többségnek, az eredeti triógia ezerszer jobb, talán csak a Jedi visszatér sikerült kicsit unalmasabbra, de a Birodalom visszavág a filmtörténelem egyik remekműve például. Én egyébként 20 éves vagyok, szóval nem vádolhat senki azzal, hogy az eredeti trilógián nőttem volna fel és ezért szentként tisztelem
A rádió január 16-án sugárzott utoljára Budapesten, mivel nem kérte műsorszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását a lejárt középhullámú frekvenciájára. Azóta az interneten, műholdon, valamint az NMHH korábbi döntései értelmében a székesfehérvári és a…..
nabu 2011.04.26 12:13:37
@cogito verus: Teljesen egyetértek, nem tudom miért közszolgálati feladat az emberek téveszméinek kiszolgálása. Vallásokat a történelem egyik legveszedelmesebb téveszméinek tartom, de mindegy, inkább költenének a tudományt népszerűsítő vagy ismeretterjesztő műsorokra.
 J. Krisztus, ács foglalkozású, 33 éves názáreti lakos egy 12 tagú társasággal együtt a Jeruzsálem külterületén található ismert pihenő- és szórakozóhelyen, a Gecsemáné Kertben vacsorázott. A társaság tagjai a későbbi vádlott tanítványainak tartották magukat,…..
comment:com Dr. Halál elvei 2011.02.07 10:30:00
Kevés olyan téma van, ami annyira polarizálja a társadalmat, mint az eutanázia. Ez az a kérdés, amiben nemigen lehet vállvonogatós álláspontot képviselni, egyik oldalon az egyház és az élet szentségét védők, a másikon a kegyes halál támogatói, akik az egyén fájdalmát…..
nabu 2011.02.08 14:10:51
@Johnny Tinenbalm: Értem mit próbálsz mondani és végülis van is benne valami, de szerintem nincs igazad. A film nem a készítőjének véleményét tükrözi szerintem és nem egy történettel próbál meg egy objektív véleményt közölni. A film elsődleges témája nem az eutanázia, hanem Kevorkian, a határ nagyon vékony, ezt én is érzem, de mivel a jelenetek 90%-ban szerepel Al Pacino és a történet csak őt követi, az eutanázián kívül is megtudunk róla sok mindent úgy vélem, hogy ez a film róla és az ő fanatizmusáról szól, nem pedig az eutanázia propaganda szerű népszerűsítéséről. Ez például tökéletesen látszik a záróképsorokon, ahol a bírónő szavai egyértelműen Kevorkian viselkedését minősítik, róla szólnak, nem pedig az Eutanáziáról beszél. Az nyilvánvaló, hogy a film a készítői hajlanak elfogadni Kevorkian véleményét, de minden ami az eutanáziáról elhangzik az ő véleménye, egy élő, létező emberé, az ő harcáról szól, nem kitalált személy, nem a forgatókönyvíró szócsöve. Hozzátenném, hogy ezzel teljesen leromboljam pártatlan érvelésemet, hogy akinek van egy kis józan esze, az belátja, hogy az eutanáziát nem lehet teljesen elutasítani. És kár belemenni ilyen marhaságokba, hogy aktív-passzív, hogy milyen módszerekkel követhető el és milyennel nem, mert ez mind eset függő. Vannak olyan szituációk, amikor igenis elfogadható az eutanázia és van amikor nem, ugyanezt vallom az abortuszról és sokminden másról is. Ez már nem az a kor, amikor középkori propaganda miatt általánosan kéne elítélnünk olyan dolgokat, amiket a társadalom már rég nem ítél el. Valamiért egy kutya esetében például, teljesen elfogadott az eutanázia, vagy egy vadászatban meglőtt szarvast sem hagyunk szenvedni, az állatok miért kaphatják meg azt amit mi nem? Az élet szentsége egy marhaság, az élet addig szent, amíg az bármiféle előnnyel jár, az az élet ami csak szenvedést okoz az illetőnek és a hozzátartozóinak is, az nem szent, az csak teher.