Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorsport77

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vakon is menne? 2011.04.23 14:54:00
    Az Amarok tompított fényének wolframszálai pont nálunk döntöttek úgy, hogy inkább elpárolognak. Kétoldali izzócsere, egy szál spanyol nyelvű használati útmutatóval. Vélemények az azonos című írásunkról...
motorsport77 2011.04.23 18:32:43
@vjalle76: A fakabát majd kicserélteti veled 30 ezerért, ha nincs benne automata magasságállító.
Gone in 60 seconds volt a rettenet film címe, amely a posztot inspirálta, bár a pontosság kedvéért módosítanom kellene Gone in 2 Weeks-re. Mielőtt a lényegre térek, muszáj kiírnom a filmmel kapcsolatos fájdalmamat: rohadtul bosszant, hogy Hollywood be van oltva autóbuziság…..
Az Alfa Romeo embléma gyönyörű, dombornyomott matricája. Pár héttel ezelőtt két úriember jött be hozzám a boltba. Egyikük hóna alatt egy méretes doboz volt, nejlonba csomagolva. Gyorsan a tárgyra tértek: ugyan, mondjam már meg, mi kell ahhoz, hogy ez a kocsi megint működjön.…..
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Budapest, 2011. március  3. (Zengő Motorsport) - A Zengő Dension Team  bejelenti, hogy a BMW Magyarországgal kötött együttműködés keretében Michelisz Norbert egy BMW 320 TC versenyautóval áll rajthoz a 2011-es túraautó-világbajnokságon (FIA WTCC). A csapat első versenye…..
Belsőség Megéri vagy nem éri? 2011.01.22 16:20:00
Zoltántól kaptuk az e-mailt, melyben egy érdekes hirdetésre hívja fel figyelmünket. Az eladásra kínált autó, egy 1.4-es, benzines Nissan Note önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a négyéves autó valami miatt mintegy félmillió forinttal olcsóbb, mint a többet futott…..
Többféle garázs létezik az 1:43-as kisautókhoz, ez Matcboxnál valamivel nagyobb, élethűbb kisautók méretaránya, de ez a legszimpatikusabb, kidolgozottsága, számos parkolóhelye, na meg a lift miatt. Nem szándékos a gyerek autóbuzivá nevelése, de valahogy így adja ki. Mindig…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
motorsport77 2010.12.27 16:38:00
@első: TE szebbet-jobbat csinálnál? Szerintem nem.

Szerintem is francia a cucc. Valami régi hátsókerekes farmotoros kis renault, szerintem a féltengely le lett rövidítve.
Nem lenne egyszerűbb leszedni az egész féltengelyt, és egy satuban talán le lehet műteni....
motorsport77 2010.12.27 18:21:02
@Csikós Zsolt:
Bocsánat nem olvastam végig minden kommentet.
Az azért nagyon komoly meló olyan pontosan megcsinálni hogy ne üssön (már a fékdobot) egy TSZ melléküzemág gépműhelyében, biztos sok mindent le lehet gyártani. Ilyen helyeken gyártottak lifteket is, lehet hogy tényleg onnan való a dob.
Elég profin meg van csinálva. Jó gép lesz az, a nyáron lehet már vele csapatni a telken:)
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
motorsport77 2010.12.24 18:10:50
@Csikós Zsolt: Azt sejtettem, de mééééér????? :)
Boldog karácsonyt mindenkinek.
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
motorsport77 2010.11.14 18:47:37
@GGG77: Imádom a Ferrarit, és nagyon szomorú vagyok a mai verseny miatt, de ez egy taktikai kudarc volt. Amig Domenicali a főnök, csak árnyékuk lesznek önmagukhoz képest.
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
motorsport77 2010.10.17 12:29:29
@Ciri: Én műszerfalra kb10 éve használom, és nem baszta tönkre, majd azért szólok ha igen.
Akinek meg van ennyi zséje bukóra vegye, és higgye magát ettől felsőbbrendűnek. A szénszálnak, vagy az üvegszálnak semmi baja nem lesz egy kis oldószertől.
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Adujistól kaptam eMailben.Autótemetőn a Merciről eszembe jutott egy amit még horvátba fotóztam. Még sok ilyen merci volt ott különböző darabjaitól megfosztva, de rozsda nem volt rajtuk...
Angéla hozta be a barna borítékot. „Vár valaki levelet Angliából?” – nem értettük, de nem tűnt üzleti levélnek, hát belemélyesztettem a kést a papírba. Nem is láttam ilyet vagy tíz éve: kézzel írott levél csúszott ki az asztalra, mindössze néhány sorral,…..
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
motorsport77 2010.08.15 12:46:27
@nyikk: Körülnéztem, az a pár kép ami munka közben róluk készült...pont elég volt. Ilyen helyre még parkolni sem nagyon áll be az ember mert valami rádől és összekercolja.
motorsport77 2010.08.15 15:17:43
@nyikk: Meg van a kettő között, egy rendes normális műhely, mint a hazai szerelők 90%-a. Inkább oda megyek, nem is drága, nem is lehet enni a padlóról, de kicsit kulturáltabb hely. Ilyen van szerencsére elég sok. Ha amcsiautós berkekben hiányzik ez a vonal, az baj.