Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALEB

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Fekete-fehér árnyak, fényesen csillanó pengék, retró álomautók, széles karimájú kalapok, drámaian duzzadt ajkak és éjszaka, na meg bűn – ez a film noir, és még sok más minden. A filmművészetben 1940 óta fellelhető, jellegzetesen melankolikus művekből augusztus 8-tól…..
ALEB 2009.08.06 13:13:17
@123456789asdfghjkl: szerintem elmeorvos neked,elmeorvos neked,elmeorvos neked.elmeorvos neked,elmeorvos neked............................................
Kiszel Tünde még saját show-t nem kapott, mint Benkő Dániel, de a neki kijáró pár percet azért megadják neki rendszeresen a képernyőn, állandó elem ő, mint a bal fölső logó. Az alábbi videón sem az a vicces, hogy a fürdőruhadivatról mesél, végül is tökmindegy, hogy…..
ALEB 2009.08.04 18:28:14
„A Magyar Televízió és a TV2 tárgyal arról, hogy a Bajnokok Ligájának közvetítése koprodukcióban készüljön el, így szó van arról is, hogy én vezessem a műsort” – nyilatkozta a Borsnak Gundel Takács Gábor. Mint mondja, egyelőre a tárgyalások folynak, de még…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..