Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horthy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
Belsőség Ne vedd meg, ráfázol! 2013.06.23 06:05:02
Mindenki próbálkozott lebeszélni, de a szerelem nem a racionalitásról szól. Mindig vágytam egy W124-es kombira, most végre megvan. Ma sem kell szégyenkezni a formája miatt Megy az ember a forgalomban, vezeti az autóját, bambán néz ki a kormány mögül, szól a rádió, az unalom…..
Ezt akkor láttam be, amikor a mérnök felkapott egy levegőrostélyt. „Érzik? Kis éle van a rácsoknak. Megvizsgáltuk elektronmikroszkóppal.” Szemében szenvedélyes tűz lángolt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..