Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!Maddest!

8 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
!Maddest! 2015.06.13 13:59:28
151
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
!Maddest! 2013.12.30 17:51:10
1. Miről kapta nevét a Skoda Forman típus?

Furman szóról. csehországban az utazó kereskedőket hívják így, akik szekéren húzták az árut, és innen kapta a nevét a Forman ami ugye egy kombi és sok cuccott tudsz belerakni.

2. Mi volt annak az Égéstér-epizódnak a címe, amelyben Csikós Zsolt letolta a nadrágját?

"Swift Sport, robogók és szabotőrök"

3. Mitől rücskös a nepper homloka?

Alinak a svájci neppernek aki hithű muszlim volt,bőrkeményedés volt a homlokán, annyira imádkozott és az imaszőnyeg kidörzsölte a homlokát.

4. Kinek az asztala alá menekült be Harry, az erkélyen fogott egér?

Szűcs Gyula- kultúr rovat asztala alá

5. Miért vett Karotta Alfát?

A Prius gazdasági totalkárra tört és új autóra volt szüksége. Azt a feladatot kellett ellátni hogy egy jól használható, családilag alkalmas belső méretű, lehetőleg kombi, mindenképpen automata autó legyen, mert a felesége nem vezet másmilyen autót és ne fogyasszon nagyon sokat,mert nagyon sokat megy Karotta. A prius volt a tökéletes megoldás, de valami érzelmileg izgalmasabbra vágyott. Citroen C5 Kombi, Bmw 3-as E91-es és az Alfa Romeo 159 Kombi közül kellett választani és azért lett végül az Alfa mert az mindenképp egy hülyébb döntés, és ha már hülyeséget csinál akkor azt a hülyeséget csinálja amiben a legtöbb öröme van, a BMW-ből ilyen túl drága lett volna.

6. Pontosan melyik napon költözött jelenlegi helyére a Totalcar szerkesztősége? (napra pontos dátum kell!)

2013 december 16-án Hétfőn.

7. Melyik autó haladt a sorban a Volkswagen mögött, amikor először készítettünk összehasonlító tesztet a piliscsévi motokrossz-pályán?

Honda CR-V 2.0 4WD

8. „Azt szeretném megtudni, hogy a protein meg-e állít a növekedésben, vagy esetleg növök-e tőle?” Mi erre a kérdésre az azóta legendássá vált válasz?

Hülye vagy! Kőbájker a legendás válasz szerzője

9. Hol volt Michelisz Norbi akkor, amikor Ayrton Senna 1994 május elsején, Imolában, balesetben elhunyt?

Ádándon rallycrossversenyen volt, nagybátyját kísérte el, nagyon késő délután koraeste értek haza és a hírműsorban látta, hallotta a halálhírt.

10. Hány forintért vásárolta Zách Dani az azóta már eladott Vespa PK50 XL FL-jét?

75000Ft
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
!Maddest! 2013.12.23 12:17:14
Egy navigátor nevét kérem. A navigátorok úgyis egy halott sport méltatlanul elfeledett hősei. Az én navigátorom is halott. A márka, amivel akkor versenyzett, szintén halott volt még nem is olyan régen. Vagyis illik legalább egy kicsit elrévedni a múltban annak, aki meg szeretné…..
!Maddest! 2013.12.22 13:32:47
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
!Maddest! 2013.09.10 19:39:25
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
!Maddest! 2013.09.08 21:54:24
Na, ez kemény netes-túrás lesz, kíváncsi vagyok, ki küldi be először a helyes megfejtést. A nyeremény egy _tényleg_ profi Outlander-határidőnapló és egy VW pendrive (ha már van közös múltjuk). Ne spilázzuk túl, mert addig is múlik az idő, íme a kérdés: Melyik az a ritka…..
Ugyan nem rali, de engedtessék meg, hogy néha beszéljünk kicsit más szakágakról is. Ez például a bloghoz úgy kapcsolódik, hogy nekem ez is gyerekkori álom. Volt szerencsém menni a gyorsasági szakágban és minden perce fantasztikus élmény. Különösen, amikor mezőnyben kell vívni.…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
!Maddest! 2010.12.11 23:26:02
@madsam: mézeskalács készítők?:D
A Hiéna nagyon cseles volt, ráadásul a Densionnál mindent megtettek azért, hogy ne ásítson sokáig az irodában, hiszen szájából áradó rettenetes bűzével komoly fenyegetést jelentett minden - szaglószervvel rendelkező - élőlény számára. Így fejét gyorsan letakarták egy…..
!Maddest! 2010.12.11 21:01:19
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
!Maddest! 2010.12.11 20:40:54
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
!Maddest! 2010.12.11 20:31:50
GTI. Vajon melyik típus ugrik be AZONNAL, ha ezt a három betűt látják? Bizony, a Volkswagen ikont alkotott, egy egész kategóriát, még akkor is, ha tudjuk, hogy nem ők voltak az elsők. De nincs mit tenni, a Golf I GTI egyszerűen olyan mestermű volt, mellyel az akkori konkurensek nem…..
!Maddest! 2010.12.11 20:20:37
„Utálom a hétfőt!” Sokan értünk egyet Garfield e két szavával. A Totalcarnál ha hétfő, akkor értekezlet. Lassan szállingóznak be az emberek a szerkesztőségbe. Kávéval a kézben indulnak meg a beszélgetések, általában egy témáról: az autókról. Ügyvezetőnk…..
!Maddest! 2010.12.11 19:01:15
Régóta remény sem volt rá, hogy valaki nemzetközi szinten is komoly autóversenyzővé váljon Magyarországról, pedig jól jönne nekünk egy Talmácsi, aki négy keréken bizonyít. Kesjár Csaba elhunyt, mielőtt valakivé válhatott volna, Baumgartnerből pedig hiányzott az a kicsi plusz…..
!Maddest! 2010.12.11 17:22:29
Koncz Jani az élet császára. Bárhová is küldjük a világban, könnyesre sírt szemekkel röhögünk a szerkesztőségben a nőügyein, már amit megoszt persze. Észrevették, hogy minden cikkében van csaj? Nem volt ez másként akkor sem, amikor ____ ban járt egy _____ bemutatón. El is…..
!Maddest! 2010.12.11 17:13:22
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
!Maddest! 2010.12.11 16:41:04
Nem fogjuk megkérdezni, ki találta fel a gyufát, sem azt, kinek a nevéhez fűződik a karburátor megalkotása. A robotizált autógyártás csírájának, a futószalaggal történő összeszerelés atyjára sem kérdezünk rá, mert ez itt most másról szól. Peres Lászlóról. Mit mutatott…..
!Maddest! 2010.12.11 16:01:30
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
!Maddest! 2010.12.11 15:31:04
A Genesis Coupe alapjaiban rengette meg az amerikai piacot. Ilyen egyszerűen történt minden, az első mondat nem hazudik. Hátsókerekes, jól néz ki, és két motorja közül a gyengébbik is 210 lóerős. A 3.8 V6 pedig 306. Sperrdifi, kupéforma és bazári ár (odaát). A Hyundai…..
Örök vita, hogy mit hívunk az autósport királykategóriájának: a ralit vagy a Forma-1-et? Sajnos az utóbbi években döntések sokasága olyan szinten lehetetlenítette el mindkét sportágat, hogy egyre többen emlegetik vissza a múltat. Szerintünk meddő a vita, hiszen mindkettő…..
Remélem a motorsport-rajongók olvasták a Nap Hírét, és remélem, hogy a nyomottabb fejű (értsd. 30+) korosztály pulzusa legalább egy picit felgyorsult, mondjuk, mint nekem. Mert bizony, mi történt? Visszatér a BMW a DTM-be hoppá! Oké, rendben, mielőtt elfogultsággal vádolnának,…..
!Maddest! 2010.10.18 19:49:21
www.youtube.com/user/DTMEnthusiast
Ha még nem linkelte senki itt található nagyon sok hangulatos videó a DTM-ről.
Belsőség Mindent az RX-8-ról 2009.12.12 19:30:00
A Wankel-motor bazi érdekes, még ha vannak kétségeink is a jövőjét illetően. Az autó, ami körülveszi, az RX-8 önmagában is vele azonos mértékben izgalmas. Egyáltalán, a Mazda szuper dolgokat művelt az elmúlt harminc évben, a múltja csupa-csupa technika. Ezekről a dolgokról…..
!Maddest! 2009.12.12 19:30:38