Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgergusz

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a találgatásoknak!A Nokia megegyezett a Microsofttal. A finn cég fő platformja lesz a Windows Phone 7 a szebb időket is megélt Symbian helyett. Mivel már mindent leírtam, ami mellette és ellene van a váltásnak, úgy döntöttem ennyi elég...
Mobilcom tesztek Kihagyás 2011.02.11 18:51:00
Most sajnos egy hétig nélkülöznötök kell a friss híreket, teszteket, ugyanis síelni megyek. MAjd gondolok rátok! :) ..
Mobilcom tesztek Nokia Jövőkép 2011.02.09 17:48:00
 Hát kedves olvasóim (remélem vannak)!Meglepő dolog szivárgott ki a neten. A Nokia nemrég kinevezett új vezérigazgatója azt írta egy csak belső munkatársaknak szánt levélben, hogy a symbian OS-nek befellegzett. Írását erős hasonlatokkal és példabeszéddel támogatta…..
Meglepő híreket közölt egy híres, és a témában bennfentes újságíró. Szerinte a Nokia tárgyalásokat folytat a Windows Phone 7 oprendszer alkalmazásáról a Microsofttal.    Úgy érzem a lépéssel nagy mértékben növelhetik az okostelefon eladásaikat. Erre igencsak…..
Mobilcom tesztek SOS 2011.02.05 20:26:00
Ha valaki tud szerezni tesztelésre S60 touch-os okostelefont, azt nagyon megköszönöm és kirakom reklámját. ..
 Tesztkészülékek: LG GT540 Optimus, HTC Desire, ZTE Blade Ajánlott készülékek:Legolcsóbb: Vodafone 845Középkategória: Samsung Galaxy 3 Csúcskategória: Samsung Galaxy S, Motorola MilestoneSzemélyes kedvencem:  HTC Desire (HD)..
      Bevezetés A rendszert a Google készíti az Open Handset Alliance-el közösen. Az Android egy Linux alapú, nyílt forráskodú operációs rendszer. Bár az operációs rendszer első verzióját már 2008-ban kiadták, az igazi sikert a Google Nexus One készüléken futva…..
Mobilcom tesztek Új tesztsorozat! 2011.02.05 16:42:00
Sziasztok! Új cikksorozatot fogok indítani,melynek célja a különböző okostelefonoperációs rendszerek bemutatása.  A sorozatban a jelenleg  legszámottevőbb oprendszerekettesztelem, és készüléket isajánlok hozzájukminden kategóriában.   A bemutatásra kerülő…..
Mobilcom tesztek ZTE Blade teszt 2011.01.21 15:17:00
Bevezetés Először is tudnotok kell, hogy ez a mobil a sajátom. Tehát jobban ismerem, mint a többi teszt-alanyt, ezért kezdem vele a sort. Sokaknak ismeretlen lehet a gyártó, ami nem meglepő, hiszen a Blade az első hazánkba is…..
Mobilcom tesztek Indulás 2011.01.20 20:55:01
 Sziasztok!  Elindul a Mobilcom tesztblog. Mobiltelefonokat fogunk tesztelni, neked! Hogy lásd mit vegyél, mit ne vegyél! Ha szeretnél mobilt küldeni tesztelésre azt jelezd a hgergusz@gmail.com email címre! ..
Terülj terülj Asztalkám WELCOME 2011.01.08 11:45:00
 Sziasztok! Köszöntök mindenkit a gasztroblogomon! Remélem élvezni fogjátok a barangolást, a termékek között amiket tesztelek! Ti is küldhettek terméket, annak pontos nevével, árával és az ajánlott beszerzési helyével a hgergusz@gmail.com emailre! szempontjaim a…..
 Szint: kezdő   Hozzávalók: 1 rész lime lé, 2 rész Brandy, 4 rész kóla   Pohár: Collins    Elkészítési mód: Kitöltés   Elkészítés:                                …..
Ár:Közepesen drága étterem, tehát gyorsétteremhez képest drága, étteremhez képest olcsó. Pl. egy átlag menü 2 embernek előétellel különleges indiai itallal kb. 2500ft.Kiszolgálás:Kicsit Balatonra emlékeztet, csak a már hungarikumnak számító "Kész a sajtos lángos!"…..