Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almostigris

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Az Opera Unite lett volna az Opera 10 egyik legfontosabb funkciója, de végül mégsem került be a végleges verzióba: amikor már az összes többi funkció stabilan működött, a Unite még akkor is csak döcögött. Jó döntés volt hát az Operától, hogy végül lemondott a legfontosabb…..
Almostigris 2009.10.15 11:13:57
Adós vagyok egy megígért történettel. Az én ideálpasis álomsztorim kezdetével. :)13 éves voltam. A szüleim úgy ítélték meg, hogy szükségem van valakire, aki mellettem van hetente minimum kétszer. Hirdetést adtak fel, és meg is találták nekem Őt. Azonban egy idő után a heti…..
Megjelent ma ugye az Opera 10, és nézegettem, hogy mit írnak róla a "vezető hírportálok". Az Index meg se említi sehol, lényegtelen esemény, a blog.hu szintúgy nem, pedig miattuk tartjuk a reklámokat, de mindegy is. Az [origo] általában korrekt cikkeket ír az Operáról, de csak pár…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
Sárdobáló Nincs esély 2009.07.13 10:00:00
Tegnaptól új elnöke van az SZDSZ-nek. Többször írtam már erről a pártról, azonban végül sosem publikáltam. Azért, mert liberálisként jóval több és összetettebb bajom van az SZDSZ-szel, mint a többi párttal, hiszen elméletileg nekik kellene az én értékrendemet képviselni.…..
Bő egy hetes izgatott várakozás után végre lehullt a lepel az Opera legújabb dobásáról: bemutatkozik az Opera Unite! Miről van szó? Az Opera böngésző ezentúl nem csak böngészésre (levelezésre, hírolvasásra, chat-re...) jó, hanem egyfajta szerverként is funkcionál. Egy…..
Almostigris 2009.06.17 23:30:43
@penge™: "1979 instances running"?
Hol?
Nem lehetek ennyire retardált,hogy nem találom, vagy mégis?! :-O
Azt hittétek, hogy a Visual Tabs lesz az Opera 10 nagy újdonsága? Hát távolról sem :) Remélem hamarosan ti is kipróbálhatjátok, addig is megkeresem az állam, és fordítok tovább...
Itt az újabb alkalom, hogy beleszóljatok a fordításba. Ezúttal az új Visual Tabs funkció magyar nevét keresem, ehhez kellenének ötletek. Szavazni most nem kell, én fogok dönteni a javaslatok között hatalmi szóval :)..
Almostigris 2009.06.11 11:10:26
Az Opera 10 betája egy új témával érkezett, amit már Jon Hicks, a Firefox logó készítője alkotott (remélem egyszer majd úgy is hivatkozhatunk rá, hogy az új Opera logót készítője, de ez még várat magára). Az új skin vegyes fogadtatásra talált, alapvetően nem túl tolakodó,…..
Majdnem pontosan fél évvel az első alfa változat megjelenését követően a mai napon az Opera kiadta a következő generációs böngészőjének béta változatát. Noha a 9.64 óta nem mutattak be nagyon komoly újításokat, számos hasznos és régen várt funkció kapott benne helyet, ami…..
Hosszú szünet után újraindult az Opera támogatói programja, amellyel pontokat tudsz gyűjteni magadnak, ha rajtad keresztül, a te ajánlásodra tölti le valaki az Operát. Ez lehetőséget ad, hogy támogasd az Operát, és egyúttal elismerést is kapj az erőfeszítéseidért. Az…..
Almostigris 2009.06.03 14:02:05
Na, ezt is megértük! Hogy mit? Egyrészt most először fordult az elő, hogy az automatikus frissítésre buzdító üzenet hívta fel a figyelmemet egy új előzetesre. A másik, ennél nagyobb érdeklődésre számot tartó fejlemény, hogy az Operához szerződött John Hicks új témái most…..
Almostigris 2009.05.28 08:55:27
I@Karbonade: Igen, hangulatos. Mint ahogy az "új fül" nyitása gobjának besimulása is ...