Regisztráció Blogot indítok
Adatok
expert-mérnök

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
yossarian A viszály csírája 2016.08.31 16:50:00
Aki a kultúrát félti, csak önmagát félti.A kultúra egyik legizgalmasabb tulajdonsága, küldetése, hogy másik kultúrával találkozva, érintkezve egy addig soha nem látott, soha el sem képzelt világ jöjjön létre. Kulturális értékeink légmentes izolációja, szögesdróttal történő körbevétele csak…..
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
expert-mérnök 2012.09.03 10:57:26
@expert-mérnök:

jav: mellett
expert-mérnök 2012.09.03 11:04:45
@Turboá:

"No ,csak volt értelme beírni, mert már egy jóideje tapasztalt, használható, valóban realista hozzászolások születnek."

szvsz: SZÜRREALISTA!!!
expert-mérnök 2012.09.03 11:23:09
@Turboá:

Abszolút komolyan!

"...nem született Ákos által írt megállapodás..."

A szóban kötött megállapodásra is érvényes!!!

egyébként jellemző: a kivitelezők azt képzelik...ha nem írtak alá semmit akkor rájuk nem is vonatkozik semmi...

ez a mentalitás annyira tipikus.....sajnos!

DÖBBENET!
Nem meglepő, ami a Gödörrel mint klubbal történt: láttunk mi már Mumust Szimplán hónaljtáskás picsogássá válni. Normális folyamat, mely során egy-egy szubkultúra által teremtett értéket az addigi viszolygásból átváltva elkezdi használni a mainstream. Olyan, mint a graffiti…..
expert-mérnök 2012.06.20 17:50:55
Történelem formálás banki módraEx-köztársasági elnökünk etikai vétsége meg sem közelíti azoknak a banki agytrösztöknek bűnét, akik olyan kölcsönszerződési konstrukciókat kreáltak, amellyel megalkották a modern kori kizsákmányolás „mintarendszerét”. Az…..
expert-mérnök 2012.04.06 14:13:05
@expert-mérnök:

...a magyar választóknak mindeddig nem sikerült kiszabadulniuk a szocializmus alatt rájuk húzott "mentális kényszerzubbonyból".

"Az állam és a piac viszonyát illetően a magyarok még nem érkeztek meg a jelenbe"
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..
expert-mérnök 2011.02.27 14:10:30
@szamok ember: "Most már tudok álló helyben gumit füstölni, mert a fék megtartja az autót. Mellékesen került a motorházba egy kézi fékerőelosztó is, amivel – épp gumifüstölési céllal – lejjebb lehet venni a hátsó fékerőt. "

aztaaaa.....

:(((

Van még lejjebb is???
expert-mérnök 2011.02.27 18:09:10
@last barons: "...Az számít, a többi nem.Egy kis gumifüst sem, hisz egy ilyen kocsinál ez majdnem hogy természetes...."

Van aki szintjén ez lehet, hogy természetes...
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Falu! Gépjármű-re!   Csaba lőtte Bahreinben ezt a gyöngyszemet, ami bizony az, aminek látszik. Hatajtós pick up, konkrétan egy Great Wall Blue Ocean. A Great Wall csodálatos dolgokra képes az innen-onnan kölcsönvett technikát és formát használva. Elég, ha csak a jelenlegi…..
expert-mérnök 2009.11.27 14:38:40
@konti10:

"Amúgy Amerikábannnnnnnnnnnn (!!!!!!!) is csak a 80-as években kezdtek megjelenni a dupla kabinos picupok. "
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Totalbike hírek Robogj a ligetbe 2009.05.24 10:25:00
Robogózni jó. Aki ezt már tudja, annak azért, aki még nem is sejti, annak pedig azért érdemes kimenni a városligeti műjégpályára, az első magyar robogófesztivál helyszínére. A városi közlekedés kényelmes, gyors, dugó- és menetrendfüggetlen módja nem csupán praktikus…..
expert-mérnök 2009.05.24 15:19:19