Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregegy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orrunk előtt folyik egy koncepciós per, amelyben Orbán Viktor és kampánytanácsadói úgy játszanak egy ember életével, ahogy nekik tetszik. ..
Gregegy 2017.11.01 15:38:55
@monddazigazatmar: Tolmácsot nem kapott. A védelmében, vagy minimum a vádat megkérdőjelező tanuvallomásokat kihagyták.
A vád, vagyis hogy terror cselekmény, nem állja meg a helyét, tehát az ügyészség faszsága miatt, miszerint terrorista, a bíróság simán felmentheti, mert nem az.
Ha a vád hivatalos személy elleni csoportosan elkövetett erőszak lenne, ami viszont jogos, akkor kapna 5-10 évet.
De a kormány propagandához nem az kell hogy elítéljék, mert az a lobotomizált szavazóiknak már nem viszi át az inger küszöbét, ide arab terrorista és sorosozás kell.
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
Gregegy 2015.08.05 11:42:31
@sixx: Átböngésztem és találtam egy aug. 1.-i bejegyzést az MTVA Sajtóosztály facebookján, amiben az RTL Klubnak válaszoltak:

" A műsoros kommunikáció szakterület is racionalizáláson esett át, így egy rövid időre egy személy látta el ezeket a feladatokat, viszont mindig is az átalakítási tervek része volt az, hogy a műsoros kommunikációs szakterület működését külsős, szakmai cég támogassa."

Tehát Béla létezik!!! És tényleg egyetlen egy ember.

Azt nem teljesen értem, hogy akkor a facebookot ki írja, vagy Béla saját magáról ír E/3-ban?
  Vannak olyan pillanatok az életben és a filmekben egyaránt, amiket nehéz elfelejteni, pláne ha köze van hozzá a szexnek. Az alábbiakban olyan momentumokat láthatsz, amikről nem igazán beszélünk mostanság, pedig igencsak emlékezetesek, jöjjön hát néhány színésznő kevésbé…..
Gregegy 2015.06.21 01:12:12
www.youtube.com/watch?v=EhOFiLYbafY
Valahogy Salma Hayek Dogma beli szereplését mindig kifelejtik. :)
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
Gregegy 2014.09.03 09:52:55
@Rémbódess: A Királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz.
Eszem, f...fantáziám megáll, már több mint 20 éves ez a filmművészet csúcsait alulról verdeső alkotás! Pedig mintha tegnap lett volna, hogy VHS kazettán, iszonyatos hangminőségben ezredszer néztem meg és visítva nevettem rajta, ahelyett, hogy a középiskolás házimat írtam…..
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Fénykorukat élik a képregényfilmek. A folyamat a '90-es évek végén kezdődött, és mostanra eljutottunk odáig, hogy a különböző képregény-adaptációk a filmévek legjobban várt produkciói között szerepelnek, ahogy a legtöbb bevételt hozó mozgóképek listájára is…..
„A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik (...) célja a gazdasági kizsákmányolás.” (Wikipédia, rabszolga). Hivatalosan nem létezik rabszolgaság, azonban a modern kori demokratikus – és pontosan emiatt fejlettnek nevezett –…..
Gregegy 2013.10.22 10:23:18
@Lilili: Na végre valaki érti, hogy miért nincsenek az utcán a: óvónők, tanárok, egészségügyi dolgozók, tűzoltók, rendőrök, egyéb minimálbér környékén tengődő közalkalmazottak.
Mert nem melléjük állnánk, hanem anyáznánk, hogy mit elégedetlenkednek.
Mint a régi viccben a pokolról, hogy a magyarok kondérja mellett unatkozik az ördög, mert hiába mászna ki valamelyik a forró vízből, a többiek mindig visszahúzzák.

Egyébként meg: magyarázza el már nekem valaki, hogy miért vannak különválasztva az óvónők és a tanárok, és miért nem kaphatták meg ugyanazokat a juttatásokat? Tudom, lószar ez a mostani fizetésemelés a tanároknak is, de végre valami, az óvónőknek meg még az inflációt se követi.
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..