Regisztráció Blogot indítok
Adatok
next48

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
Az elmúlt időszak legsikeresebb kereskedelmi tévés produkciója a Való Világ című valóságshow volt. A nézettségi csúcsot hozó reality ugyanakkor Alekosz győzelme után, visszamenőleges hatállyal mégis ráfizetéses lehet: a beérkezett nézői panaszok és a proaktív…..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
Három hónapja levelet írtam Pokorni Zoltánnak, kerületem országgyűlési képviselőjének, amiben arra kértem, hogy ne szavazza meg az Alkotmánybíróság hatáskörének megnyirbálását. Tulajdonképpen hamar választ kaptam, hiszen megszavazta. Ma viszont válaszlevelet is kaptam tőle.…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
next48 2009.10.15 19:32:38
@bridgeman: nem zsidózott, hiszen később állítja: "Bálintnak nevezett magyarunk".
No persze azzal, hogy te ezt kijelentetted, te is a "Mi a különbség a kritika és a dühkitörés között" témában lehetnél jó anyag a hozzászólásoddal, így nehéz komolyan venni, pedig az utolsó 4 sorban teljesen igazad van :)
next48 2009.10.15 19:35:59
@Csavarhúzós: magyar bálint most újra elővette a 6+6 témát, és el is fogják fogadni! Eddig csak lehetőség volt, de most jó liberális módjára kötelezővé akarja tétetni. Klasz lesz megént átállni meg vissza!