Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Finger

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen ráizgult a magyar sajtó a Wizz Air újabb pici londoni bővítésről szóló bejelentésére, mintha ennek bármi köze lenne Magyarországhoz, vagy a magyar utasoknak is ettől jobb lenne. Épp ellenkezőleg: a londoni magyar utasok éppen hogy jól megszívják néhány hónapig, mert összekuszálták a…..
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
London, 2015. eleje: - Te, Jeremy, van egy bitang jó ötletem. Csináljunk filmet a GTA-ról. Mármint nem a játék sztorijából, hanem arról, ahogy a játék készült. - Amindenit, Winston, ez tényleg remek ötlet. Szerepelhetne benne ez a Radcliffe gyerek, már úgysem forgat több Harry…..
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
A Liverpool FC közel 20 éve rohasztja a stadion környékét, hogy olcsóbban vásárolhassa fel a bővítés útjában álló házakat. A történet a legősibb b-filmes alapsémát idézi. Egy nagyvállalat lélektelen tervet eszel ki a fejlesztés útjában álló kisemberek elűzésére, csak…..
Napjainkban a világ egyik háborús tűzfészke - és mégis turisták látogatják? Észak-Koreában bizony létezik turizmus - erre a legjobb bizonyíték, hogy nincs benne a világ 10 legkevésbé látogatott országában. Na jó, a 16. legkevésbé látogatott. Mindenesetre tévhit, hogy…..
Mr. Finger 2013.04.18 15:58:14
 "Viktorral, mint általában a fiútestvérek, sokat verekedtünk, és mivel ő volt nagyobb, mindig ő győzött" – mesélte Orbán Győző a Blikknek. Egy idő után azonban fordult a kocka a családban. A kormányfő testvére elkezdett birkózóedzésekre járni, és szép lassan ő lett…..
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Mr. Finger 2013.02.19 14:37:26
m.cdn.blog.hu/an/androlib/image/2013febr/samsung_04.jpg

A kínai szöveg azt jelenti kb, hogy a dobozon levő kép illusztráció, kérjük nézze meg a terméket a dobozban.

Szóval nem értem a problémát.
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök! Már…..
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
Mr. Finger 2012.04.12 15:13:12
Megdöbbentő kijelentést tett Lady Gaga Oprah Winfrey show-jában, ami a hétvégén kerül majd adásba az Egyesült Államokban: nagyon hosszú ideig nem fog szóba állni a sajtóval. Nem ad interjút sem újságnak, sem tévének, sem más médiának. Persze ez nem jelenti azt, hogy a…..
Mr. Finger 2012.03.16 23:19:20
Ha akár csak egy hetet is lehúztál irodai melóban, kedves olvasó, akkor bizonyára ismered azt a szituációt, amikor ülsz a géped előtt és éppen valami tök érdekes cikket olvasol a velveten izé az élet&tudomány blogon, és odajön valami fasz és elkezd beszélni hozzád. Ha csak…..
B-oldal Búcsú a Gödörtől 2012.01.28 07:32:00
Hirtelen jött a döntés, miszerint a Gödörnek mennie kell az Erzsébet térről. Gondolom azt már mindenki tudja, hogy február 1-től a Gödör Klub Akvárium néven folytatja pályafutását. A hír hallatán páran biztos legyintenek, hogy "nem mindegy", mások pedig kedvenc…..
Amikor, azt mondtam ismerőseimnek, hogy a múlt havi „Hannah Montana” mozifilm után, erre a hónapra egy újabb free leech jóvoltából az „álom.net” c. újabb magyar „szuperprodukciót” választottam az e havi „itt az ideje, hogy fájjon" filmnek,…..
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Android mmmMuffin! 2011.09.03 18:15:00
 Az Angry Mob Games neve ismerős lehet, hiszen ők készítették a Guerrilla Bob című játékot, mely a Tegra2 proci egyik promóciós eszköze volt. A srácok új játéka a Muffin Knight, ami vizualitásban szintén elég erős - egy aranyos grafikájú 2.5D-s platformjátékot…..
Mr. Finger 2011.09.04 13:46:03
Appleblog Google-re gyúr az Apple 2011.09.04 11:31:04
Azt már eddig is tudtuk, hogy ha biztos infót akarunk kinyerni az Apple fejlesztéseivel kapcsolatban, akkor a bétaszoftverek és weboldalak kódjaiban kell turkálni.Így történt ez most is, egyrészt az iOS 5 SDK-ban turkálva a 9to5Mac megtalálta, hogyan is működik majd az Assistant,…..
2011-ben végre elérkezett a pillanat, hogy a GIMP fejlesztői ráébredtek: nem jó úgy dolgozni a programmal, hogy rengeteg ablakunk hever szanaszét az asztalon. Külön volt eddig minden: az eszköztár, a rétegek, maga a kép szerkesztőfelülete... Ettől szinte használhatatlan volt, ha…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
Android Körvonalazódik a Nexus 3? 2011.07.22 07:47:00
 Adjunk egy kicsit a pletykáknak! S ha már így teszünk, ne is aprózzuk el. A harmadik Nexus készülékről (vagy ha úgy tetszik Nexus Prime, Nexus Plus - nem tudni még a végleges nevét) látott napvilágot néhány kósza hírfoszlány. Egész pontosan arról van szó, hogy az Android…..
Nemrég jelentette be az indiai kormány, hogy végre elkészült a sokak által már csak soha meg nem valósuló, üres politikai igéretként számon tartott számítógép, amellyel az indiai fiatalok körében a digitális írástudás terjesztését szeretnék elősegíteni. A fejlesztése…..
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..