Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starlark

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi blogolás mellett nem sok időm marad filmekre, de évente egy sorozat belefér, főleg amióta nem kell egy adott idősávhoz igazodnom. Tavaly ez a sorozat a Star Trek volt, ez évben pedig két intenzívebb Netflix maraton keretében a Lucifer három évada ragasztott oda a képernyőhöz.   Volt valami…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
Hinta egy irodában? Megbeszélést szervezni egy konyhába? Laptopon pötyögni egy szaunában? Kávézó egy bankfiókban? Igen, ez mind lehetséges, és itt, Budapesten. A legújabb irodák egyszerűen nem vesznek tudomást a hagyományos, íróasztal és tárgyaló szabványról - és milyen jó, hogy két lábbal felrúgták…..
A Heti TOP5 rovatot kedvelő látogatók ezen a héten sem fognak csalódni. Igyekeztem ismét néhány igazán jó áron megszerezhető régi játékot csokorba gyűjteni nektek.Remélem ezúttal is sokan megtaláljátok a számításotokat és bátran licitáltok majd az aukciókon. Műanyag…..
Egy fantasy mind fölött. Ez volt Peter Jackson filmje a bemutatója idején. Ma már, amikor gyakorlatilag minden hétre jut egy bemutató a műfajból, el sem lehet képzelni, mekkora őrületet váltott ki ez az alkotás akkoriban. A kis tatabányai moziban - hol volt még akkor a 3D! -…..
Starlark 2015.03.23 10:06:02
@Nyílméregbéka: Engem sokkal jobban zavar amit Faramirral műveltek. A könyvben az egyik kedvenc karakterem volt.
Augusztust írunk. Már érzékelhetően rövidebbek a nappalok. Egyre többször jut eszünkbe az iskola. Ma pedig igazi, esős, "őszi" reggelre ébredtünk.   Az új iskolaév kezdése mindig izgalommal jár, talán egy kis aggódással is. Rengeteg kérdés kavarog a kisiskolás és szülei…..
Starlark 2014.08.08 07:28:16
@ZF2: Azért azt is tegyük ám hozzá hogy mekkora különbség van a nyugati 5 évesek iskolai körülményei és az itteni első osztály között.

Mióta bevezették ezt a vegyes csoportos oltári baromságot /26 fővel 2 óvónő mellett/ amitől a nagycsoportosokat egyszerűen képtelenek rendesen felkészíteni az iskolára, mert ugye ott a 2,5 éves is aki önállóan wc-re se tud még menni. Azt mondom jobb lenne ha a gyerekek nálunk is az iskolába járnának már iskola előkészítőre, persze nálunk sem a napi 8 órás padbanücsörgős rendszerben, mert akkor inkább maradjon az ovi.
...mesterségem címere: trónörökös. Eddig Murphy fénykora a 80-as évek volt. Ebben a korszakban készült szinte az összes jó filmje, ebben a korszakban véste be magát a filmtörténelembe. Az egyik első "nagydumás nigga" típusú színész volt, aki sok másik tehetséges és persze…..
Update #2: Mi lehet annál rosszabb mint tükön ülve várni a Sims 3 megjelenését? Ha megvan, csak nincs időd játszani vele :) Az első fél óra tapasztalatai:- Nagyon jó, hogy szabadon kóricálhatsz a városban, töltögetés nélkül. Bárkihez bekopoghatsz, ismerkedhetsz a belvárosban,…..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Amikor a Való Világ szereplőin, Benkő és Delhusa luvnyáin vagy az Éden hotel agyhalottain edződött egyszeri tévébuzi azt hitte, hogy a Life Network Ha Ciki, Ha Nem: Beteg Vagy! című műsoránál félelmetesebb nincs, amikor nem tudott elképzelni annál ijesztőbbet, hogy a walesi…..
Starlark 2014.01.09 07:10:56
@Mr. Bear: Az én gyerekem 3. éve jégkorongozik. Az a sport sem a finomságáról híres, de nem üvöltöznek velük.
Ilyen fiatal korban /13 éves korig/ pedig a meccseken még a gólokat sem számolják hivatalosan.
A kis srácokkal meg kell szerettetni a sportot, és a lényeg hogy élvezettel járjon edzésre. Ebben az összeállításban szereplő "edzők" nem alkalmasak gyerekek edzésére. Az a szülő aki pedig ezt a fajta stílust célravezetőnek és kívánatosnak tartja, pedig gyereknevelésre nem alkalmas.
Nagyon szomorú lenne ha ez lenne a stílus ide haza is az utánpótlás nevelésnél.

Másrészről egy ilyen kis kölkök szervezete teljesen más mint egy felnőtté. Nem várható el tőlük olyan edzésmunka sem. Mire jó ha tönkremennek az ízületei, vagy már gyerek-ifi korban többször kap agyrázkódást hogy aztán soha többé ne sportolhasson?
Starlark 2014.01.09 09:13:02
@savrola:
Az a flagfootball itt is van ilyen gyerekeknek.
Az amcsi ligának kéne elgondolkodni hogy ezt meddig engedi elfajulni. Bazi sok pénz van az amcsi fociban jó kitörési lehetőségnek látszik.
Viszont Kanadában nem rég vitték fel a korhatárt ahol már engedik a testjátékot a jégkorong meccseken, mert rájöttek hogy talán fiatal korban nem jó dolog az agyrázkódás.
Olyan divatos lett a stevia, hiszen oly kevés kalóriát tartalmaz, dupla olyan jól édesít mint a cukor, és nyilván lehetne még írni az előnyeiről, de én inkább, próba alá vetettem. Nagyon kedves ez a recept nekem, hiszen egy tündéri ex főnökasszonyomtól kaptam, el sem tudtam…..
Starlark 2013.08.11 13:49:03
Starlark 2013.08.12 06:44:41
@agigilanyi:
Köszi, akkor kihagyom.
Az édesítőket én is egyedül a kávéban nem szúrom ki azonnal.
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
Starlark 2013.05.07 13:21:57
@shitgun: A rendőrség honnan tudná feljelentéskor hogy pl nálunk a ház saját rendeletében este 10-ig engedi az üzletek köztük a kocsma nyitvatartását /akik persze erre magasról tesznek mert míg van szippancs nyitva vannak/?
A házi rendeletre max az önkoris feljelentésnél hivatkozhatok, és csatolhatom hozzá mert maguktól ők sem tudják.

És a rendőrség bizony büntet ha a helyszínen elismerik a zajongást, ha nem eljárást indít és lehet tanúkat felhajtani. A mi esetünkben elég egyértelmű volt a csendháborítás. Mondom azóta kuss van, ha csak ejnye-bejnyét kapott volna az a tahó tuti csak olaj lett volna a tűzre.

Ha vki előre bejelenti a yardon hogy bulizni kíván, legyen már annyira normális hogy azt a környezetében élőkkel is tudatja. Könnyebb elviselni ha tudod egyszeri alkalom volt mintha arra kell számítanod hogy eztán ez rendszeres lesz. No meg megadod a lehetőséget pl egy kisgyerekesnek hogy aznapra leparkolja a gyereket a nagymamánál.

Azt is erősen kétlem hogy akár mekkora dcibellel nyomathatod, ezt még olyan rendezvényen sem, tehetik meg mint a Sziget fesztivál.
Starlark 2013.05.07 13:44:38
@shitgun: Lrhjalkítják nem tehet semmit?
Ne szórakozzunk már, ennyire nem bölcsis a rendőrség.
Ha a zajongó /magánember/ elismeri hogy ő volt a hunyó alaphangon 5K helyszíni bírság. Ha nem ismeri el, a rendőrség eljárást indít ahol a feljelentő akár tanúkkal bizonyíthatja hogy bizony az illető döngette a mélynyomót.

Sőt hangoskodással bosszút állni sem érdemes mert visszanyalhat a fagyi. Volt hogy a yard az otthagyott bekapcsolt magnóért behatolt a lakásba és lekapcsolta majd eljárást indított. Pedig az illető csak az előző napi bulit gondolta így megbosszúlni...

Ilyen esetben ki kell hívni a rendőröket, nem magunkban dunnyogni, vagy piti bosszúkon törni a fejünket.
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
csox Hol van már a tavalyi hó? 2012.01.21 12:41:00
És remélem, idén sem lesz. De az enyhe tél ellenére sem hagyhatom szó nélkül a Ritter Sport két idei télre megjelentetett csokiját. Sőt, khm... a tavalyit sem. A marcipános Ritter Sport íze megvan? /Korábban már írtam róla a blogom előfutárán./ Annyi történt, hogy a marcipán…..
Tisztelt Praxis blog.   Én most vagyok terhes harmadik gyermekemmel,akit tényleg terveztünk a férjemmel.36éves vagyok és az előző 2 terhességem részleteinek apró kis tudásaival úgy döntöttem nem fogadok orvost,mivel iszonyúan nagyot csalódtam mindkétszer.Második terhességem…..
Starlark 2012.01.13 11:53:35
@Dudukly: Olvasok, és tapasztalok is.
Nagyon nem szeretem a hálapénzes rendszert. Szerencsére találtam más megoldást, ami nekem még reálisan megfizethető is. 100K egy szülésért számomra durván sok(k).

Attól akadok ki amúgy a legjobban mikor a kisnyugdíjas nénike tömködi az ezrest a háziorvos zsebébe a rendelésen...
Starlark 2012.01.13 11:56:45
@Igazság, hol vagy?:
Tudod mi az amit nem értek ebben 4 pecsétes rendszerben, hogy előírja a 4 tanácsadáson való megjelenést, DE hogy voltál-e genetikai UH-n, vérvizsgálaton, cukorterhelésen, NST-n a lőtéri kutyát nem érdekli. Pedig szerintem inkább ez volna a fontos.
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
Starlark 2011.12.20 13:54:24
@Mad Mind: Értőolvasásból 1-es leülhetsz!

Idézd már be hol írtam hogy engem akár zavarna?
Amúgy tét nélkül kijelentéseket tenni, azaz a partvonalról kiabálni, sértegetni baromi egyszerű...
Starlark 2011.12.21 10:21:19
@Mad Mind: Wow az lenne a net lényege hogy van pár ember aki funkcionálisan analfabéta de itt élje ki magát?

Hát hajrá :)
ignore
Forintblog IMF, gyere már! 2011.12.16 05:46:00
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem most kezd igazán elegem lenni. Ezen a hét már annyira töményen jött a hülyeség, hogy ezt nehéz befogadni. Amikor  egyszerre ül tort a hatalmi gőg és az inkompetencia, akkor tényleg sok, na. Előbb-utóbb eljön az a pont, hogy az utolsó baromságnál…..
Starlark 2011.12.16 10:56:05
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
Starlark 2011.11.28 09:30:33
@ananaszkonzerv12:
Teljesen egyetértek.

A műsor folyamán meg azt nem fogom fel, hogy mi ez a mindenki szeret mindenkit minden produkció szuper és így tovább hangulat.
Az elmúlt évad vhogy hitelesebb volt.
Nem igaz hogy nem lehet megmondani a Baricznak hogy gyerek lepkefing hangod van azt is a seggedből nyomod és még hamis is. Verácska pedig a múlt héten és most is nagyon túl vállalta magát vagy csak simán elfáradt.

Az meg látszik hogy az nyomja az sms-t aki csak a látványra megy. Tamást előtte meg a Tibit küldeni párbajra?!
Starlark 2011.11.28 10:14:47
@Nyúl És Kutya: A tavalyi Non Stop sokkal jobb volt a tenorsnál.
A tenorst büntetés hallgatni mikor mind a 3-an egyszerre énekelnek, egyszerűen vág az a hang, rendkívül kellemetlen.
Az az egyetlen pozitívum hogy az idióta ugrabugrálásról leszoktatták végre őket.

A Tamásnak vagy egyedül olyan hangja ami talán már nem az egytucat kategória.
hogyvolt X-faktor 2x11 - 3. döntő 2011.10.31 09:00:00
Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok…..