Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Signoflifes

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki régebb óta olvasója ennek a blognak tudja jól, hogy nem vagyok nagy rajongója a fogyasztói társadalomnak, avagy a kapitalizmus jelenlegi formájának. Nem csak azért, mert nem hiszek az "az vagy, amit megveszel" elvben, de azért sem, mert a jelenlegi rendszer bármit…..
Na, jól van, kezdődik ... Az új médiatörvénnyel és sajtótörvénnyel nem sokat szaroztak, megírták, beterjesztették, és még aznap meg is vitatták. "Kezdjük azzal, ahogyan benyújtották a csomagot a kormánypárti képviselők: pénteken délután 16.42 perckor.…..
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..