Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offroad

14 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
További infóért kattints... Gyártó: XHC Motocycle protective equipment co.,LTDHéj: magas minőségű ABSBuffer réteg: Japan water brand,- nagy sűrűségű habBélés: high-grade COOLMAX, - csökkenti a verejtékezést, illetve elnyeli azt - kivehető, moshatóTömeg:…..
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
Belsőség Levelet hozott a posta 2012.10.07 10:59:14
Mivel a Tipóhoz nem nagyon kell alkatrész, és ami kell, az is van itthon, így amikor megpillantottam az ebayen, nem lehetett otthagyni. Nehogy már csak Csikósnak és Bandinak hozzon mindig csomagot a posta. Ezt a kazettát akkor adták ki, amikor a Fiat Tipo megnyerte az Év autója díjat,…..
Belsőség Heti merítés 2012.07.01 09:31:00
Sokat eszik és nem megy Megvétel után elhatároztam hogy az autó nem marad széria állapotban.A módosításoknál igyekeztem a búcsús, teszkós tuningot kerülni. Országúti cirkáló Tulaj odadobta a kulcsot, hogy menjek egy kört. Hatalmas volt! Kis háromszög ablak hiányzott.…..
Belsőség Heti merítés 2012.06.17 09:15:00
Megláttam Őt! Egy remekbe szabott anyagi összeomlás okán akkoriban egy Golf 1.6 D típusú rémálom kiegyensúlyozatlan tulajdonosa voltam. A kis méregzsák Ez az aminek lelke van...Ez az amiről nem tudja szinte senki, hogy mi...Ez az ami hangjával felveri a környéket...és ez az…..
offroad 2012.06.17 11:52:27
@T54-44: rádásul sokan mégis istenítik fábiájukat, swiftjüket..hangos kipufogót raknak rá a teszkóbol..krómcsíkot stb..
nekem sincs különleges autóm, de nem is csinálok ilyeneket..és megértem ha valaki egy GTV-ből esetleg máshogy látja az átlag autóst..:) kéne
Belsőség Heti merítés 2012.06.03 11:57:00
Frissült a Digó Limó! Még régebben eldöntöttük Decsúnya Bélával, hogy elmegyünk Bukarestbe. Az említett reggelen bevágtuk gizda testünket az autóba és elindultunk. Adja magát az obligát kérdés: minek megyünk Mordorba? Ha nagy leszek, Lada leszek! Sokan úgy hiszik, hogy a…..
offroad 2012.06.04 13:19:39
@Aldo Moro:
akkor már csak a citroenes sztori szúrja a szemem..ott én el is akadtam az olvasással, kész...most komolyan létezik ilyen szerinted? ha tényleg, hát én én nemistudom...mondjuk ebben a valóvilágos, papírszar világban nemkizárt,-de most komolyan van olyan, hogy keményvagyok mer' egy jóesetben 0,08le/kg arányú A-ból B-be való eljutásra tökéletesen alkalmas, DE másra tökéletesen alkalmatlan szarral "gyorsulunk"? áá persze hülye kérdés..hányan vagiznak anyuapu wagorner+-ával...jajj
A "kínai fos" egy szállóige nálunk, magyaroknál: ezzel köpködjük az összes távol-keleti terméket, ami nem japán. Néha mellényúlunk: a Kymco például nem kínai, hanem Taiwani, ami nem mindegy, mert a kis szigetország Kínával ellentétben inkább a csúcstechnológiás…..
offroad 2012.06.04 12:15:39
@Kristóf 210:
a japánokhoz hasonlítani ezt az egészet elég nagy felületességre utal...
Japánban alapból más volt a mentalitás, lehet hogy másoltak de nem egészen így...
ráadásul azt ne felejtsük hogy a minőségbiztosítás mint olyan, a japán iparral alakult olyanná amilyen ma is..ergó nagy szerepük volt benne,-lehet némi lemaradással de ott voltak
erről hajlamosak megfeledkezni itt a totalcaron.
ettől persze kína is tud minőséget gyártani, ma is, ha komolyan veszik, és van rá igény.-ráadásul nekik már ki van taposva az ösvény, csak végig kell rajta menni, ha akarnak
a japánoknak is segítettek nagy amerikai minőségguruk, de akkor még elég gyerekcipőben járt a dolog
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
A múlt hét feladata az első tornyokat tartó csőváz kialakítása volt. Nos, a munkahét három darab helyére hegesztett csövet és egy hatalmas, kivágott vasdarabot hozott. De hosszú még a Szuperintenzív Április, ne csüggedjünk. A nagy, kivágott vasdarab az A-oszlop aljától a…..
Pont egy hete okoskodtam itt arról, hogy a versenyautó mindig alulról felfelé építkezik, mert mindennek az alapja az, hogy a 4 kerék megfelelő felületen és megfelelő szögben érintkezzen a talajjal. De persze tévedtem. Ez ugyanis a versenymodellek építkezésének alapja. Az igazi…..
offroad 2012.02.28 12:14:09
@mennyi?husz!:
azért készítenek hozzá formákat gipszből, amiket elraknak és később lehet új idomokat önteni ha kell..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
offroad 2011.11.22 13:11:34
@Majdénmegmondom:
ennyi a lényeg.
nemrég ültem egy 20-30év közötti ponyvás mercedes 310esben(vagymii' nem annyira értek hozzá), fuvarozóé, naponta használja, olyan volt mintha most jött volna a gyárból! Ez csak igényesség kérdése, és ezt a kommentelők java meg is jegyezte, tehát levonható egy bizonyos következtetés...ezen nincs mit ragozni, meg mentegetőzni is fölösleges. rádásul autós ujságító..áh
98 éves hagyomány: az International Six Days Enduro a világ egyik legöregebb versenye. Az első hatnapost 1913-ban, az angliai Carlislében rendezték. Évtizedekig a Six Days Trials volt a neve, míg 1981-ban, részben a viszonyok átalakulása miatt átkeresztelték. A motorosok olimpiája,…..
offroad 2011.11.12 10:27:06
@nofatchx:
értem amit mondasz, én személyszerint a legtöbb gixeres, csopperes stb-majmot-akiket te is említesz,-lenézem! de borzasztóan, 7éve endúrózom és krosszozom, 10motorom volt ez idő alatt, mindet szétszedtük az utolsó csavarig és összeraktuk, egyfolytában ezek pörögnek az agyamban..ennek ellenére én nem nevezem magam motorosnak, soha-mert ők igen, és én nem alacsonyítom le magam;)
amúgy tökös legények ma is gyakran előfordulnak az endúrósok crossosok között...itt általában még mindig az adrenalin számít, nem az hogy mekkorát hosszabbít a fszon...
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
offroad 2011.06.15 14:46:22
@Virago_1000:
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szánalmas városi paraszt vagy, a nagy "természetszereteteddel", lerí...ha közöd lenne a természethez, -nem csak havonta egyszer- másként látnál sok mindent..szóval inkább psszt.
 Ismét National Enduro in Arkansas, csak most kívülről.;) HD minőség. A verseny egyébként május 22.-én volt. ..
 Ez sem rossz:), HD minőség;)  ..
 Emberünk jól fűzi a 250es yzf-el. HD minőség! Rick Hall nevét érdemes megjegyezni, fogtok még róla hallani.;) ..
 Danny Chandler a 80-as évek legnépszerűbb versenyzője. Egyedi, gyakran őrült stílusával gyorsan elnyerte a rajongók szimpátiáját, mind az amerikai-mind a világbajnoki sorozatban. Sok olyan ugrást kivitelezett amelyek mai szemmel és technikával is bravúrosak.  Chandler…..
 Tél, tavasz, nyár, hangulatos videó;) Csapassad' ..
Donny Schmit 1967 január 17.-én született Minneapolisban. Kezdetben az amerikai motocross bajnokságban versenyzett, majd később a motocross világbajnokságon is indult. 1990-ben a 125ös géposztályban, a bieffe suzuki nyergében tudott bajnokságot nyerni, majd az 1991-es évet feladni…..
Szép hely, jó hely. HD minőség...ennyi:) ..