Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZöldszemM2

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
ZöldszemM2 2019.10.07 04:14:36
@Dread Naughty: Jó bejegyzés nagyjából így van
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
Lefoglalóztuk a nyaralót. Egy, 5 éve sikertelenül hirdetett apró, lepukkant, vidéki, külterületi nyaralót. Nem ez lesz életünk befektetése, de valami megfogott a telekben. Az ingatlanossal majdnem egy hónapig alkudoztunk, hogy végre megnézhessük, majd heteket vártunk arra, hogy végre lerakhassuk a…..
ZöldszemM2 2017.12.01 17:45:08
@bp13p9:

hanem lerakja az ingatlanosnak az 1-200.000 ajánlati biztosítékot, amit elbukik ha visszalép -
Már aki lerakja ! Én úgy vettem ingatlant, hogy amikor kérte az ingatlanos az ajánlatot másnap odaadtam neki , hogy parancsoljon itt van. Pénzt persze nem mellékeltem, hanem mondtam holnap szerződhetünk.
Volt persze ebben is rizikó mégpedig az, hogy visszalép az eladó.. akkor a károm csupán a felvevési költség lett volna és az ügyvédi díj.

De az alapelv az volt, hogy pénzátadás egyidejű kulcsátadással, sőt szerepelt benne az is hogy azonnali birtokba adás..
természetesen ilyenhez kp. kell.
Kedves Őszinte Ingatlanos!   Egy pesti bérházban lakom. Rendezett társasház, jobb környéken, az egyik legrégebbi lakó vagyok, szeretek itt élni. Jobban mondva: sajnos, csak szerettem! Nyugdíjas vagyok, öt éves unokám sokat van nálam. Lévén udvari a lakásom, sajnos nincs erkélyem, levegőzni a…..
ZöldszemM2 2016.07.18 04:23:17
@zenitoo: Bizony a mamika nem halad a korral. A gyerkőc ezeket az internetről úgyis megtudja.
Kedves Őszinte Ingatlanos!   Lakásvásárlás előtt állunk. Az egyik címnél, mielőtt felmentünk volna, az ingatlanosunk szólt, hogy az eladó hölgy gondnokság alatt áll, de ez nem okoz semmiféle problémát. Megmondom őszintén, én ezek után meg se akartam nézni, de az ingatlanos váltig győzködött, hogy…..
ZöldszemM2 2016.07.18 04:18:26
December végén jelentette be Lázár János, hogy a kormány kibővíti az eddigi otthonteremtési programot, és az új CSOK keretein belül a legalább 3 gyermekkel rendelkező háztartások 10+10 millió forinthoz juthatnak hozzá. Ebből 10 millió forint ingyenes állami támogatás, további 10 millió pedig…..
ZöldszemM2 2016.01.13 18:04:18
@Ildikó Vargaa:
Ne filj Ildikó majd megoldják ! Nem kell vészmadárnak lenni !
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Az egész országba beleakadt ez a Hosszú Katinka-ügy. Az ember szeretné érteni, de sajnos nem megy, mert a panaszos az igazság valószínűleg legfontosabb szálait nem bontotta ki és most már nem is fogja. Egyszerűen nem tudjuk, mi a baj, csak azt tudjuk, hogy…..
Előzmény: Megtámadták a VMSZ elnökét! Ismét a keddi incidenssel foglalkozunk. Úgy gondoljuk, van még mit mondani róla. Pásztor István inzultálását elítélték balról, elítélték jobbról, és pofára estek miatta a szélső jobb háza táján. (Idővel a Jobbik is…..
ZöldszemM2 2014.05.11 23:34:14
@bikmakk:

Ennyre magabiztos állítás !!
Praxis "Nehogy ide hányjon! " 2014.01.21 08:25:34
Már azzal kezdődött a dolog,hogy a röntgenben a "hölgy" közölte,hogy :"Igazán kibírhattam volna reggelig,vagy előbb kellett volna jönnöm...miért pont ilyenkor?". Nos,hol is kezdjem...Velem ez évekkel ezelőtt történt,de valahogy nem hiszem,hogy változott volna bármit is a…..
ZöldszemM2 2014.01.21 19:50:43
@Tempus-Anh: Na csak látnád az etnikumot ! Ők majd meg is fogják verni a dokikat !
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
A "Barátok közt ház" - fotó egy korábbi ingatlansalátából Már nagyon rég nem frissült egyik legpompásabb sorozatunk, az anekdoták az ingatlanszakmából. Ám most Mrs.Columbónak hála itt egy csokor csudaszép darab. Ezúttal fura tulajokról, egy lakáskereső szemével.…..
ZöldszemM2 2014.01.17 14:24:50
Az 1x1 sorozattal próbálok egy kis fényt vinni abba a félhomályba, ami körülveszi az egyszeri építkezőt. Lesz szó fűtésről, hőszigetelésről, falazatokról, nyílászárókról... remélhetőleg közérthetően, számokkal alátámasztva. Idén már a sokadik alkalommal futok bele…..
ZöldszemM2 2013.09.10 19:13:06
@Vincenzo90:
Akkor te mennyire saccolod ?

Mármint a falon keresztül menő párát ? Aztán majd megbeszéljük .
Az Egyesült Államokban a munkavállalók egy jó munka miatt elköltöznek, Magyarországon az emberek elköltöznek, majd a környéken keresnek munkahelyet. Ki ne ismerné az örök sirámot? A magyar munkaerő nem elég rugalmas, részben azért sem elég mobilis, mert nincs megfelelő bérlakáspiac. Vajon egy…..
Tegnap jelent meg a Nemzeti Bank legfrissebb, 2013 második negyedévére vonatkozó, a lakossági hitelezést bemutató statisztikája. Az adatokban kicsit elmélyedve kiderül, korántsem csak a devizahitelek jelentenek problémát, a forint alapú szabad felhasználású hitelek esetében is hasonló a nem…..
Gáspárnak közelharcot kell vívnia a Tigázzal, hogy a kollégájuk által dokumentált mérőóraállást fizethesse ki, ne pedig egy becsült fogyasztáson alapulót. Márciusban gázórát cseréltek nálam hitelesítés céljából, ez rendben meg is történt, sőt a kollégájuk Tőle…..
ZöldszemM2 2013.04.02 19:28:04
Ezelőtt alig két hónappal  - amikor a március 15-i váratlan havazás még nem törte ketté nemzeti ünnepünket és nem tépázta meg nemzeti önértékelésünket – valami elvetemült osztrák liberál-bolsevik művészek arra formáltak jogot, hogy Balog Zoltán nemzeti erőforrás…..
ZöldszemM2 2013.03.19 18:46:59
@Kiszaj Károly: Ki ez a picsa ?
Normalizálódik a helyzet az országban. Emberélet már nincs veszélyben, így szó eshet a sorrendben ezt követő legfontosabb dolgokról.Magyarország kétségkívül legjobb hírtelevíziója szombaton a 11 órás hírblokkjában (majd 12 órás híradójában, a nemzetközi híreket…..
ZöldszemM2 2013.03.16 22:02:32
@azbesztos:
Akad még sok sunyi komcsi patkány !!
egy passzívház építkezés képes krónikája - a 4. felvonás   (A 3 rétegű üvegezés miatti háromszoros tükröződés az ablakon.) Több mint fél éve tart ennek az épületnek a kivitelezése. A kezdetektől fontos cél a minősített passzívház szint elérése, ezért már az…..
Sorra jelennek meg a hazai piacon is az egyre újabb, energiahatékonyabb, az üregeket ilyen-olyan (hőszigetelő) anyaggal kitöltő falazóanyagok. Vissza-visszatérő hivatkozási pont, hogy ezek a falazóelemek már önmagukban is tudják (vagy akár némileg túl is teljesítik) az éppen…..
Észak-Koreában bemutattak egy "dokumentumfilmet" arról, hogy milyen nyomorúságos az élet és mennyire szegények az emberek az Egyesült Államokban. A drámai zenével aláfestett film szerint Amerikában az emberek sátrakban laknak és fegyvereket vásárolnak, hogy "megöljék egymást,…..
ZöldszemM2 2013.03.12 17:11:04
@mrcll: @De gustibusaut bene, aut nihil:
Ja az a fűtött utca !!!
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
ZöldszemM2 2013.02.16 17:51:29
ZöldszemM2 2013.02.16 17:53:37
@kvadrillio:
Van éles késünk, megszabadítunk a tele töködtől !!
ZöldszemM2 2013.02.16 17:56:00
@ob.szerver:
Bizony az !!
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
ZöldszemM2 2013.01.28 19:01:19