Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszgoreny

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog megszületése óta számolni lehetett annak a kockázatával, hogy egy szép napon majd SchoRbert Norbert kopogtat a postaládámban. Még azt sem tagadom, olykor-olykor eljátszadoztam a gondolattal, vajon milyen módját választaná a velem való kapcsolatfelvételnek... Aztán…..
vadaszgoreny 2014.12.17 12:28:50
:D
Elfogtam egy levelet, amelyet részleteiben nem szeretnék ismertetni, de az ügy kapcsán bennem keletkező érzéseket nem rejtem véka alá. Az e-mail feladója Szabó Gábor kommentátor, aki jó okkal kérte, vegyem le a blogról a Basszus André című cikkét. Kérésének természetesen eleget tettem. Megértem,…..
Segéd-oktatóként vettem részt egy nagyszerű karitatív szervezésben múlt hét pénteken. Úgy érzem sok lelkes motorosnak sikerült adni némi pluszt az eddigi tudásához, hogy biztonságosabban és élvezetesebben róhassa a kilométereket. A rendezvény képei: Galéria nyílik..
Kezdődjön onnan a történet, hogy felmondtam munkahelyemen figyelembe véve a cég érdekeit és betartva a felmondás szabályait. Van még egy hét munkaidőm és egy hét szabadság előttem, mielőtt Aug. 29-én Körmenden megkezdem tanulmányaimat a Rendészeti Szakközépiskolában.Előre…..
 Igyekszem kronologikusan összefoglalni a felvételi eljárást egy kicsit emészthetőbb módon, mint azt a felvételi tájékoztatóban lehet olvasni. Jelentkezés Február végére tehető általában az az időpont, amikor a felvételi eljárásra való jelentkezéshez le kell adni az…..