Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszgoreny

3 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani…..
vadaszgoreny 2017.04.21 06:57:42
@Fanto: az új projektet a topic indító nevű társaság viszi, Székely is benne van. Biogáz... ... Kemény
Kasynets Otokar, a cég "marketing igazgatója", a Kairos álom elsőszámú megtestesítője elhagyja a Kairost, ezt saját facebook oldalán jelentette be videó formájában. Nem meglepő lépés, egyre több ilyennel találkozhatunk majd, ahogy a károsultak haragja és a hatóságok közelsége egyre nő. Emlékeznek a…..
Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet…..
vadaszgoreny 2016.11.23 22:00:15
@goto10:
VIP SUPPORT
It is recommended to cancel all withdrawal requests created in October with current status New by yourself; funds will be returned to your Salary account; after this you can create new withdrawal request including funds for the current and prior periods. In this case, please note that the limit on the amount of funds for the withdrawal is still the same - no more than $ 10,000.�Please wait for withdrawals according to withdrawals requests with status Accepted. At the same time, you can create a new request in November, which will be processed in December.

Lol
vadaszgoreny 2016.11.25 21:42:21
@TZusi:

Nem néznék videót, ezért kerdes: mivel leplezik senék a piramist, tisztán csak a c-vitamin biznisszel?
vadaszgoreny 2016.11.25 21:57:21
@TZusi:

Mi lenne, SENxit :p

(köszönöm az információt)
Mint azt előre sejtettük, eljött a böjtje a piramisjáték-építésnek. A hatósági figyelmeztetések/vizsgálódások után, úgy látszik Fehéroroszországban léptek a hatóságok a tettek mezejére: 30 helyi Kairos-hálózatépítőt vettek őrizetbe, foglaltak le telefonokat, számítógépeket, luxusautókat. A hatóság…..
vadaszgoreny 2016.10.02 21:16:57
@NAvigator: ámátőr :p
vadaszgoreny 2016.10.02 21:47:15
@Zoltán Gajdács:

Igazából lassan akkora apátiával tudok lenni a pénzlopással szemben, hogy néha meglepődtem magamon is. Ennek oka az elmúlt évek "semmire sincsen pénz, de akármilyen károsult megmentésére van".

Ez viszont egy új színt. Pont a nyilvános terjesztés miatt. Lassan tényleg törvényt kell majd módosítani, ugyanis Google mindenkinek a barátja, lassan jóhiszemű áldozat nem is létezhetne.
Ismét egy kevésbé technikai poszt következik, ami azt szeretné röviden körbe járni, kié a felelősség, ha bizonyítottan hazugságokkal próbálnak becsábítani embereket egy "üzletbe". Sokan ezt játéknak hiszik, amivel nagyot lehet nyerni, és csak kicsit bukni, de minél jobban hárítja az anyacég…..
vadaszgoreny 2016.09.30 14:25:56
@fanto:

Goophone s5 az, ami egy 2014es Samsung s5 clone volt.
vadaszgoreny 2016.09.30 20:31:23
@misi,szabo: ott a kocsik között az alfa7, vitték Ottokár t is?
A blog megszületése óta számolni lehetett annak a kockázatával, hogy egy szép napon majd SchoRbert Norbert kopogtat a postaládámban. Még azt sem tagadom, olykor-olykor eljátszadoztam a gondolattal, vajon milyen módját választaná a velem való kapcsolatfelvételnek... Aztán…..
vadaszgoreny 2014.12.17 12:28:50
:D
Elfogtam egy levelet, amelyet részleteiben nem szeretnék ismertetni, de az ügy kapcsán bennem keletkező érzéseket nem rejtem véka alá. Az e-mail feladója Szabó Gábor kommentátor, aki jó okkal kérte, vegyem le a blogról a Basszus André című cikkét. Kérésének természetesen eleget tettem. Megértem,…..
Segéd-oktatóként vettem részt egy nagyszerű karitatív szervezésben múlt hét pénteken. Úgy érzem sok lelkes motorosnak sikerült adni némi pluszt az eddigi tudásához, hogy biztonságosabban és élvezetesebben róhassa a kilométereket. A rendezvény képei: Galéria nyílik..
Kezdődjön onnan a történet, hogy felmondtam munkahelyemen figyelembe véve a cég érdekeit és betartva a felmondás szabályait. Van még egy hét munkaidőm és egy hét szabadság előttem, mielőtt Aug. 29-én Körmenden megkezdem tanulmányaimat a Rendészeti Szakközépiskolában.Előre…..
 Igyekszem kronologikusan összefoglalni a felvételi eljárást egy kicsit emészthetőbb módon, mint azt a felvételi tájékoztatóban lehet olvasni. Jelentkezés Február végére tehető általában az az időpont, amikor a felvételi eljárásra való jelentkezéshez le kell adni az…..