Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freeman™

53 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Little Town RPG v0.6 2010.12.08 23:21:00
Üdv újra!Megvolt a restart... Már v0.6 és amiket tartalmaz:- Regisztráció Admin nélkül is elvégezhető csak a kérdésekre kell válaszolni. A játékos dönti el, hogy Admin álltal regisztráltatja magát vagy önállóan regisztrál.- A regisztrációt egy ideje ki lehetett kerülni, nos…..
Runners Of Félegyháza új fejléc 2010.08.03 21:22:00
 Heló!Nah mától új fejlécünk van amit én csináltam és Shorty rakta be nekem.Lehet,hogy még holnap lesz új háttér is.Na mára ennyi,holnap,vagy holnapután lehet csinálunk videót.Üdv...
Freeman™ 2010.08.14 20:38:32
@S-o-N-k-A: háth annyi csak h RoF,azmeg nálam látszik...
msn-re told vissza a se.gged:D
bb
Runners Of Félegyháza off 2010.08.14 20:35:00
Hali!Amíg nem lesz videó,nem írok bejegyzést mert felesleges,úgyyse nézi senki a blogot addig.üdv..
Heló!ma új háttere lett a blognak.jövőhéten megint lenyomunk pár nap pk-t.Mára ennyi infóÜdv...
Heló!Igen,ma nem tudunk videót csinálni kamera hiány miatt.De majd talán holnap,vagy azután,ma tuti elmegyünk egyet pk-zni aztán lesz főpróba meg ilyenek.Üdv..
Heló!Megegyeztünk Sonkával,holnap felvesszük a videót.Jobban mondva 2-t mert lesz egy külön kisebb videó ahol patikán vaultozgatunk.De lesz egy nagy videó is,minden helyet,amit lehet kihasználunk,aztán vágás majd egyszer,ha bátyám hajlandó lesz megcsinni,de szerintem azis majd…..
Runners Of Félegyháza ma volt 2010.08.02 21:00:39
Heló!Nah ma összejött az edzés,de lehet,hogy holnap is lesz meg azután is:)bízunk a szerencsében.Képzeljétek el,lehet,hogy lesz egy új tagunk,Sonka hozta nekünk.Majd a héten lesz próbaedzése,aztán reméljük,hogy be tud lépni.Jóljönne egy új tag.Sőt még arra is megvan a…..
Csupa PK, semmi más! PK EDZÉS   AZTÁN JÖHET EGY KIS PK FOGÓ     AZ ÜLDÖZŐS JELENET A BANLIEUE13 (B13:A BŰNÖS NEGYED) CÍMŰ FILMBŐL   és...CSAK PK   DAVID BELLE A PK "ISTENE"   PK     ..
Freeman™ 2010.08.02 20:36:03
Heló!Ma vagy holnap megyünk pk-zni egyet,csak még nem tudjuk naon eldönteni.elviekben lesz is egy kis videó de még nemtuti...kamerafüggő,de reménykedünk:)Nemsokára lesz új fejléce a blognak.Üdv...
Heló!Lehet,hogy jövőhéten lesz egy kisebb vidink.Csak addigra kéne még egy kamera.De majd megoldjuk valahogy.Addigra már talán Nikszó is hazaér,és lehet,hogy még Tib$ter is rá fog érni.Nah hát a jövőhétről ennyit,várom a látogatógat és a jelentkezőket továbbra is.Üdv..
Heló!Na képzeljétek,mégis volt ma pk:).Sonka jelezte,hogy mégis ráér.Háháá.Szóval volt egy jókis pk nap.Pig,fógó,minden ami keell:).Majd talán a következő pk napon lesz egy kisebb videó is, de ez még nem biztos.Aztán hazafelé elkezdett szakadni az eső,szóval volt egy kis…..
Runners Of Félegyháza ma no pk:( 2010.07.30 13:57:13
Helló!ma nem lesz pk:(Sajnos Sonka beüzente, hogy nem ér ma rá...De azért én bemegyek a városba,hátha valakivel tudok pk-zni vagy ha másnem fogózni ahol természetesen én pk-zok:)szurkoljatok!!..
hali!amint a videóink menüpontban láthatjátok,nem csak teljes videók lesznek fenn hanem trükksorozatok,játékok,meg ilyen egyebek.ezzel szeretném kicsit feldobni a blogot,vidikkel.Remélem tetszik az ötlet mindenkinek.A holnapi pk-zás alkalmával,lehet h lesz is egy kisebb videó de mivel…..
Ezt még lehet sokszor fogom közölni,de AKI FÉLEGYHÁZI ÉS PK-ZIK VAGY SZERETNE ÉS KERES EGY CSAPATOT AZ JELENTEZZEN NYUGODTAN!!..
Runners Of Félegyháza pk nap:P 2010.07.29 15:24:05
Sziasztok újra!Holnapra elterveztünk egy laza kis pk napot:)bejárjuk a helyeket,pigezünk,fogózunk,stb.technikai újítások kész vannak,újra üzemel a blog.várom a további látogatókat és a kommenteket.Vidi nemtom mikor leszüdv...
Sziasztok újra!Hát igen tudom nagyon régen volt bejegyzés,de nem nagyon tudtam miről írni meg lefoglalt pár dolog.De most újraindul a blooog!:)Na íme pár hír:madjnem teljes csapatváltozás,pár technikai újítás,átírás,frissítés lesz.Énmeg találtam félegyházán egy…..
Runners Of Félegyháza terv 2009.10.05 18:33:21
sziasztok.tervezzük h megyünk hétvégén pk-zni megint.igen edig sokáig nem mentünk nem akart összejönni.bye..
Runners Of Félegyháza mittomén 2009.09.30 17:01:04
sziasztok.háth nem nagyon tudom h mit írjak ezazigazság:)és komolyan fogalmam nincs.demárrégóta ígyvok.ma kaptam egy ötöst+egy plusszot v mit meg egy 4-estXDXDXDXDcsak ennyi:obye..
sziasztok.nehezetekre esne írni pár komit a vidinkre??:)nah jó csak szívatás de komcsi írjatokmát please..
Runners Of Félegyháza új logó 2009.09.28 15:55:00
Sziasztok.új logónk/jelünk van,de a másik is megmarad.ittvannesze:P:a csapatbemutató menüpontban is megtaláljátok ott talán egy kicsit jobban látszik.Nah bye..
Runners Of Félegyháza új tutorok 2009.09.27 09:13:00
új tutorokat láthattok mostantól!!..
Runners Of Félegyháza Update 2009.09.26 17:35:26
sziasztok.felraktam a vidit és beembedeltem.az az egy baj van h a youtube elrontotta a minőségét szal elég szar:P..
Runners Of Félegyháza update 2009.09.26 15:55:20
sziasztok.másfél óra és fent lesz a vidi.jó lesz;)Addig nézzétek ezt:  jó volt mi??:P..
háth igen az a jó hírem van h KÉSZ A VIDI.Igen elsem hiszitek mi??hát énsem.:)de elfogotk ámulni olyan jó vágást csináltunk:)vagy ma vagy holnap fogom feltölteninah bye ..
nemtom mikorra lesz videó mert v segít bátyám v nem:S  de egyébként most egy darabig LEHET,hogy nem lesz bejegyzés mert lehet offolok.nah bye ..