Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cockney

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fair Mennyi is a visszajáró? 2009.04.13 15:20:00
yokubo kikapcsolódásként elment a barátnőjével a Palace Cinema-ba de a megérdemel pienés helyett inkább megvezették pár ezerrel:A Kossuth moziba indultam a barátnőmmel egy távolról viccesnek tűnő animációs filmet megnézni, amiről az összes kritika elég pozitívan írt. Mint…..
Modorosblog Modoros locsolóversek 2009.04.13 08:00:00
Zöld erdőben jártam, akácfára másztam,kiszakadt a LEVIS-em, kifigyelt a ...Szabad-e locsolni? Zúg a traktor, szánt az eke,Elvtársnő, permetezhetek-e?A szobában nő egy páfrány,Meglocsollak, Házisárkány! Nem vagyok én nyuszi,Kell nekem a puszi!Gombold ki a…..
cockney 2009.04.13 09:59:27
@ergé: köszönjük, emese (hú ez de modoros) de szerintem sehol nem szerepelt, hogy maga a húsvét modoros :)

a poszt viszont még elég hiányos, ezen kívül még rengeteg húsvéti modorbonbon van. nekünk hálistennek kicsi a rokonság úgyhogy nem vagyok expert ebben.

Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..
Radír van náluk és nem félnek használni. A WizzAir a Ryanair-t megszégyenítő módon elkezdte kigyomlálni a Budapestről induló, veszteségesnek vélt útjait.A fapadosinfo legutóbbi hírlevele bizonyára sokaknak okozott kellemetlen reggelt, hisz csupa rossz hírrel szolgáltak.…..
cockney 2009.04.09 17:40:00
@sYg: thx, nagy kő esett le a szívemről :) még 1 kérdés mert ryanair-rel még nem repültem. ami fizetés után jött ímélben initerary azt elég kinyomtatnom és vinni ugye? nem szeretném ha a reptéren találnának meg valami lehúzással. köszi
Nem 20. századi találmány a szegénység, csak korábban nem aluljáróban partyzó csövesek, hanem nyomornegyedek formájában volt tetten érhető. Budapest ebből a szempontból ráadásul színes városnak bizonyult, nyomornegyede nemcsak sok, hanem sokféle is volt. Ebben a sorozatban…..
Megtaláltuk a hónap legtuskóbb tévés személyiségét egy német riporter személyében, aki egy Eurovíziós dalversenyen (ha jól sejtjük, éppen a német indulót választották ki, vagy valami ilyesmi) fogta magát, és kajakra ráfogott cseh származású kolleganője másodlagos nemi…..
Nem jelentős, de gyönyörű fejlesztés. Az LG átlátszó billentyűzetű mobilt mutatott be. Állítólag még az idén piacra dobják, nem is kell olyan sokat várni rá, még a második negyedévben kapható lesz. Must have.Via CrunchGear..
-Na mit is mondunk mi erre? Gyenge kezdés után erős visszaesés! Á, a Bonanza meg Ákos szólóprodukciója között zongorázni lehet a különbséget!Ma ismét a jegyzeteimből fogok válogatni bármilyen központi koncepció nélkül. Egy a közös: Tibor (és persze Józsi is)…..
Mindig is utáltam a gimiben a fizikát. Férfi létemre szinte mindig kettessel kullogtam haza. Sokkal többre tartanám, ha az emszervé meg a műnull helyett praktikus fizikát tanítottak volna. Talán akkor nem lenne ennyi életképtelen analfabéta. Az albérlet egyik legfájóbb pontja a…..
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
A különböző kultúrák különböző üzleti stílusokat honosítottak meg, melyek meglátszanak a hipereken is. Ennek része a vezetési kultúra; erről fogok írni ebben a posztban. Lássuk először a két szélsőértéket: beszélhetünk teljesen centralizált, illetve teljesen…..
BudapestenDrágul a parkolás Budapesten (index)Építési engedélyt kapott a bálna (index) /IX.//kép/Végre járható az Óhegy parki bringaút! (bringaút) /X./Graffiti: levél a Szebutól (8ker) /VIII./Államilag támogatott szappanopera (belváros) /V./Az Elephant Holding közcélú…..
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
Külföldről érkezett a történet, nézzétek el a levélírónak, hogy nem tudott magyar ékezeteket használni élete legszörnyűbb egy évének leírásában. Na de ilyen sem volt még, hogy egy kapcsolatnak a börtön vessen véget, fel is veszek egy ilyen…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Ennek a bejegyzésnek semmi köze nem lesz a szexhez, vagyis a hüvelyi orgazmushoz és a nuniszőrhőz biztos nem. De a melltartókhoz, mint a fiktív és az imaginárius közötti elemi különbség tárgyiasult bizonyítékához igenis van. Ezt ki kell másolnom ide: Itt szeretnék kitérni a…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..