Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suo tempore

0 bejegyzést írt és 1716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Múltkor, mikor Javier Bardem fizimiskáit tekintettük át, már tudtam, a következő "áldozat" a témában Gary Oldman lesz. Talán vele kellett volna kezdeni, hiszen kevés olyan kaméleon van a filmszakmában, mint ő. Ahogy nézegettem a filmjeit és a benne alakított karaktereket, ismét…..
Nyakunkon az ünnepek, mindenki főz, csomagol, csinosítja az otthonát. Ha az összes ajándék bekerült a fa alá, és elvégeztük az utolsó simításokat, szánjunk egy percet magunkra, hogy mi is a legszebb formánkban ünnepelhessük a karácsonyt. Fogadjátok szeretettel a makeup blog két…..
suo tempore 2012.12.24 19:51:31
:D
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Barbra Streisand a 60-as évek elején énekesnőként hódított, majd filmszerepeket is bevállalt. Háromszor állt be a kamera mögé, legutóbb 1996-ban, amikor a Tükröm, tükröm alkotást prezentálta. Most ismét rendezésre adta a fejét, bár a főszerepet nem magára, hanem Cate…..
Phil Lord és Chris Miller, a 21 Jump Street - A kopasz osztag és a Derült égből fasírt rendezői 2014-ben szállítják le a LEGO filmet. Ám néhány évvel ezelőtt a Warner  a Blur Studioval (Batman: Arkham City, The Force Unleashed) közösen tervezgetett egy produkciót. Hiába, mert a…..
Filmdroid Paddington poszter 2012.06.23 14:52:00
A Harry Potter után a Warner próbál olyan regényszériát találni, amelyből esetleg filmfranchise válhatna. Választásuk a Paddingtonra esett, amely 1958 és 1979 között összesen 11 részt élt meg és anno a BBC még egy közkedvelt animációs sorozatot is készített belőle. David…..
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
    Royal Ascot Derby, ahol a kalapok is felvonulnak. Ám van, akivel elszaladt a ló... Mutatnánk néhány igen kreatív (?) darabot. Te melyiknél hívtad volna ki az ízlés…..
Nemrégiben a világ hírügynökségei szenzációként közölték a hírt, vámpír-csontvázat találtak Bulgáriában. Mára kiderült, Szozopol hírhedt kalózának, egyben gonosz polgármesterének a maradványait találták meg.   Bolgár régészek és történészek alaposabb…..
Két kutató azt állítja, a több mázsás szobrokat alkotóik a helyükre sétáltatták. Másolaton ezt be is mutatták.   Carl Lipo, a California State University régésze és Terry Hunt hawaii antropológus úgy véli, hogy a bennszülött polinézek kötelekkel és emberi erővel…..
    Kitty 1974-ben született, de nagyon jól tartja magát, sőt. A Yuko Shimizu rajzolta macsek egyre népszerűbb és népszerűbb, amelyet bizonyít akár a Kitty repülő is, de most egy Day Spa nyílt a személyére épülve. Dubai központjában kell keresned a szépségszalont, ha a…..
George R.R. Martin a Trónok harca, pontosabban a Tűz és Jég dala-ciklus írója attól tart, az HBO tévésorozata előbb-utóbb beéri a regényfolyamot, ami meglehetősen kellemetlen lenne a jövőre nézve. Martin eleve nem egy gyors író, a ciklusban eddig megjelent öt kötetet 15 év…..
suo tempore 2012.06.18 15:19:03
@Attila1234: kocognak utána a defibrillátorral :D

amúgy tényleg gáz, a 4. kötet volt a mélypont, kb 100 oldalban le lehetett volna írni, én már amúgy a 3. kötet után elkezdtem gyanakodni,h ennek nem is lesz vége soha
Kinetográf Black mama, white mama 2012.06.07 10:31:00
Óóó azok az exploitation-filmek, micsoda patina rakódott rájuk az elmúlt évtizedek alatt! Szemléljük csak figyelmesen például ezt az alkotást: a Black mama, white mama alkotói semmit sem bíztak a véletlenre, és a nézői figyelem megragadása érdekében valóban gátlástalanul…..
A kerti háziállatokat szinte mindenki szereti, ahol van egy kis füves birtok, jó eséllyel kutya, macska is akad. Itt azonban általában meg is áll a többség, pedig a kertben más állat is tartható, melyek nem igényelnek több törődést, mint egy eb, vagy cica. Konkrétan most a…..
suo tempore 2012.06.16 21:32:53
@PTerr: nem csorbul ki tőle a fűnyíró kése?
suo tempore 2012.06.16 21:34:21
Olykor elég egy apró véletlen  – mondjuk egy kényszerdöntés és két avatatlan kéz – ahhoz, hogy valami maradandó szülessen. Így volt ez a Mauritius-bélyegekkel, a filatélia gyöngyszemeivel. 1847-et írunk, amikor Mauritius kormányzójának felesége, Lady Gomm egy jelmezbállal…..
suo tempore 2012.06.16 21:30:17
Életünket, annak aktív, munkával töltött korszakában leginkább a rohanó, túlfeszített, stresszes jelzőkkel írhatjuk le. Kevés szerencsés kivételével az átlagember hétköznapjai feszültek, a sok teendő, a megfelelés kényszere kősziklaként nehezülnek vállainkra. Ezért…..
suo tempore 2012.06.15 21:23:43
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..