Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mioporfeszosz (törölt)

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.12.27 02:18:46
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Igen ám, de gondoltak-e arra, hogy a beidegződések, a betonbiztos módszerek hibásak, netán rosszul rögzültek? Gondoltak-e már arra az éjféltől-hajnalig kéziféket rángatók, a CO-sperrel vitézkedők, hogy a mindennapi közlekedés sokkal komolyabb, nehezebben megoldható feladat elé…..
Akinek van fogalma arról, hogy milyen foglalkozás a rendszergazda, az képzelje el azt, hogy minden jogot elvesznek tőle és csak csepegtetik a lehetőségeket. Majd mindenfelé azt állítják erről a gazdáról, hogy semmihez nem ért, semmit nem tud megcsinálni.   Ha szólsz, beverik a…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.12.19 12:19:04
Az országnak azt a részét, amin a politika élősködik, a közalkalmazottak alkotják, "fedezik" és működtetik.
Sosem lesz olyan törvény itt, ami a közalkalmazottakat szivatja :DDD

Egyébként meg alkalmazkodni kell.

Ha az ember erre képtelen, akkor neki az a munka nem való.

Nekem sem való rengeteg munka, amin csodálkozom, hogy tudják emberek elvégezni.

Én egy pult mögött eladóként vagy egy szalag mellett, egy könyvtárban egy görbelábu széken egésznap azthiszem egy hét után ámokot futnék.

El kell felejteni a halmozott keserűséget és gyüjtögetett mérget, mert nem vezet sehova.
Vele együtt ennek a táptalaját a nagy elképzelést is, minek hogyan kellene lennie, és azt az alap frusztrációt, hogy miért nincs úgy.

Ha leírnám pár nagy cégnél mi van, nem hinnétek el:)
Sokminden viccesebb, mint a szocializmusban, amit ma a sátán rendszerének mesélnek, pedig ott legalább tényleg sok helyen az ÉSZ volt a lényeg, mindennek volt egy (kényelmes) menete, minden épült valamire, mindenre utasítás volt, kinevezett felelős volt, általában hiper teszetoszán, sok hurokkal, de átláthatóan és érthetően mentek a dolgok.

A fejekben még ma is szocializmus van, sőt rosszabb.
Nem egy multimilliárdos, külföldi tulajdonú nagy cégnél 20éves programnyelven megírt, DOS-os alkalmazásokat használnak, 2010ben, napi munkára... ;)

Ez egy ilyen paraszt ország, és csak egyre rosszabb lesz, alkalmazkodni kell.
Ha valaki azt a logikát követi, hogy mi minden van rosszul, hogy lenne jól, mindenki milyen barom, és azért neki milyan szar, és ezen rágódik 0-24 az mindenhol elvérzik, és az aluljáróban egy pokrócon köt ki.

Welcome to the real world!
Mioporfeszosz (törölt) 2009.12.19 13:04:18
@bela2255: A gépen nem DOS van, ugyanugy windows fut, hogy egy helyi DBF-ben (LOLOLOL) van minden bizalmas adat a mancika gépén,(ha jucika akar adatot bevinni, akkor mancikának ki kell lépni a programból:)) szerinted ez IT biztonság??:DDD
Közben mind2 gépen tüzfal kikapcs, 0-24 internet, macis-nyuszis háttér, 200admin joggal futó xirszar, kb 2 rootkit és 50 vírus bent.., soroljam?:DD

Hagyjuk már a multba révedő baromságot, a kőbalta ritkábban okozott munkahelyi balesetet bizonyára, mint az esztergapad, az öszvér vontatta fatákolmány sem életveszélyes, mint egy modern kocsi vagy repülőgép..:)

Sőt, én pont ezen röhögök, idehaza sokminden rosszabbul megy a csúcs IT környezetben az emberi balf@szság és nettó sötétség miatt, mintha visszatérne az egész cég írógépre és kartonokra, avval jobban elboldogulnának :DDD

Mainframe? Bruhahaha, a szuperrendszer? :D

Tudod ennek is van megfelelője ma, vannak és kiépíthetőek biztonságos rendszerek, már nem is tul drágán, hogy a cégek balf@szok általában, és tojnak mindenre, azon gondolkodnak, gábordénest vagy műegyetemet végzett az ügyeletes nagyarcú maki,(ahol az IT lényegéről túrót nem tanult ;)) az más kérdés :D
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.11.28 21:29:11
Miről is vitatkozunk? Tudjuk mi történt? Egy ember lőt??
Hogyan, kire, miért?
Ja, azt majd "kegyeleti okból" sosem tudjuk meg.

Ugyanaz megy, mint mindenben, a birka állmpolgár elzárása az információ elől, mert ugy elbutitható, irányítható, megvezethető, egymásnak ugrasztható.

Jóreggelt kivánok, nem a fegyverekkel van a baj, hanem azokkal, akik azért a netto idiotizmusért felelősek, ami elharapózott ebben az országban, minden tekintetben, a fegyverekhez való viszonyulással kapcsolatban is.

Minden éremnek két oldala van, kitudja mióta és kik, hogyan szekálták ezt az embert, de mondom, sosem fogjuk megtudni.

A másik, a sportlövők belekeverése, az általánosítás. Ha egy roma lövöldöz, gyilkos cigányról beszélni rasszizmus, ha rendőr lő le ártatlan civilt, akkor gyilkos rendőrök? Ehh.

Ha ez a pofa illegálisan szerez fegyvert, akkro mi van? Az ellen nincs mit tenni, de azért megoldás lesz, hogy már a sportcélú tartást is megtiltjuk/korlátozzuk? Miféle megoldás és mire?

Nem a legszigurúbb, hanem a legkövetkezetlenebb és legidiótább fegyvertörvény van nálunk, plusz az emberek birkaként vannak rettegtetve minden fegyvertől.
Pl az utca emberét, ha megkérdezzük, ki lőhet éles fegyverrel, olyan baromságokat beszél, hogy a kutya bevenné elájulna.

Elmondom BÁRKI lőhet, aki képes biztonságosan kezelni, pont ugy, mintha felülne a körhinára a vidámparkban.
Lemegy a lőtérre, fizet, alapismeretek elsajátít, fegyvert kézbevesz és lő.
Ami onnan történik az a lövészetvezető-lőtér felelőssége, nem olyan nagy dolgok ezek.

Jahogy eztnemhogy az utca embere nem tudja, a rendőr nem tudja, teljes a fogalmi zavar és a butaság fegyveres testületekben is fegyver témában??

Van olyan rendőr, aki X éve sütötte el a fegyverét uroljára, de azért ott fityeg az oldalán, csak minek? Magát lőné lábon, ha egyszer mégis használni kéne...
Katonák 80%-ának nincsen éles szolgálati lőfegyver kiutalva, mert "minekaz"?

Vicc ez az ország, a rendcsinálást további hülye tiltásokkal és butítással kellene kezdeni, hanem normális hozáállással, amíg nem késő.
Írtunk korábban a gyanúsan olcsón kínált, alig használt verdákról, és találgattuk, hogy sima átverés álla jelenség mögött, vagy összetettebb. A jelek szerint sima. Íme Tamás sztorija: Nekemis volt 1 hasonló élményem, hasznaltauto.hu , 1 milláért hirdetett audi TT, gondoltam…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.11.26 10:48:50
@greg_garcia: Elég kevesen használják az SMS megerősítést.
Egyébként ez a fajta kamulinkes próbálkozás általában kockázatos és gyermeteg módszer, ha 20perc mulva rájössz, hogy átvertek és fellármázol bankot-rendőrséget, a magyar csoda bankrendszer miatt a tranzakció még csak nem is kezde el teljesülni addigra.
Tehát a pénz még ugymond virtuálisan itt van, a csaló meg hopponmarad. Közben a linket is el lehet kezdeni lenyomozni, ma már azért nem 5évvel ezelőtti állapotok vanank a teve utcában sem internet fronton.
Nem mondom, hogy mindekivel készségesen és udvariasan foglalkoznak azonnal, de ha nagy fogást sejtenek, (kitüntetés, tévészereplés, dicsőség, előléptetés) azért hajlamosak ám ráfeküdni.
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Olvasónk szeptember óta munka nélkül tengődik és hiába adja be hetente 10-15 helyre önéletrajzát, nem sikerül állást találnia. Olvasgatom ezt a blogot, és nem tudom eldönteni, hogy szerencsés vagyok-e vagy szerencsétlen. Július óta keresek munkát, szeptember óta vagyok…..
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.11.11 17:42:57
Nem rendőr, 99,999%-ig biztos vagyok benne, hogy egy seggf@j kis wannabezsaru polgárőr volt.

Azoknak vannak ilyen bazári kellékei.
Pl a tárcsa sem jó semmire, a rendőr egyenruhában karjelzássel vagy a megkülönböztető jelzéssel rendelkező szolgálati autóval fog megállítani.

Egy "parkolódíj csökkentő" narancs police-csíktól nem lesz valami szolgálati kocsi, a kresz-ben pedig nem szerepel, hogy stop tárcsát lengető civilruhások jelezéseinek engedelmesedni kellene.
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.29 16:34:31
@JOHN RAMBO: majd figyelj most, mikor hatóságiáras, "luxusadós szellemiségű" lesz a biztosításod, tehát megszünik a verseny, mindenkinek ugyanannyit fizetsz majd, milyen világ következik !!

Sajnos itt a balkánon alkalmazkodni kell, farkastörvények vannak. Méghogy udvariasság? Maradjon csak a megállóban holnapután estig, és nem lesz a kocsim megtörve.Ne előttem forduljon meg, pláne ne a zárón keresztül!

Méghogy sírás meg szipák?

Én azonnal rendőrt hívnék, méghozzá ismerős rendőrt, hogy a perben amiben a károm 100% megéritését perelem ki a biztosítóból, hatósági papirom és vallomásaim legyenek arról, mi történt, miért történt.

Főleg aki érzelmileg kötődik a kocsijához, és van neki több-másik kocsija is, tehát nem az van, ha a biztosítóval pereskedik X évet, akkor addig busszal jár.

Itt csak igy lehet, aki jóhiszemű, maximum blogokban picsoghat.
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.29 16:47:20
@HattoriHanzo: Pontosan, az efféle emberek miatt lehet ilyeneket megcsinálni a biztosítónak, akik naivan elhiszik, hogy ugyse tudnak semmit csinálni.

Egyébként meg lehet a károkozóval is fizettetni, például, a kötelező nem arról szól, hogy onnantól bármit csinálhatok, majd a biztosító fizet vagy nem.
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.29 22:58:43
@HattoriHanzo: Nem ész nélkül, és nem okvetlenül évekig, a többi stimmel.
Egyébként meg van más perem is folyamatban és állandó ügyvédem, nem okozna álmatlan éjszakákat egy plusz per.
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.29 12:35:27
Mégegy, kcisit magvasabb észrevétel, bár lehet, amiatt ki lesz moderázva a másik is.

Árpi ez tudod mi?
A tomket szinvonal különkiadása tenálad.

Tudod, hogy mikor, kit, hogyan ütöttem le és tettem demekkora igasságot.
Merhogyén "olvasott vagyok", tehát most beolvasok jól.

Nemkellez.

Hiteltelenné teszi az egészet, totálisan.
Ezután a polityik málcsik, akinek eddig azér viszketni kezdett ittott, mikor elolvasta, hogyhát tudja azért a jónép, élén a zárpival, hogy mekkroa egy számító
s@ggfej g@ciláda is ő,..

Noshát ugyanaz a polityikus elégedetten röhöghet most fel, óhát ennek mindekivel baja van, fejgörcsei vannak meg tömegundora, random beszól ennekannak, kit érdekel akkor rólunk mit hány össze?

Éstényleg, ilyenek után kit érdekel tribuszerné meg a szcientologus?
Lehet,csak a lábadra lépett az aluljáróban, mint a fényképezősök legutóbb, kitudhassa.

Van a véleménnyilvánításnak egy közmegegyezéses minimuma, ez az interneten alacsonyabb, de azért van.
Aki mindíg és mindnre beszól, azt nemhogy megmondóembernek, de ügyeletes bohócnak fogják átminősíteni egy idő után.

Értemén, hogy "nevelő" a poszt, megizé, szájjon magába az összes sültparaszt izibe, de nemfog.
Ez igy nemműködik, vannak bizonyos társadalomtudományi alapok, aki ennek nekimegy, ahelyett, hogy tudomásulvenné, előbbutóbb becsavarja magát horogkeresztbe, és mindenütt "droidokat" fog látni.

Vagy akkor ne foglalkozzon politikával, legyen egy szatira és gunyblog, aféle nyilvános verbális pankrációs arána, aztán mindenki döntse el magának kit üt épp aznap.
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.25 14:45:38
@Trojai: ne essél tulzásokba egy esetleg lelkibeteg csaj lekurvázásával..csak a flamet gerjeszted, nem csak az önsajnáltató jajjgatás hanem az ilyen jobbra-ballra-lekurvázós is teljesen éretlen hozáállás

@Nünü: kár bepörögni mások soviniszta szövegén, sajnos egy kapcsolatban a hazugság is lehetőség, néha az ember magának is hazudik, aztán akkor teljes káosz
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.25 19:38:55
@Trojai:

"2. kellett, hogy dicsekedhessenek vele, hogy 1-el több hódolójuk van"

A csávó egy lúzer, ha nem veszi le, hogy ő csak egy a sok közül.

"1. mert kellett az önbizalom megerősítés,"

Hát, akinek az erősíti az önbizalmát, hogy nincs senkije, se tarós, se alkalmi, de azért egy szerencsétlen srác fejét hülyíti...
mondjukugy ritka.

"4. élvezték hogy hódolójuk van, legyezgette a hiúságukat. Lehetőleg mindig kicsit megengedték a pórázt, hogy el ne veszítsék a fiút"

Vazzeg, nem 14éves kisikolás tinilányról, hanem érett nőről beszélünk, miféle fogyatékos elképzelés ez?
Utánna jön a "várj még, mert ugyérzem nem állok készen az első szexre" nyavajgás, mondjuk 19-20évesen? Szánalom.

"7. számításból, mert gazdag a srác."

Hát, kurva nagy számítás valakivel ugy kavarni, hogy se vele se nélküle, csak csurranjon valami lóvé, legalább közben jóket kefélni, de így..?

Az a faszi meg tökhülye lelkifogyatékos mamlasz, aki ajándékokkal és pénzzel kitöm egy libát, hátha kötlének áll végül, az ilyen az általában inkább kurvázik/kurvát tart, nem erőlködik a semmiért.

"8. csak játszottak. Többnyire 2, vagy akár 4-6 lovat is megültek egy seggel."

Első pont, aki nem veszi le egyértelműen, hogy ő csak a sokadik a sorban, és bezsongatja magát potyára, az lúzer, köszönje magának

"az emberi alaptermészet alapvetően az aljasság."

Szép világlátásod van, gratulálok hozzá. Esetleg mostantól csak kurvázzál, ott egyértelmű mit kapsz és miért.

"még mielőtt belémkötsz, 5 éve élek boldog párkapcsolatban"

Ahogy a szemléletedet elnézem, ez igencsak átmeneti lehet ez az állapot:DDDD
Tudjuk, akivel épp vagyunk, az épp mindíg "kivétel" érdekesmód,...aztán hirtelen már nem az, és akkor 10perc alatt csalódás, meggyűlölés, blogba picsogás, +csalódott kislánytempó... muhahaha!

epic fail!
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.26 20:14:14
@Trojai:

"Fentebb felsorolt pontok 9 év kollégiumi tapasztalat összegzései"

Ohh...a kolesz..maga a nagybetűs Élet...áhhh

"Igen, minden ember aljas, ahogy mindenki szokott hazudni is."

Te tartod aljasnak az embereket és közben hülyézel engem? :))

"epic fail"..és nemhiszemel..és beleköt..és okoskodik..ááháh

nem látod, hogy gúnyollak, gurulok a röhögéstől, erre még ráteszel egy lapáttal?:DDD

Szánalom. Emberismeret zérus.

De nem kell, hogy jobban lehodjalak, meg felesleges is, büntet majd téged az Igazi Élet (a többi számodra "aljas") ember eleget :DD
Pápá:DDD
Gondolom, láttak már hasonló képet önök is. Csütörtök reggel a Flórián-téren megkaptam szokásos piros lámpámat, ez a Corsa úgyszintén, becsorgott mellém.Nézem, nézem és elgondolkodtam, hogy vajon miért kell egy kirakatnyi plüssmackót a hátsó ablakba pakolni? Biztosan…..
Mi mással folytatódhatna a legjobb retró lövöldözéseket bemutató alrovatunk, ha nem a démonvadászos fps-ek királyával, a Doommal. Eredetileg a Java PC emulátoros verzióját akartuk megmutatni, és jól lehúzni, mert irányíthatatlan, és nincsenek benne hangeffektek, de cariboo…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Pilu Az Excel-tábla nem ehető. 2009.10.21 08:28:00
 A minap két palack bor mellett gazdasági válságot vizionáltunk. Olyat, mint amikor esténként összesöpörték az utcáról a bankókat, amiket összefútt a szél a kapualjakba, és amikor a megkapott fizetésed két doboz gyufát ért mire elértél vele a boltba, a csak…..
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.18 15:31:14
@Bartoki: Nade ezaz, nem önt bele semmit, kókány, majd tavasszal csilivili és elsóz.
Nem a lelakós, lerugós mókával ez nettó baromság.
Azt meg pont itt olvasni..hátizé.
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.17 20:12:02
@lacza87: Nem elsősorban Csikinek szólt a dolog, nem őt személyesen kívántam ekézni evvel.
Maximum annyiban, hogy van a cikkenk egyilyen "deviccesősemberek voltunk akkor" zöngéje, amiről nekem azonnal eszembejut mennyire viccesszánalmas az ami ma itt van, főleg abba belegondolva, azóta kerek 20esztendő telt el.