Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azarcakimeghúzottegymarslakót

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszan lehetne vitatkozni, mit kellene az általános iskolásokkal, mint kötelező olvasmány olvastatni. Bár az Egri csillagok és A kőszívű ember fiai is közel állnak hozzám, nem a mai kiskamaszoknak valók. A Légy jó mindhalálig pedig felnőtt regény, hiába egy kisfiú a főszereplő. Annál már csak az…..
Poroljuk le az eddigi tudásunkat az internetfüggőségről! Ehhez segítséget nyújt egy most debütáló dokumentumfilm, amelyben a nagy tech cégek alkotói vallanak arról, hogy miképp alakították át a világot az általuk létrehozott algoritmusokkal, applikációkkal! [Az olvasási idő: 10 perc. ]   Payne…..
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2017.07.24 12:46:44
@Viszketeg: Köszönöm! :) Én ezt bárkinek elmondtam, le lettem hülyézve, mert Feró szinkronja világklasszis és mennyire jó... És persze jobb, mint az eredeti hang... Persze. De végre látom, hogy másnak is ez a véleménye.
Vizsgaidőszakkor lehet a legjobbakat darálni, tartja a bölcs mondás és ezt én is tartom. Végre nem kell bejárni az órákra, sakkozni lehet a vizsgaidőpontokkal, számolgatni, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy az adott tananyagot magunkévá tegyük, plusz biztos becsúszik pár beadandó is, ami éjszakába…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2017.05.25 12:43:59
@Mbraun: szerintem pedig a semmi közepén az egyik legjobb ilyen családregényes szitkom. Nem véletlenül fut már lassan 8 éve az HBO-on...
Sokatok tetszését kivívta a Mu Complex, pedig csupán abból áll, hogy parancsokat gépelünk be és megpróbálunk betörni egy számítógépes rendszerbe. Most pedig itt a második rész, ami kiköpött mása az elsőnek. A végigjátszásához és megértéséhez ajánlott az első résszel…..
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2015.03.20 16:12:15
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
A point'n'click játékokhoz analfabéta vagyok (najó,a hároméveseknek szántakkal még talán megbírkózok), így aztán a The Deepest Sleepben sem jutottam messze. Addig viszont minimum kétszer rámtört a frász és borsózott a hátam - az első részből megismert megjelenés és kisérő…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2014.07.21 22:02:29
Szerintem vannak varázsszavak, amiket ha leír az ember, már nem szükséges többet mondani a játékról. Skutnik neve az egyik ilyen, de a teljesség kedvéért álljon itt vince05 levele az Escape from Jay is Gamesről: "Skutnik mester új alkotása a Jay Is Games játékajánló oldal…..
Legyen mára némi point'n'click a Tales of Camelot képében, hogy kicsit javítsunk a műfaj szereplésének mutatóin. Camelotban eltűnt egy fazék arany, amit természetesen nekünk kell felkutatnunk, több helyszínen át. Ez leginkább a szokásos kombináljunk különféle tárgyakat,…..
A múltkori nagy bejelentés óta nem foglalkoztunk a hazai rendezésű világbajnoksággal, most viszont pótoljuk a hiányosságok egyikét, ebben a posztban a helyszínekkel fogunk foglalkozni. Már az első Orbán-kormány is kiemelten foglalkozott a stadionok helyzetével, akkor készült el…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2014.04.24 16:45:40
Legutóbb 1984-et veséztem ki, ami után többen kérvényezték, hogy a következő ilyen poszt 1991-ről szóljon. Ez nem is meglepő, hiszen ez egy fontos, rendkívül termékeny és több szempontból is korszakváltó év volt a zenében. '91 ugyanis egyaránt engedett sok új zenekar és…..
Némi angol tudás elengedhetetlen ezeknek a képrejtvényeknek a megfejtéséhez, de annyit segítünk: egytől egyig híres rockbandákról van szó! Azért nem lesz minden esetben ilyen könnyű dolga, mint a poszt elején szereplő Guns N' Roses együttessel. A spanyol Tata & Friends…..
TomTom nevű kommentelőnk még kedden írt nekünk egy kedves levelet, melyben arra figyelmeztetett, hogy napokon belül kész lesz a Submachine 9. És tényleg, ma (a poszt péntek éjjel készül) meg is jelent a legtöbb helyen, sőt, már végigjátszások is vannak hozzá. A szokásos…..
Már megint egy újabb hétfő, nem szabad ilyenkor megterhelni az agyat. Azaz disztroj következik. A Road of Fury egyszerű mint egy pofon: megyünk előre posztapokaliptikus járgányunkkal, lőjük az ellenfelet, majd fejlesztgetünk, újabb autókat szerzünk konvojunkba, még jobban írtjuk az…..
Ezzel a címmel kaptunk levelet Péter nevű munkakerülőnktől, így ezzel kezdjük a hetet. "A Sentry Knight a szokásos - hullámokban jönnek a szörnyek, akiket az automata vagy akár kézi meghajtású íjászunk szép sorban levadász, miközben különböző varázslatokkal segíthetjük…..
Aki point'n'clickre vágyik, az most szép adagot kaphat kedvenc műfajából Gergőnek köszönhetően, aki nem vacakolt és a komplett Submachine sorozatot elküldte nekünk. Jó néhányat már ajánlottuk nektek, némelyiket még nem (a kép a nyolcadik részből van), de biztos van,…..
azarcakimeghúzottegymarslakót 2014.02.03 09:49:29
@vince05: Teljes mértékben egyetértek :)
Dettó 5 pont.

Amúgy pont az elmúlt hetekben kezdtem végignyomni a Submachine sorozatot. Elég durván nehezedik, ahogy haladunk előre a történetben, szóval érdemes rászánni egy pár órát, ha walkthrough nélkül próbálod befejezni.
Helyi idő szerint vasárnap este (nálunk hajnalban) lezajlott a 56. Grammy-gála a Los Angeles-i Staples Centerben. Ahogy az várható volt, a Daft Punk tarolt az estén. Összesen öt díjat kaptak, köztük az év albumának és az év felvételének járót is. Az év dala a Royals lett…..