Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagkutya seven

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
A német és a francia kormány, öt másik tagállamma együtt, immár hivatalosan is felvetette, hogy vonják meg a támogatást Magyarországtól és Lengyelországtól, ha azok tesznek a jogállamra. Orbán Viktor azonnal Putyin oldalára állt, amikor nagy pénzt kapott Paksért. A Jobbik a 2. helyen végezhet a…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Teljesen mindegy mit gondolok Botka Lászlóról. Gyurcsány-ellenessége szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Balos fordulata szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Éppen ezért sorozatos bénázásait sajnálhatnám is, de tulajdonképpen sosem hittem benne. Az ellene indított támadást…..
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
  Három percnyi hogyvót után kezdünk azzal, hogy a sárgák a védettségi játékból visszaérve először eldöntik, mit egyenek borsóbabot vagy fehérbabot (kardinális kérdés!) majd jöhet a szembenézés a tényekkel: ők bizony faszok. Mert hát ha van egy csapat, amelyik konkrétan…..
B1 BLOGCSALÁD Metróval a pokolba 2017.07.29 14:33:00
A főpolgármester szerint úgyis kevés kerekesszékes jár a metrón, úgyhogy kár erre pénzt költeni. Ami egészen fényes logika. Mert, ha például az egész metrót úgy ahogy van bezárnánk, akkor senki sem járna rajta és akkor bátran mondhatná a derék Tarlós: Senki nem használja a…..
Gyerekként az ember sokszor néz olyan filmeket, sorozatokat, amiket nem ért(het) meg. Nekünk gyerekként ott volt az HBO, ami akkoriban még sok olyan mozit sugárzott, ami amúgy másként el se jutott volna az emberekhez, maximum akkor, ha moziban nézik meg vagy kikölcsönzik videokazettán. Igen, 1994-be…..
Az Oktogon, mint olyan bizony egy elég nagy közlekedési csomópont, így nem is csoda, hogy a burgeresek sem kerülhetik el a környékét. Most bemutatom az egyik legújabb versenyzőt, amely egy egészen komoly produkciót kínál...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
  Foreign Policy Magazine Magyarország kétszeresen is biztosra akar menni, nehogy – úton Nyugat-Európába – illetéktelenek a területére léphessenek, ezért újabb kerítést emel a déli határon. A lépés még jobban kiélezi a feszültséget az unióval, amelyről Orbán Viktor úgy gondolja, hogy túl puha…..
Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!..
csillagkutya seven 2017.01.31 09:42:07
@she_wolf:
Sorold fel akkor miért is fogom megszíni én is?
csillagkutya seven 2017.01.31 10:04:38
@Lady Ann:
Jól látod, csak azt ne felejtsük el, hogy kik voltak az elnökök, akik a háborúkat kezdeményeztek a demokrácia nevében, arab tavasz,stb...na ennek vége lesz remélhetőleg Trump elmondása szerint...
csillagkutya seven 2017.01.31 10:34:33
@she_wolf:
Ne haragudj, de nekem ezek nem érvek...amíg pár nap telt el a beiktatása óta, addig csak a bevándorlás ellen tett intézkedést, ami teljesen rendben van, engem ez nem érint, mert nem áll szándékomban odamenni...a klíma változást nem csak ők okozzák, hanem vastagon benne van minden olaj nagyhatalom és egyéb ipari dolgok....szerintem ehhez ő kevés, de várjuk ki mi fog ebből kisülni...a védőoltásokkal kapcsolatban nem hallottam a dolgairól, de ez legyen az én bajom, de én is olvastam elég történetet erről , hogy nem mindenkinek lett jó az adott oltás...várjunk még a Trump gyalázással, mert nekem ez a ellenkampány amit ellene tesznek inkább fordítva működik.
Lazarbibi Magyar kazettás magnók 2017.01.21 09:22:52
Az első magyar kazettás magnó egy szalagos volt. Na nem egészen, hanem úgy hogy egy orsós géppel volt egybeépítve. A Budapesti Rádiótechnikai Gyár mérnökei úgy gondolták így könnyebb lesz az átmenet a kazettás korszakba. A kazettába zárt magnószalaggal már az ötvenes évek végén is próbálkoztak, de…..
csillagkutya seven 2017.01.23 19:53:15
@mpl: Szerintem ha ezt a magyar nyelv doktorai elfogadták, akkor szerintem fogadd el, főleg annak tükrében, hogy olyan költők vagy írók is alkalmazták, mint, Arany, Ady és Krúdy...
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..
csillagkutya seven 2017.01.12 11:01:21
@Colonel H. Stinkmeaner:
Te jó ég, hogy lehet így élni?...nyugodj meg, elmondom, hogy lehet...
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..
Emberek vagyunk és halandók. Ergo a hibák kiszámíthatatlan forgatókönyve mindig ott lebeg fejünk felett akár Damoklész kardja és a legváratlanabb pillanatokban képes végzetes és mély sebet ütni érzékeny lelkünkön. A számítástechnika területére vetítve ezt a rémisztő árnyékot, azzal kell…..
A Mikor? Melyiket? blog, teljesítve permanens kultúrmisszióját, idén is számba veszi az Eurovíziós Dalverseny indulóit, és maga is elkészíti saját slágerlistáját. Az idei felhozatal a tavalyinál mindenképpen erősebb. Egyre többen próbálnak eltávolodni az átlagos pop-takonytól, és kísérelnek…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
A legutóbbi rajzfilmes listám kommentjeit elnézve, sokan nem vették észre, hogy a 80-as, 90-es évek legjobb rajzfilmsorozataiban csak olyanok voltak megemlítve, amik azokban az évtizedekben készültek. Így természetes, hogy kimaradt néhány, sőt sok, igazán nagy klasszikus is. Azonban,…..
csillagkutya seven 2014.11.24 16:41:52
A minap belefutottam egy remek gyűjteménybe, ami rengeteg olyan fotót szedett össze, amin zenészek pózolnak macskákkal. Persze ez nem egyenlő azzal, hogy odáig is van mindegyik a szőrös dorombológépekért, ezért egy picit utánajártam annak, kik is azok a nagy zenészek, akik…..
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 90-es évekre már leáldozott az egyszemélyes gyilkológépeknek, a humor és a látvány került előtérbe.  Arnie és Sly továbbra is műfaj istenei maradtak, köszönhetően annak, hogy felismerték a változtatás szükségességét, a mordályok…..
csillagkutya seven 2014.09.15 15:56:10