Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blnd!

63 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Ghetto Bazaar Tele a hűtő 2011.06.30 09:45:00
Dogboy, Heblank, Housetone: ha nem mondanak semmit ezek a nevek, ne aggódj, pár hónapja még mi sem hallottunk róluk. Most viszont megmutatjuk, miért lesz érdemes odafigyelni rájuk, és kiadójukra, a FullFridge Music-ra.A francia kiadót a Bassfoursofa csapat egyik tagja, Cloudn#…..
A Heartbeats projektet a japán katasztrófa áldozatainak megsegítésére gründolta három angol srác: Rob 'Submerse' Orme, Andy Bee and Toby 'Price' Godwin. Az összeállításra 34 kiadatlan szám került föl, olyan - a future garage / bass music szcénában ismertebb, vagy…..
A volt keleti blokk országaiból gyűjtött össze egy adag zenét Tvyks, a Közép-Kelet Európa kulturális életére koncetráló Comrade magazin számára. A mixben több magyar producer is képviselteti magát: Slap In The Bass, Headshotboyz és blnd!…..
Az egyik tumbász talált rá egy érdekes tereptárgyra, a Lánchídtól északra, a Dunában: Amíg a fotosopperek megszakértik, hogy mi lehet ez (térképhiba? merülő óriáspenge? lebegő betonlap?), addig szeretném az egyik legnagyobb fájdalmamat megosztani veletek Google…..
blnd! 2011.03.12 07:04:03
@minafoto: van is az adatvedelmi biztosnak egy ajanlasa ahola terfigyelo kamerakrol ertekezik, erdemes elolvasni eleg erdekes
"Egyfajta csodafegyverként tekintenek manapság erre az eszközre, amelynek társadalmi költségeit felmérni szinte képtelenség, ugyanakkor érdemben nem csökkentik, csupán egy másik területre helyezik át a bűnözést
abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=aktualis/ajanlasok&dok=2723_K_2007

onmagaban az nem baj, h a google amerikai, hanem hogy a nyers, meg nem kitakart kepek kikerulnek az mo-rol/eu-bol, es az usaban nincs egyseges szabalyozas a szemelyes adatok vedelmerol

"Mészáros Katalin, az adatvédelmi biztos sajtótitkára elmondta: a Street View-val az a legfőbb baj, hogy a Google anonimizálás előtt viszi fel a panorámaképeket a rendszerbe, vagyis a cégnél megvannak a járókelők arcai és a járművek rendszámai, amelyeket csak utólag homályosít el az utcaszintű fotókon."
index.hu/tech/2010/11/23/titokban_targyal_a_google_a_magyar_adatvedelmi_biztossal/
Ghetto Bazaar blnd! - UK Funky Mix 2011.02.24 19:35:00
A Tiloson hetfőn hajnalban futó Felkelők műsornak készült ez a mix, a kérésnek megfelelően főleg UK Funky, de akad benne pár soca, dubstep, és további trópusi összetevők, valamint egy csomó saját és exkluzív szám. Ideális bemelegítés a jövő hét szombati Ghetto Bazaar…..
Mixsorozatunk hatodik darabját a portugál testvérpár, Octa Push rakta össze, őket nemrég emlegettük is egy hasonlóan kitűnő mix kapcsán. Magukhoz híven a Ghetto Bazaar mixük is változatos - a future garage-tól a bass musicon keresztül trópusibb hangulatú darabokig van benne…..
Eddig nem sok szó esett az Octa Push-ról nálunk, pedig a portugál duó azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült egyéni hangzást kialakítani: furcsán megtört broken beat-szerűség, összekutyulva kuduro-val, némi grime-al, dubstep-pel és UK garage-el. A két testvér 2008-ban állt…..
Ghetto Bazaar blnd! garázs update 2010.11.05 15:23:00
Bemelegítésként az esti Merlines Cosmin TRG partyra a legutóbbi blnd! future garage szett, főként kevésbé ismert producerek uk garage / post-dubstep / house trekkjeiből, valami hasonlóra lehet számítani ma is. A mix előtt extraként letölthetitek a Harcsa Veronika, Tövisházi Ambrus…..
Idén először rendezi meg a Zene.hu a legnépszerűbb zenei blog versenyt, amire mi is beneveztünk. Azok az oldalak jutnak tovább az első körből, akiknek a bemutatkozó cikkét a legtöbben olvasták, és akik a legtöbb szavazatot kapták. Ha szerettek minket, szavazzatok meg nekünk egy…..
Ghetto Bazaar Boldogság Togóban 2010.09.27 05:45:00
"Mikor hallottál utoljára togói zenét?" - teszi fel a meglepő kérdést az Akwaaba blogja. Aki hozzánk hasonlóan nem tudna válaszolni erre, az most bepótolhatja! A Nyugat-Afrikában található, Ghána, Burkina Faso, Benin és az Atlanti-óceán által határolt kis országban kb.…..
Drága bloggerek!Szeretnénk megkönnyíteni, de egyúttal egységesíteni is a sokatok által használt Google Analytics mérőkódjának beillesztését a blogokba. A jövőben nincs más dolgotok, mint a mérőkód azonosítóját beillesztenetek az admin Beállítások/Google Analytics…..
blnd! 2010.09.26 05:54:50
@Nagy Háború gépház: egyetertek, tenyleg sokkal egyszerubb lenne ha a blog.hu-s dolgok egy helyen lennenek
meg jo lenne ha az admin feluletre az ilyen ujdonsagokrol jonne nemi info, nemcsak a nyeremenyjatekok/promociok
Ghetto Bazaar Oru 2010.09.16 11:26:00
Felkerült az Oru című új blnd! szám a Bandcamp-re, ahonnan ingyenesen le is tölthető. A zenét leginkább az angolai, a portugálnal általában nyersebb hangzású kuduro inspirálta (főleg Dj Znobia), noha címét egy Nigériai menekülttáborról kapta.   Photo: Alexandre…..
Blogunk felkérésére ezúttal a francia dj/producer hölgy, Flore állította össze a global getto-tech / bass music szcéna fejleményeit lekövetni kívánó mix-sorozatunk soron következő részét. A fillerek nélküli közel hetven percet - nem tagadva meg saját breakbeat-es múltját -…..
Kastle az eddig B.Rich néven főleg basszusközpontú bangereket író producer/dj projektje, az új alias alatt finomabb dubstep, néhol R'n'B hatású future garage számokat csinál. Hogy mennyire áttételes ez a - főként angolszász producereknél jelen levő - R'n'B hatás, azt hazai…..
test Jaguárok a házban 2010.09.09 17:38:00
A francia Get Flavor Records egyre ismertebb a house-t a vartyogó pitchbend és az afrikai hatások felől egyaránt megközelítők körében. Friss, a brit Skipteque által producelt EP-jük, bár nem feltétlenül lesz szettjeink nélkülözhetetlen darabja, a mai house mezőnyben feltétlen…..
test test 01 2010.09.09 16:40:00
A svájci Wildlife! rakta össze a kuduro-ra koncetráló portugál Enchufada label mixsorozatának legfrissebb darabját. A fentieken kívül nyomokban UK funky-t, tropical house-t és persze a most egyre terjedő vírusnak megfelelően tribal guarachero-t is tartalmazó válogatás masszív…..
A svájci Wildlife! rakta össze a kuduro-ra koncetráló portugál Enchufada label mixsorozatának legfrissebb darabját. A fentieken kívül nyomokban UK funky-t, tropical house-t és persze a most egyre terjedő vírusnak megfelelően tribal guarachero-t is tartalmazó válogatás masszív…..
Még nincs vége a nyárnak hivatalosan, de már megjelentek a nyárzáró mixek és a szezonzáró bulik. A Ghetto Bazaar buliban tavaly zenélt, egyébként a Péterfy Bori & Love Band-ben doboló Dj SuperStereo elég széles palettáról válogatott: kuduro, dubstep, global ghettotech, de…..
Ghetto Bazaar War Dance 2010.08.24 17:06:00
A dancehall helyett főleg annak különböző mutációiról, a UK Funky / funky bashmentről, a socáról postolunk a GB-n, hiszen a dancehall Magyarországon elég népszerű irányzat ahhoz, hogy nekünk ne kelljen foglalkozni vele. A következő track viszont 100% dancehall, s hogy…..
Már szóltunk, hogy a holland Munchi komoly arc: szinte minden gettózenei területen hagyott nyomot, és alapos számítások alapján napi egy számot biztosan összerak. Legyen az baile funk, bmore vagy a legfrissebb moombahton őrület, Munchi biztos kidobott már egy EP-t a témában. A…..
Ghetto Bazaar Funkstication mix 2010.08.08 15:20:00
Nemrég tolta át twitterén új mixét a são paolo-i Dj Chernobyl, és mint előző mixében, ebben is ügyesen ellavírozik a baile funk, a tropical tech-house és a cumbia háromszögében, sőt néhol egy két balkánosított house is befigyel, és persze az egész mix tele van mashupjaival,…..
Korábban a facebook oldalunkon már mutattam nektek képet, egy svéd lányról Elinkan-ról, aki a Radar Magazinban posztol/ír. A lány öltözködési stílusa, hát hogy is fogalmazzak?- merész, vagány, kísérletező, talán Susie Lau-hoz tudnám hasonlítani, csak svéd verzióban.…..
Ghetto Bazaar Balti mulatós 2010.08.01 16:19:00
Bevalljuk, mérsékelten vagyunk képben azt illetően, hogy mi történik a balti államokban zenei fronton (mondjuk Rico Tubbs-ot és a Sharkslayert kivéve), ezért fel is kaptuk a fejünket a finn Boom Shakalaka csapat új cuccára. Akik, miután körbezenélték a világot, elkezdtek…..