Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atvi.hu

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Transformers 3 részletek 2011.03.02 18:37:00
Michael Bay eddig csupán azt mondogatta, hogy ütősebb, jobb és komolyabb lesz a Transformers 3, mint a második rész. Shia LaBeouf is nagyon igyekszik meggyőzni az embereket, hogy ez bizony sokkal másabb lesz. Annyi már látatlanban is elmondható, hogy Bay temérdek lassítást, robbantást…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Akar valaki egy jó kis 10 megás merevlemezt 3398 dollárért? Esetleg egy 16 bites erőgépet? Két byte jobb, mint egy! Ilyen és ehhez hasonló régi hirdetéseket rejtő linket küldött olvasónk, Sam.Joe. Ez például a hatvanas évek elejéről származik. Az a betűtípus! Az a ruha! Ez…..
A Kotaku három hete szellőztette meg az év játékpiaci pletykáját: a nevetségesen régóta (1997) készülő, majd 2009-ben leállított Duke Nukem Forever mégis elkészül, csak nem a 3D Realms fogja befejezni, hanem a Gearbox Software. Ők a remek Borderlands és a Brothers in Arms…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
A nap képe a Threadlessről, ahol pólón árulják ezt a remekművet. Ha belegondolok, mennyi ártatlan pixellényt öltem meg az elmúlt évtizedekben, összeszorul a szívem. ..
atvi.hu 2010.07.19 09:01:17
IDDQD GTA vs. Frogger 2010.07.12 14:33:50
Avagy mi lenne, ha Niko Bellic (opcionálisan bármely más GTA-főhős) kerülne az ezer éves békás-ugrálós játék főszerepébe. Meph nevű olvasónk találata, van már pár hónapos, de attól még vicces. Mármint a videó.   A klikk mögött további mashup-videók. ..
atvi.hu 2010.07.12 15:00:48
Akár a Video Games Live-on is felléphetett volna Okada Teppej, ez a fiatal japán hegedűművész ugyanis azzal szórakoztatja a YouTube közönségét, hogy játékok zenéit cincogja el – de nem csak a háttérzenét, hanem a hangokat is, például azt, amikor Mario belefejel a…..
IDDQD Ingyen Portalt a népnek! 2010.05.13 12:20:00
A tegnapi rajtad múlik, mennyire pénzes akció után jöjjön most egy teljesen ingyenes, ahol ráadásul a játék is ismertebb és népszerább picit. Május 24-ig ugyanis mindenkinek lehetősége lesz letölteni a Valve zsenijének csimborasszóját, a Portal című, a maga nemében…..
atvi.hu 2010.05.13 13:05:50
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
Az Atomix a kilencvenes évek elejének egyik legjobb logikai játéka volt. Molekulákat kellett benne összerakni atomokból úgy, hogy az egyes atomokat egymás mellé mozgattuk. A nehézséget az jelentette, hogy ha megmozdítottunk egy atomot, az a játéktérben addig mozgott, amíg falba vagy…..
atvi.hu 2010.01.08 08:57:32
Egy újabb érthetetlen jelenet: mitől szakad le a feka keze? Aztán miért vagdossa szét a csaj arcát? Csupa rejtély. Mindenesetre a túl játsott kéz leszakadásos alakítás nagyon vicces. A másik két tesót is figyeljétek meg, az egyik konkrétan majdnem röhögni kezd a jelenet…..
2007 egy szomorú napján úgy gondoltam elindítom a blogot, akkor nem gondoltam volna, hogy megéri a második születésnapját. Pedig ma lett 2 éves a Zskategória! 874 poszt született eddig és remélhetőleg ez a szám továbbra is nőni fog. Szeretném mindenkinek a kitartását és a…..
atvi.hu 2009.12.17 16:47:44
Filmdroid Horrorfilmek 2010-ben 2009.12.12 15:54:00
Tengernyi horrorfilm érkezik jövőre, lesz jó néhány remake és folytatás is. Amihez van előzetes vagy poszter azt csatolom és az amerikai bemutató dátumát adtam meg (ha már kitűzték). Az alábbi összeállításban nem szerepel 2010 összes horror,a ez csak egy válogatás, de azért…..
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
Egy egészen bizarr, ám kreatív és jópofa dologra bukkantunk a hálót böngészve. Matt Busch egy olyan elkötelezett Star Wars rajongó művész, aki imádja megváltoztatni az eredeti posztereket és karaktereket hőn szeretett filmjéből. Matt legújabb szériája a zombik köré épül,…..
atvi.hu 2009.12.10 09:00:26
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
atvi.hu 2009.12.07 13:05:07
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
atvi.hu 2009.12.01 11:42:00
Egyszer már kiraktam ezt, de Youtube megint hisztizett, úgyhogy S@ti felrakta a videókat máshová.Úgyhogy ha nem tudnál angolul, vagy nem elég jól és emiatt kihagytad a mester munkásságát, akkor most pótolhatod hiányosságodat. Elmondása szerint hetente egy résszel bővül a…..
Kis maszek sorozatom elérte a harmadik epizódot. Elvileg nem itt kéne megjelennie, de sajnos a .hu oldalam nem üzemel. Valamint azt is tudom, hogy ez nem mindig volt ingyenes, de mára szabadon használható. Aki ki szeretné próbálni, annak 2 dolga van:  1. Letölteni magát a játékot…..
Mi gázabb egy gáz film trailerénél? Ha mindezt németül hallod! :) ..
A rlaxot inkább könnyed klikkelőizom-edzésnek nevezném, mint játéknak, mert igen rövid. Viszont ennek ellenére szórakoztató: a játéktérbe leszórt tetriselemeket kell felszedegetni úgy, hogy csak olyan elemet tudunk levenni a pályáról, amit nem takar másik elem. Mindez időre…..