Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aadri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Nem vagyok agresszor 2009.06.23 12:09:00
A zsúfolt városi közlekedés egyenes következménye, hogy nem mindig tudunk besolrolni oda ahova szeretnénk, így indönként szükség van egy kicsivel tolakodóbb stílusra, ha célba szeretnénk érni. Persze rá vagyunk utalva közlekedő társaink jóinidulatára is. Azuth tapasztalatai…..
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
Miklós alábbi sztorija sokakat ráébreszthet arra, hogy milyen kiszolgáltatottá válhat az, aki nem a készpénzes fizetési módot választja amikor tankol. Történetünk főszereplője még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy ilyen könnyen megúszta. Évek óta ugyanarra a…..
aadri 2009.06.10 13:09:46
@sish:
én ezért használom azt a szolgáltatást a banknál, hogy ha levonás, vagy jóváírás, mindig azonnal kapok róla sms-t!!!!
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
aadri 2009.06.10 12:49:16
@aszfaltbetyar:
Nekem meg az a halálom, amikor piros lámpa előtt 200méterrel már nyomja a féket, és 20al csorog be.
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..