Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taiki

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatom folytatódik, amikben olyan cikkeket elemzek ki, ahol pénzüggyel foglalkoznak, ahol a pénzügynek szólnak be és ahol megpróbálnak téged manipulálva sarkosított leírásokkal, alternatív világok létrehozásával "segíteni". Tegnap jelent meg egy cikk , amiben a szerzőt…..
„Senki sem szeret így kezdeni egy elnökséget, de nincs módom ezen változtatni, együtt kell ezzel élni – mondta tegnap Orbán Viktor külföldi újságírók előtt. Nehezen vitatható, hogy a tavaly május végén hivatalba lépett kormány – elsősorban saját politikai…..
Taiki 2011.01.07 13:53:49
@BISMARCK: Talán az _érintetteket_ kéne megkérdezni.

Pl: Nagyon jó hogy az oktatást megreformálják, csak az nem, hogy le se ****ják, hogy a középiskolai vagy egyetemi tanárok, esetleg neadjisten a diákok milyen javaslatokkal állnának elő, vagy hogy a jelenlegi általuk közszemlére adott javaslathoz milyen megjegyzéseket fűznének. (gondolom fűzhetnek, csak mindet figyelmen kívül fogják hagyni, mert ők úgyis jobban tudják, pont mint a médiatörvénynél) Én speciel sérelmezem a hallgatói önkormányzatok háttérbe szorítását az egyetemi tanácsokban.

Ugyanilyen lesz az egészségügy is, amiből persze még semmit nem látunk, de én nem hiszem, hogy hirtelen nagyon kíváncsiak lesznek az ő véleményükre.

Ne higgyük már azt, hogy a politikán kívül nincs élet, nem azért választottuk meg őket mi, mint ország, hogy utána azt csinálják, amit ők akarnak, hanem hogy azt csinálják, amit mi, mint ország akarunk. Ha szabad magamat is, mint szavazati joggal rendelkező állampolgárt, az ország részének tekintenem.
Subba Hazai 2010.08.31 12:00:00
Kedves olvasónk küldte ezt a kis remekművet...
Taiki 2010.08.31 20:29:45
IDDQD Isten által, harmadszor 2010.06.04 17:59:00
Amikor anno kitaláltuk az IDDQD-t, egy dologban mind a négyen egyetértettünk: nem lesznek olyan posztok, hogy "OMG kijött az XYZ játék trailere és üt mint az ipari áram", mert arra ott van a világ összes többi játékos blogja és magazinja, mi inkább az olyan érdekes és…..
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
Taiki 2010.06.06 12:11:34
Miután a parlament elfogadta a trianoni békediktátumról szóló törvényt, amelyet Kövér László és Semjén Zsolt fogalmaztak meg, keresgélni kezdtem a parlamenti naplókban a mai főszereplők korábbi álláspontjára vonatkozó felszólalásokat. Sokan emlegetik, hogy a Fidesz…..
Túl erősek lettünk, összefogott az egész világ ellenünk, ez van. Illetve hát ennél kicsit bonyolultabb a helyzet. Hogy mi is az az eRepublik, arra most különösebben sok szót nem vesztegetnénk: ez egy böngészőben játszható online stratégiai játék, ahol egymás ellen harcolnak…..
Subba Hülye videó: Tipegők 2010.05.13 12:21:00
Biztos, hogy külön rész van az ilyen gyerekek szüleinek fenntartva a pokolban.   ..
Subba Napi gif: Mmmmm 2010.05.13 09:45:00
Taiki 2010.05.13 12:34:12
@sPORtás: És legalább olyan jó még mindig
Ha Vona Gáborról van szó, én képes vagyok félretenni a liberális fanyalgást, hogy a szélsőségeknek minek teret adni meg ilyesmik. Egy ember, akinek neve ennyire rossz tréfára termett, egyszerűen áldás a bénavicc-vadásznak, olyan, évtizedenként se előforduló jelenség, amit/akit…..
Bár sejtem, hogy a többség szerint lényegtelen kukacoskodás, szerintem viszont sokat elmond a magyar média állapotáról, hogy mindenhol* – még a Fidesz elnökének honlapján is - ugyanaz a mai hír: Sólyom László felkérte Orbán Viktort kormányalakításra. Pedig nem, nem kérte…..
Taiki 2010.04.28 19:35:49
Kristálytisztán emlékszem, hogy bonanzás korszakom 1991-ben, egy általános iskolai táborban kezdődött. Barátaimmal profin megválasztott fedezékekből előugorva, rajtaütésszerűen próbáltuk megpaskolni a felsőbb éves lányok fenekét. Mindez kiváló hecc volt, amíg a csajok fiúi…..
Taiki 2010.04.16 14:16:49
@Imiface: Ez messze vezet, de megkérdezem, mi alapján döntesz jó és rossz közt? Az ember nem lehet saját mércéje, mert akkor bármi "erkölcsösnek" számít, ha rá mondjuk.
Miért rossz ölni pl.? Ha nekem az belefér én erkölcstelen vagyok? Mi alapján? A TE értékrended alapján? És mi van az ÉN értékrendemmel akkor? Lehet értelmezni ezt individuumonként?
Ha körbenézel a világon, ez nagyon kultúrafüggő. És egy-egy kultúra erkölcsi tanait a vallásból meríti. Mi másból tenné például? Önmagában honnan származna az erkölcs? Mi szabályozza? Polgárjogi törvénykönyvek vagy mi? Azokat mi alapján írjuk? Segíts, ha kitaláltad.
Hja és ha tényleg kitaláltad írd meg inkább könyvben, és hátha lesz belőle egy újabb vallás.
Subba Basztassunk állatokat 2010.03.08 12:14:00
Borzasztó jófej lehet ennek a szerencsétlen macskának a gazdája! Basztat a lufival, felvesz videóra, még egy jó kis bohókás klimpírozást is alákever. Minden bizonnyal csodálatos lehet a gyerekének is lenni. ..
Amikor tavasszal összeszedtem, mit szeretnétek látni a KMK-n, az egyik határozott igény az online játékverseny, illetve közösségi játékélmény volt. Amikor a blog.hu fejlesztői elé vittem az ötletet, azt a választ kaptam, hogy bár a közeli jövőben nem, a távolabbiban…..
Kacsa, teknős, csajok, tenger, szakáll. Erre tessék gombot varrni.  ..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..