Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winston w/o weight

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Donald Trump, az USA újonnan megválasztott elnöke még nem is lépett hivatalba, mégis hatalmas a hisztéria az ellentáborban. Pedig, aki azt állítja, hogy tudja, milyen elnök lesz belőle, az aligha tudja, mit beszél. Legnagyobb valószínűséggel még maga Trump sem tudja. De máris akkora a hisztéria,…..
A napokban új szakaszába lép a szívünknek oly' kedves Nagy Rezsicsökkentés: megkezdődik a Fidesz aláírásgyűjtése a rezsicsökkentés védelmében. A kormánypárt ellenzéki üzemmódja az aláírásgyűjtéssel új fokozatba kapcsol, de nem csak az utcákon folyik a hősies…..
winston w/o weight 2013.03.20 14:34:18
Külföldröl nézve (persze ezért most bele leszek döngölve a sàrba) azt szeretem Magyarorszàgban, hogy mindenki dumàl, càfol stb, de senki nem veszi magànak a fàradtsàgot, hogy utànanézzen valaminek, pàrtoldaltol függetlenül.

Eurostat statisztika 2012.

epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-DK-12-001/EN/KS-DK-12-001-EN.PDF

88 oldal häztartàsok elektromos energia àrai
90. oldal ugyanaz, földgàzra

Magyarorszàg mindkettöben az EU àtlag alatt van, persze Romània és Bulgària alacsonyabb joval, de az àtlag Közép-Europai àraktol nem nagyon térünk el. Az is részben magyaràzhato az adoteher nagysàgàval.

A gàzt és a köolajat pedig ugyanazon a vilàgpiaci àron vesszük mint Nyugat-Europa...
Mi a különbség a "jó menedzser" és a "jó vezető" között?A jó menedzser jól csinálja a dolgát. Én is ilyen vagyok, vagy inkább voltam. Bárki lehet jó menedzser egy adott területen, de számomra ez nem volt elég. Talán az elmúlt fél évtized összes…..
BorBoy Borászok választanak 2010.03.04 21:50:00
Van az évnek bortermelője (2009-ben Lőrincz György), van az évnek pincészete (legutóbb a Szöllősi Pincészet), és van egy különleges díj 2007-től Rókusfalvy Pál jóvoltából: a borászok borásza. Tavaly tavasszal Etyeken Szepsy Istvánt emelték pajzsra borásztársai. A…..
A hét bűnözője egy 38 éves kanadai férfi, aki elmondása szerint nem emlékszik az alább történtekre de szemtanúk láttak az esetet, és nem is próbálja meg tagadni. Internetes értesüléseink szerint május 4.-én a férfi egy parkban elkezdett iszogatni a hugával,…..
winston w/o weight 2009.07.08 18:20:29
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..
winston w/o weight Holnap 2009.06.06 23:33:27
Holnap valami történik. Valami elkezdődik. Valami újrakezdődik. A jövő?A belvárosi fesztivál koncertjeit végighallgattam, néztem az embereket és a Figyelőben közölt számokra gondoltam. A Fidesz támogatottsága  a 39 év alatti korosztályban 70% feletti. Ha a munkaképes korú…..
winston w/o weight Adams 2009.06.03 08:55:54
  Az HBO-n futó John Adams sorozatot fő-műsoridőben kellene magyar csatornán sugározni, mert tanulságos és rendkívül fontos üzenetet hordoz. Olyan üzenetet, amelyet a jelenlegi bulvármédia semmilyen formában nem juttat el az embereknek.   Ha magyar példát kellene…..
A Kecskeméti Lapok 3.évezred sorozatának e kötetét olvasgatva, az ember rácsodálkozik arra, hogy ha ennyire tisztán lehet dolgokat látni, akkor mire várunk, miért nem tesszük.Az elmúlt hónapokban örvendetes, hogy egyre inkább gyülemlik és sokasodik az a tudásbázis, ami ezen…..