Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áldorivendel

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez aztán egy olyan kirakat, amelyiken szem meg nem akad. A világ tehetős vevői mégis idetalálnak, kalapot maguknak, nem csekély pénzért, az ortodox zsidónál csináltatnak. Kép pici üvegportál feszül szerényen a falnak, csengő mutatja, hol a bejárat. Ránézésre alig hinnénk, hogy minden, amik itt…..
Egy hűtlen kutya kalandjai Ugatóniában - 1957. Az 1956-os forradalom után százezrek hagyták el az országot. Az utánuk és sorsukért sóhajtozóknak az elrettentő "ott sincs kolbászból a kerítés" stílusban készült ez a kis "mese" Szűr Szabó József zseniális karikaturista rajzaival...
Hetek óta közbeszéd tárgya, mi olcsó a Belvárosban. Most megmutatjuk, mi az, ami igazán drága. Mert ha hiszed, ha nem, lehet urizálva kegyetlenkedni. A Bástya utcában 980 ezer forintért építettek rácsot egy transzformátorra, csak azért, hogy két, a környékbelieket egyébként nem…..
áldorivendel 2015.02.16 19:30:17
@KUHULIN: Jó, ezt én megértem, nem vagyok szívtelen, de ez a dühödt acsarkodás, ami itt folyik, azért elképesztő. És akkor is, már bocsánatot kérek, de miért egy óvoda mellé kell költözni? Miért az óvodának kellene megoldani az ő életük gondjait? Csak mert úgy van kedvük? Én nem szólok bele, hogy mit olvasnak, milyen zenét hallgatnak, kifejezetten örülök, ha jól érzik magukat. DE. Én nap, mint nap megyek, jövök kisgyerekekkel ott. És az ürülékszagból nem kérek. Nem akarom azt a felvetést hozni, hogy aki olyan nagyon szívén viseli sorsukat, miért nem ő ad helyet? Miért a másikra lőcsöli ezt a feladatot? Plusz ott van a tényleg nagyszerű Oltalom, az Iványi féle segítőközpont. A Dankó utcában. (Tudom, mert szoktam vinni adományokat. A magaméból. És nem jut eszembe, hogy másokat basztassak erre. (Bíztassak - lehet helyette.)
Kedves Barátaink! Van abban valami érthetetlen, hogy ismeretlen emberek képeket küldenek nekünk CD-ken, vagy besétálnak hozzánk táskájukban egy fotóalbummal – és nem kérnek semmit. Nem szeretnének beleszólni a válogatásba, nem írnak dühös leveleket, ha elrontunk valamit, vagy…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
áldorivendel 2012.07.29 14:07:48
@jtrencsenyi: Kedves Uram! Megértem az indulatait. Higgye el, hogy én az igazságosság híve vagyok. Legyen palesztin állam például. És izraeli is. Utóbbi önként kivonult a gázai övezetből, ami elég erős gesztus a békevágyra. Felelet? Vérszemet kaptak a palesztin fegyveres csoportok, s cserébe lőni kezdték onnan Izraelt. Hm. Ha Önre, tisztelt Uram, egy óvoda, egy iskola, egy kórház mellől, sőt onnan lőnek, mit tetszik tenni? 1. Nem lövök vissza, mert véletlenül is eltalálhatok ártatlanokat. 2. Visszalövök - mert valahogy meg kell védenem magam. (Csak egy lehetőség jelölhető!) Az ultraortodox megnyilvánulások nem egyenlőek Izrael állam törvényeivel.Amúgy itt élek Magyarországon, mint felmenőim több évszázada. S tessék kapaszkodni, én vagyok az igazán problémás, mivel családom erősen kevert vérű, még egy csendőrszázados is van felmenőim között (igen derék ember volt), tehát elhiheti, hogy nem kenyerem az egyoldalúság,
áldorivendel 2012.07.29 15:24:24
@ekszvájzed: Láttam azokat a fotókat, de ez egy nagyon ügyes manipuláció. Izraelben nincs szisztematikus népirtás, még halálbüntetés sincs. (Egy volt, kivételes, Eichmann kivégzése.) A fal építése óta látványosan lecsökkentek a merényletek. Ez baj? Szerintem is le kell bontani a falat. Amint nem lesz szükség rá. Az izraeli araboknak képviselői vannak a Knesszetben, az izraeli parlamentben. Hogy is van ez a hasonlat? Rendőr vegzál tüntetőt? Nyugaton ilyen lehetetlen? Ha venném a fáradságot, találhatnék hasonló képeket számtalan helyéről az amúgy békés világnak.
áldorivendel 2012.07.29 15:29:10
@milyen szép a Vértes, ó: sajnos szinte csak ezzel
  Amikor valaki egy kommentben azt írja, hogy Magyarország/Budapest én így szeretlek, akkor az az esetek 99%-ban iróniát takar. A maradék 1%-ban pedig maró gúnyt. Pedig van, aki komolyan gondolja. Még akkor is, ha csak egy szexbolt kirakatáról van szó. Igaz, ő nem magyar, hanem…..
Mint látható a képen, már 1929-ben is kockafákat képzeltek a Károly körútra. Münnich Aladár tervét Múlt-Korék találták a Magyar Építőművészet, 1929/9-10. számában. www.facebook.com/photo.php..
A naplóíró Lowetinszky János József 1928 nyarán, több mint 62 évesen fürdött először a Balatonban. A háromnapos siófoki kiruccanást magányosan, felesége (Mari) nélkül vitte végbe. Az ingyen szállást annak köszönhette, hogy két évvel korábban - mint a Budapest…..
 Sok remek csomagolással találkoztam az elmúlt néhány hónapban, de mikor erre a Lee szatyorra ráakadtam... tényleg lehidaltam. Műfajában szerintem a legek legje.A papírzacskó minden egyes része hasznosítható. Néhány mozdulat egy ollóval, és már kész is a…..
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
  Na jó, csak egy-két órára, meg épp hogy csak bugyogósra, de akkor is. A breaking news hírt @KTamas, Károly körúti tudósítónk küldte pénteken (aki már az első fák érkezéséről is beszámolt). Sajnos az Urbanista ügyeletes szerkesztője figyelmetlen volt (azonnal felmondtunk…..
áldorivendel 2011.05.24 10:38:59
@ClearWater: Kedves ClearWater, örülök, hogy tetszik neked, de ugye nem itt laksz? (Mert ha én például csak erre járnék, lehet, hogy nekem is kedvemre való volna. Ám tartósan itt élve... Tudom, én csak egy szűk partikuláris nézőpontot képviselek, költözzek el, ha annyira nem bírom megszokni... Hááát, költözzön inkább a nyű, bele a tervezőbe... bocs...)
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Tök jó, messziről úgy néznek ki mint valami különleges sövénysorok, pedig dehogy: Karoly koruti irodankbol kiralyi kilatasunk van az egesz epitkezesre, ezekben a pillanatokban pakoljak ki a fakat az alexandra elott Udv KT Pár napja még csak tankcsapdákon keresztül bukdácsoltam…..
áldorivendel 2011.05.22 14:43:26
@sanche: Tökéletesen egyetértek! Az elkeserítő, hogy egyszerűen nincs mód változtatni. (Itt lakom, s tehetetlenül szenvedtem, hogy házunk elöl kiirtották a fákat. (Hat helyett kettő lett!) Csak tehetetlen dühöt vált ki...
Emlékeztem még az ugróbékára? A kutyanyelves perselyre? A törpeautóra? Találtam egy boltot, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek játékai vehetők meg olcsón. A napokban egy belvárosi üzletben, a Zsigray stúdióban jártam, Budán, a Fő utca 12-ben, a Clark Ádám tér közelében.…..
Bojana Novakovic - Skinning by papuraverdeAz SS-nyaktetkós, kis neonáci tinilányt alakító Bojana Novakovićtól a horogkeresztes zászló alatti szenvedélyes hempergés receptjéért még a legalább féltucatszor bizonyítottan kopulált, hat gyermekes Magda Goebbels is sírva könyörögne.…..
áldorivendel 2011.04.02 00:35:22
@Dr.Lindenthal: végre egy okos hozzászólás. köszi.
  MÁSODIK RÉSZ  Forrás..
áldorivendel 2011.03.25 09:21:22
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
áldorivendel 2011.02.27 11:22:12
@Noda10: melyik ország? Ez a "mindenki tudja" formula reprezentatív mintavételen alapszik? kérlek pontosítsd, ne érjen a hanyagság vádja...
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
áldorivendel 2011.02.24 18:23:14
@Goompah: mennyiért rendelted és kitől?
BUÉK mindenkinek! Az év első posztjában egy nős férfi 14 év után rájön, hogy nagyon elkapkodta a házasságot, ugyanis a nagy Ő csak most került képbe. Most megismerheted a két tűz között őrlődő férfi lelki világát. Mert 14 év nagyon hosszú idő… És természetesen az…..
          Úristen! Partraszálltam. Egyelőre fogalmam sincs milyen terepre kerültem. Vannak fegyvereim. De egyelőre csak magamban beszélek. (Lehet, hogy ez örökre így marad.)           Máris úrrá…..
 Böcskei Balázsnak tegnap megjelent egy cikke a Népszabadságban, és bár annyira nem vagyok nagyképű, hogy érintettnek érezzem magam, de egy felvetésére reagálnék. Felvetése szerint Szabó Tímea kiírta magát a „demokratikus közbeszédből”, vagy valami ilyesmi,…..
áldorivendel 2010.12.12 14:43:44
@Zalay Vazul: legalább neked rossz lesz, és akkor már megérte,
áldorivendel 2010.12.12 14:45:25
@átlátó: igen, de azokat nem választotta ki az Úr
áldorivendel 2010.12.12 14:47:23
@purga: hála jóistennek, hogy végre tetszik neked valami... sokan megkönnyebbültünk
A lingam masszázs nőnemben a jóni masszázs. Vagyis ha van szakszerű kezelés a péniszre, akkor kell legyen a puncira is. Van. Egy másik blogból vettük át a következő írást, a szerző engedélyével. ....egy kis erotikus élmény. Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült…..