Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lionel Boyd Johnson

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Via. ..
Lionel Boyd Johnson 2014.10.01 14:35:47
@dr. mesterseges szinezek: kívűlállóként szemlélve a hazai nyelvtudomány vergődését, aszondanám, idejétmúlt dolog a preskriptív nyálverészet, akkor működött, amikor a lakosság 99%-a írástudatlan volt :)
Lionel Boyd Johnson 2014.10.01 16:42:16
@Hoppácska: engem nem köll meggyőzni semmiről, mert:
1, kurvaszar a hejjesírásom
2, úgy írok, ahogy akarok
3, doktorim van nyelvészetből.
:)
Lionel Boyd Johnson 2014.10.02 19:05:42
@Mr. Közbiztonság Szilárd: "egybeírandó"
mer miér is? ha külön írom, mi lesz, elveszik a klaviatúrámat és bezúzzák?nem érted meg? nem ülsz mellém az asztalhoz a menzán?
hüjegyerek, úgy írsz, a hogy jól esik :)
Ha ér, ha nem, a Blikk úgy gondolta, megmutatja Larion Zoé modellcsaj alkarját, amin elkezdett gennyesedni egy seb. Mer' elesett és bibis lett neki. És a legvisszataszítóbb nem is a seb, hanem az a sírás, amit az anyagi helyzete miatt folytat a csaj és a faszija, Müller Attila. Itt a…..
Lionel Boyd Johnson 2014.07.25 12:27:57
Van az ember, ami a férfit jelöli, meg vannak a nők, legalábbis ez derült ki az mti ma reggel 7:41-kor kiadott közleményéből: Mexikó-terrorizmus Összecsapás Mexikó középső részén, sok halottal Mexikóváros, 2014. július 1., kedd (MTI/AP) Egy összecsapásban a mexikói…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
Hogyan működik a Deutsche Telekom? Hogyan fog működni az RTL? Napjaink és a közeli jövő magyar politikai történéseinek egyik meghatározó kérdése ez. Az elemzés és eseménysor az Origónál történtekről itt van (van, aki még nem olvasta?). Ez a sztori világos. A DT…..
Lionel Boyd Johnson 2014.06.06 11:51:24
@maxval a gondolkodó birca: ugyanaz, csak a másik oldalon, csökken aprofit a többi cégnél..
akarom mondani, a sajtószabadságnak nevezett okszimoron felett érzett denotativ zavar kapcsán fellépett frusztráció hibás kezelése.
vagy mittomén , médiakurvák, oszt most sírnak...
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
Az esetek többségében elég egyértelmű a helyzet olyankor, amikor egy autóba hátulról szalad bele a mögötte jövő, követési távolság be nem tartása. Jelen helyzetben is ez a sanszos, mert az elöl hirtelen fékező nő még csak nem is ok nélkül állt meg. Névtelen levélírónk…..
A kevésbé rutinos vezetők sokszor zavarban érezhetik magukat ismerősnek hitt forgalmi szituációban, ha nem az elképzelésük alapján történnek a dolgok. Attila a ti segítségetekre számít, és még le is rajzolta a kérdéses helyzet. Egy kérdésem lenne a blog olvasóihoz, mert a…..