Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kakadu01

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudnak róla, mégis mindig visszateszik, miután szólnak, hogy lejárt. 2014. 01. 15-én a Bp. XI. ker. Bocskai úton, a Kosztolányi Dezső térnél levő Reál élelmiszerüzletben vásároltam. Harmadszor fordult elő, hogy az üzlet polcain lejárt minőségű termékekkel találkoztam. A…..
Észak-Korea csak látszatra kommunista diktatúra, valójában sokkal jobban illene rá az istenkirályság jelző. Aki tanult ókort, tudhatja, milyen az - Phenjanban megelevenedik az ókori Egyiptom, csak éppen sakálfejű istenek nincsenek hozzá. Az istenkirályság igazi kifejeződése pedig a Kanszuszai…..
A közösségi közlekedés jobbításáért tenni igyekvő civilek 2000-ben megalapították a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesületet (VEKE), amely paraméterkönyvet, előkészítő tanulmányt, javaslatokat készített elsősorban a budapesti tömegközlekedés javítása érdekében.…..
A BKV a jelek szerint annyira átállt költséghatékony üzemmódba, hogy saját alkalmazottaikat is képesek folyóvíz nélküli konténerben elszállásolni, amíg felújítják a 2-es villamost. Szerencsére a szart nem, csak a mosogatóvizet kell az utcára önteniük, amit dizájnos…..
Bence a Medve-sajt egyedi kiszerelésével találkozhatott, mert biztos nem gyárilag 7 darabos, amire 8 van írva, ugye?Ezt a képet még tavaly nyáron csináltam. A 8 adagos medvesajtból ettem egyet, és maradt 6 darab. Örök rejtély :D Nem csalás, nem ámítás, a hiányzó helyre sehogy sem…..
Kakadu01 2011.04.16 17:31:20
Ilonatelep és Kistarcsa kórház megállóköz. Ez az a hely, ahol utasaink előszeretettel sarkítják utazási távolságukat. Ebben a megállóközben találkoztam egy igen érdekes jelenséggel, amit viszonylagos nyugalommal és lélekjelenléttel kezeltem. Az eset megvallva az igazat,…..
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
Kakadu01 2010.02.03 18:57:54
Kedves Árpi!

Engedd meg, hogy továbbgondoljam csodálatos, vadkapitalista gondolatoktól teljesen mentes, baloldali értékektől hemzsegő írásművedet!

Ugye a sok tetű BKV-s csak púp a hátunkon, fizetést akarnak meg minden
(Itt szúrnám be, hogy a "pulykapénz" az a fizetésemelések HELYETT lett adva anno, az elvétele tehát olyan, mintha CSÖKKENTENÉK a béreket.).

Mennyivel jobb lenne, ha kínai vendégmunkások, majd később automatizált rendszerek vennék át a helyüket, akiket megfelelően ki lehet zsákmányolni, ugye, mint a cikkből ez kiderül.

Ők csak érték (közlekedés) teremtő eszközök, ha olcsóbban is megoldható, akkor kirúgni az összeset, keressenek más melót a bunkók!

És különben is, hogy mernek sztrájkolni a már elért vívmányaikért, igaz, hogy a sztrájkellenesség és a demokrata szemlélet nem összeférő fogalmak, de sebaj. Ezek az elmaradott franciák is sztrájkolgatnak, na de próbálnák csak meg a virágzó és fejlett Bangladesben... mindjárt kapnának pár rúgást/golyót és ez így is van rendjén, ugye?
Szerencsére itt van a jó VT-Transmann, ami pontos és megbízható (Én velük járok és mást tapasztalok, de biztos rosszul látom), igaz ugyan, hogy minimálra bejelentett sofőrök vannak, de hát ez a jövő, támogassuk a szürkegazdaságot és magasztaljuk!

Szóval ez a sok genya BKV-s csak viszi a pénzt és még meg is akarnak élni... De a buszon utazó benzinkutas is helyettesíthető egy automata kúttal, meg a pék is meg a bolti eladó is... Rájuk sincs szükség, keressenek ők is más munkát... S így utazniuk sem kell, így tömegközlekedés se kell. Szórakozni meg járjanak valami közeli helyre.

Mint láthetó, az ember tökéletesen felesleges ahhoz, hogy az ember a Földön éljen...
Nincs is jobb egy szép, önellentmondást hírből sem ismerő konklúziónál!
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
 Sok szempontból vizsgáltuk már a tanárok helyzetét a társadalomban, az iskolában, a családban, de levélírónk egy egészen új perspektíváját mutatja be a tanári létnek. Tapasztalata szerint, nem az a legnehezebb a tanárságban, hogy az ember megtalálja a közös hangot a…..
végre valahára megszületett az index új skinjei segítségével a Kallerblog! első jellemzően önnálló dizájnja, bár csak a képet cseréltem le. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését.Üdvözlettel:Dió, a kaller... :)..
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
Igazából nem is nagyon hisszük, hogy ilyen van...
Kakadu01 2008.02.28 15:39:33
na.
    Mint ahogyan az BKV szolgáltatásait rendszeresen  igénybe vevőknek az elmúlt időben feltűnhetett, egyre kevesebb járművön hallhatjuk az átszállási lehetőségeket, többek között a cég zászlóshajóinak számító Combino villamosokon sem mondják már be…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
Kakadu01 2007.04.17 18:58:13
Kacagány:

"Nem akarok én petíciót indítani hogy zárják le a blogot, eszem ágában sincs beleszólni semmibe, egyszerűen csak nem értem mennyiben könnyíti ez a fájdalmukat... ennyi az egész"

Nem is kért senki, hogy értsd meg. Egyrészt olyan hülye vagy, hogy nem tudod felfogni, másrészt a közöd hozzá a nullával egyenlő.

"És most kövezzetek meg, de: azzal hogy a lány közzétette a naplóját, olyasmi volt a szándéka, hogy segítsen, erőt adjon másoknak. Na most szerinted ha egy kezdeti stádiumban lévő végigolvassa hogy milyen sokat szenvedett, és a végén kínok között meghalt -kép mellékelve, ha esetleg nem elég vizuális típus- az szerinted mit érez?"

Persze, olyasmi volt a szándéka... honnan a francból tudod, nagyokos? És akkor a halála után is úgy kéne vezetni a családnak, mintha élne, hogy ezzel is segítsék a beteg olvasókat, vagy mi?

Moli:

"az en rokonom betegsege sulyosabb volt a blogos lany betegsegenel. hogyne lehetnenek fokozatok egy halalos betegseg sulyossagaban?"

Lehetnek, például a szenvedés, leépülés mértékét tekintve. De ez nem olyan, mint az oviban, hogy az én apukám erősebb; a végeredmény ugyanaz.

"azert nagy kulonbseg van egy szimpla 90 evesen oregseg miatt leall a szervezet es egy attetes rak kozott. pedig mindketto betegseg."

Az öregség tényleg betegség volna? Jó tudni. Amúgy neki ezutóbbi volt, úgyhogy csak két baromságot mondtál.

Öszzességében siralmasnak látom azt, hogy olyanok formálnak véleményt a dologgal kapcsolatban, akiknek fogalmuk nincs róla, egy tragédián túlesett család felett akarnak erkölcscsőszködni, a saját kétes értékrendjük alapján.

A subba pedig szintén kapja be, amiért a faszmutogató öregember és társai mellé rakta ezt be. Ez gusztustalan dolog volt.