Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krivoli

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levakarhatatlan ex, akit mint a mesében, kidobnak az ajtón és visszamászik az ablakon. kép innen Egyszerűen nem tudom lekoptatni az exem! Az ex barátommal honfoglalón ismerkedtünk össze és pár hónap chatelés és telefonálgatás után találkoztunk. Szép volt, jó volt, de semmi…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
krivoli 2010.02.18 08:57:06
@tocibacsi: Évekkel ezelőtt történt az eset. A belvárosban laktam, állandó harc esténként a parkolóhelyekért stb.stb. A ház mellett - ahol laktam - kb. 10 m-re a kaputól van egy rokkant parkoló. Sajnos a parkoló használatának létjogosultsága ránk érvényes. :( (Nem pénzért vett rokkant kártya, mint sokaknál.) Amikor hoztuk-vittük hozzátartozónkat nyilván ott álltunk meg. Az egyik ilyen esetben, amikor már több mint fél órája körözgettem, hogy végre le tudjam tenni az autót, beállt egy szőke liba egy BMV terepjáróval a rokkant parkolóba. Az agyam kivágta a biztosítékot, megvártam, amíg kiszállt a kocsiból és elkaptam. Közöltem vele, hogy azonnal húzzon el innen. Elkezdett visszapofázni, egy darabig hallgattam, majd közöltem vele, hogy kihívom a rendőrséget és elvitetem a kib@ autóját. Szájhúzogatva beszállt és nagy gázzal távozott. Komolyan mondom, pofán tudtam volna vágni a riherongyot.
Megvolt a reggeli köröm Pestszentimréről a belvárosi Markó utcába, majd onnan vissza Kispestre. Még pont időben, hatkor indultam. A Nagykőrösi úton befelé már érezni lehetett, hogy olyan a forgalom, mint máskor 8 körül. Az Illatos út - Külső Mester utca útvonal teljesen tiszta…..
krivoli 2010.01.12 10:51:20
@tundrazuzmo:
Autóból könnyű osztani az észt. Én is gondoltam ilyenekre annak idején, de most már nincs autó. Inkább ücsörögtem volna órákat a jó meleg autóban, mint ácsorogni az utcán a hidegben.
krivoli 2010.01.12 10:52:25
@espadazo:

és leadni? :)
krivoli 2010.01.12 10:52:57
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:

nagyon irigyellek, komolyan :) ez a város lassan már élhetetlenné válik
minden erőmmel azon vagyok, hogy el tudjak menni innen
Nagyon mérges lettem, hogy HOGY LEHET ÍGY VALAKIVEL SZAKÍTANI? pedig már nem is szerettem. Azóta kerülöm, mert ez annyira bántott , hogy megbeszélés nélkül/előtt kiírja, és így akarja közzétenni, hogy már nem vagyunk együtt... Szóval szerintem ez elég szánalmas.   A kép…..
A "mozgássérült parkolókártya"a modern magyarban a "leánykereskedelemmel", a "nyersópiummal" és a "progresszívvel" azonos hangulati értékű kifejezés. Emiatt nyilván annak a törpe minoritásnak a legrosszabb, akik valóban rászorulnak a…..
krivoli 2009.09.02 15:53:47
@nora300:

Sajnos az enyém is az. A belvárosban laktam annak idején. Soha nem volt egyszerű a megállás, de soha eszembe nem jutott, hogy a rokkant helyre álljak. Történt egyszer, hogy este egy b... nagy terepjáró begördült a rokkant helyre - én kb. 25 perc kőrözgetés után találtam parkolót - majd kipattant belőle egy "csodálatos szőke cica", természetesen rokkant kártya az ablakban. Én meg nem voltam rest és megállítottam, majdnem szó szerint leordítottam a fejét. Mondtam neki, hogy látom, hogy mennyire rokkant. S megkérdeztem, hogy ha éppen a rokkant édesanyámat hozom haza, akkor 5 utcával arrébbról cipeljem a hátamon? Meg még egyéb szitkokat is öntöttem rá. Először próbálkozott visszadumálni, de annyira felhúztam magam, hogy a végén már leordítottam a fejét. Beült a kocsiba és eltakarodott. Bár ezzel eredményt nem lehet elérni, mert jön a következő bunkó és ugyanúgy odaáll. :(
Meglepő dolgot olvastam ma a Szkeptikus fórumon:Mit szóltok Lenkei új vitamincsomagjához? 240 db. van benne, a dobozra ráírta, hogy "Vegyen be naponta 1 tablettát...". Ez az adag bőven a megengedett értékek alatt van. A boltban pedig elmondják, hogy napi 8 db.-ot kell bevenni,…..
krivoli 2009.09.02 13:32:41
@norbert79:

Szia Norbi79!

Rendszeresen járok vérvételre és tökéletes a vérképem. :)
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
krivoli 2009.08.06 10:08:48
@kocsonya:

Nem-nem, csak majdnem :)
krivoli 2009.08.06 10:16:15
@Widár:

akkor a pannon valószínúleg velem is ugyanezt csinálta. szerencse, hogy nem több ezer ft-os tételt generált.
krivoli 2009.08.06 10:17:47
@ge-za:

unatkozol?