Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SurRus-Ginagi BS (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán csajok minden nap! Rika Sato 2009.07.14 13:03:00
Rika Sato (佐藤里香) BD: 1987.4.18 ..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.07.14 18:37:19
Bár még javában tart a nyár, a Burberry Prorsum már egy kis előzetes kollekcióval bemutatja, hogy mi várható náluk 2009 őszén és telén.Hogy tetszik? ..
Olvasónkat a MÁV kalauza azért akarta megbüntetni, mert a szerdán, amikor ingyenes az IC pótjegy csak oda útra váltott pótjegyet, a visszaútra elfelejtette. Beismerte, hogy hibázott, de szerinte abszurd, hogy egy 0 forintos jegy hiánya miatt ezer, vagy 6 ezer forint büntetést kelljen…..
Málnai a másik Béla; ő is ahhoz a generációhoz tartozik, akik egy emberöltő alatt megjárták a szecessziótól a puritán modernhez vezető utat, de ő nem állt ott meg, hanem egy elég kínos mellékösvény után még tovább ment - míg Lajta fiatalon, nem sokkal az első…..
  Komolyan, mintha ez a kecó ihlette volna Swiftet Gulliver brobdingnagi utazásának megírására. 1,8 milliárdos, 1230 m2-es ház, 397,28 m2-es garázzsal és 200 m2-es erkéllyel? Ezek a számok tízzel elosztva is elég nagyok lennének. Először az jutott eszembe, hogy az ilyen…..
Már-már Habuczki Ilonai magasságokban jár ennek a "hisztorikus háznak" a hirdetése, mely "hála: nem műemlék". Azonban itt nem csak a szöveg zseniális, hanem a képaláírások is (például a három nyelven kiírt patak). A legszebb mégis az adatok felsorolásnál…..
"Nem könnyű a helyszín, de a végeredmény annál meglepőbb, már-már olyan "bulváros", mint a parlament a parasztházakkal." - írta BDZsH, a Városképp bloggere, aki önzetlenül átadta ezt az izzasztó képrejtvényt. Bevallom én másik helyszínre szavaztam. Tippek…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.15 08:30:12
  Drága Hölgyeim és Uraim! Elnézést az elmúlt napok takaréklángos blogolásért, de Londonban voltam, ahonnan ezt a szép szuvenírt hoztam a Nyájas Olvasóknak. A piros telefonfülkék tényleg a birodalom szívének szimbólumai (nem véletlenül választotta New York példaképnek a…..
..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.11 23:05:12
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.10 18:03:24
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

nem, a kampányban sugalmazottakkal ellentétben a magyar EP képviselők nem Mo-t képviselik.

Az EP az EU demokratikus(nak szánt) társjogalkotó és ellenőrző szerve, amit azért erősítettek meg az elmúlt két évtizedben, h az EU-s ügyekben az EU polgárainak demokratikus képviselete vmennyire biztosítva legyen. EU-s szintű szerv, nem EU-s szintű ügyek nem tartoznak rá, ahogy az EU-ra általában nem, ezért a legnagyobb csúsztatás azt a benyomást kelteni, h az ország képviseletéről van szó.
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.08 07:28:46
@serwer:

a kínaiak már itt vannak, de velük nincs gond, arabok, törökök ide már nem fognak jönni

inkább a Szaharától-lefele-Afrika szülötteire számíthatunk, már ha kihúzza addig Euroatlantica
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.10 02:58:51
@tucano:

igazad van, ez nem is aktuális most, arra céloztam, h klasszikus török-arab-paki bevándorlásra nem, legfeljebb fekete-afrikai bevándorlókra számíthat Mo.

no meg azért az EU-s migrációs programoknak is adjunk egy esélyt :D

Sorozatos telefonos kampánycsendsértések történtek a szavazás során. Hol egy, hol négy, de leginkább három párt nevében hívogatta az automata a választópolgárokat. Kinek jó ez? Mindenesetre két közlemény már megjelent a témában. Imhol: Tisztelt címzett! Tisztelt…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.08 03:14:11
Az Asylum olcsó, nézhetetetlen filmekre szakosodott, néhány produkció címe álljon itt a műveikből: The Terminators, Omega vagyok, Snakes on the Train, Da Vinci Treasure, Street Racer. Ezek elnevezése egy mozikba küldött sikervárományos alkotás címére hajaz és úgy tűnik teljesen…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.06.07 05:37:20
nem hogy meg lehet élni belőle, ez óriási üzlet. Az asylumos pasas a NYT-cikkben (www.nytimes.com/2007/10/07/magazine/07wwln-essay-t.html?_r=1&scp=1&sq=Aliens+vs+Hunter&oref=slogin) pedig aszongya, h egyelőre a nagy stúdiókat nemigen zavarja.

Másrészt a nagyok lehet, h jobban tették volna, ha nem teszik ilyen magasra a mércét technikailag, ha ők is ilyen szarokat gyártanának fél millából, ugyanúgy besöpörnék a nagy bevételeket, mivel választék híján mindenki az ilyeneket nézné :D
Egy választást megelőző időszak vagy politikai kampányidőszak minden esetben figyelemreméltó médiatermékeket produkál. Nevezhetnénk őket politikai reklámnak is, ha minőségük elérné a reklámszakma által előírt kritériumokat, ám funkcióját tekintve a politikai…..
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.31 17:03:12
@patrona-:

az 'elbaszottsághoz' és 'frusztráltsághoz' az is hozzátartozik, h minden közéleti vonatkozású poszt, komment, beszólás stb. kapcsán emlegetik ezt, akik erre hivatkoznak, ugyanúgy egy elképesztő ország elbaszott, frusztrált lakói.
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.31 17:26:37
@patrona-:

no igen, csakhogy bármi eseti hülyeség kapcsán az ország 'elképesztőségét' hangsúlyozni, kb annyira érvényes, mint annak értékeit, v éppen a magyarság érdemeit túldimenzionálni: mind2 a józanság hiányára utal

bocs az offért, vége
Büszke vagyok rá, az elsők között számoltunk be a Kétfarkú Kutya Párt legújabb akciójáról, a Pécs 2100 honlapról, mely a Pécs 2010 (vagyis az Európa kulturális fővárosa projekt) rendkívül szellemes paródiája. Úgy tűnik azonban, hogy program vezetői még annál is…..
Pedig van, ez itt egy ugróegér. Nem egyiptomi, ami az első tippem volt, mert ahogy Stöki rávilágított: annak teste is van, ennek meg nincs. Ő egy Salpingotulus michaelis és Sixx küldte nekünk tegnap reggel. Ahogy a videó végigsöpört a szerkesztőségen a következő reakciókat…..
MTI-t olvasni eleve szórakoztató, az Országos Sajtószolgálat hírfolyama pedig olyan folyamatos gyönyörérzést okoz, mint egy hatvanméteres Messi-szóló. Az OS-be ugye elvileg mindent beraknak, szűrés nélkül, így jó napokon gátlástalanul, önfeledten árad az elmebaj. Ezt a…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.27 18:41:25
Az Új Színház épületének története izgalmas és színes, tele változásokkal és megújulással. Az 1909-ben épült mulató, majd színház számtalan tulajdonost és színi társulatot maga mögött tudva most viseli tizenhetedik nevét; belsejét állandóan alakítgatták, többször…..
Aranyos kislány rajzfilmszerű csülköcskékkel, kilátszó bordákkal és cuki copfokkal. A képet Pap Gézától a Budapest Jövője bloggerétől kaptam kifejezetten rejtvénycélra, a Kenedis légi fotóra reagálva. Szerintetek mit ábrázol? A helyes megfejtés természetesen az, amit…..
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.24 10:09:02
SurRus-Ginagi BS (törölt) 2009.05.24 18:25:12
@Lesley:

bocs, csak annyiszor vitték már el a megoldásokat az orrom elől, h amikor megláttam a feladványt, rögtön klaviatúrát ragadtam, még azt se néztem, h csak pár perccel azelőtt született a poszt :D