Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Informer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
A hétvégén majdnem teljes hosszában elkészült a Vámház körúti kerékpárút a Szabadság híd és a félig kész Kálvin tér között. A fővárosi bringások körében a röpke eufóriát okozott, hogy a városvezetés Budapest rendszerváltás utáni történetében először…..
Itthon gyakorlatilag semmit sem lehet látni az Apple kommunikációjából, a boltokon kívül szinte nem is létezik a cég. Amerikában azonban kőkeményen folyik a reklámhadjárat, most éppen a Wondosw 7 nemzetközi bemutatója kapcsán. A tőlük megszokott módon ezúttal is a Mac-PC…..
Informer 2009.10.24 12:26:48
@thomee84: igazad van a magyar sajna egy iszonyatosan igénytelen teszkógazdaságos fajta, ha 3 ft-al olcsóbb az árcédula a mellette lévőnél, akkor is azt veszi meg ha híg fost csomagoltak bele.
  Három évvel a „sajnálatos őszi események” és pár nappal az elsőfokú ítélet megszületése után találkoztunk a Kruchina-fivérekkel, akik a zavargások idején elkövetett rendőrségi és igazságszolgáltatási visszásságok legismertebb alanyai voltak.…..
Alapvetően már nem vagyok az a letöltős fajta. Egyfelől elfáradtam a szarkáskodásban, másfelől meg helyem sincs a vinyón. Amit meg tényleg megszeretek, sajnos azt elkezdem szisztematikusan felvásárolni. A letöltés persze még mindig a válság barátja, kérdés mennyire akarunk…..
A kilencvenes évek elején történt. Párizsban voltam apám unokatestvérénél, aki már oda született. A szülei még a második világháború környékén szöktek nyugatra, aztán maradtak. Annak ellenére, hogy alig háromszor járt itthon, Ági tudott magyarul, de akcentusa és időnként…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Informer 2009.07.21 20:26:11
@deputy sheriff: ezek szerint egy ojan országban élsz ahol sima lopásért leültetik a gyereket 3-4 évre. Nálunk meg kap egy ejnyebejnyét. Na ezért kell itt szúropróbaszerűen ellen örizni a népeket.
Mert lopnak mint a szemét. Rangra iskolára valo tekintet nélkül. Csak a angyokosokkal nehezebb asziszik ők szarták a spanyol viaszt.
Belsőség Lószart, Mama! 2009.07.20 15:13:00
Úgy véli, bioetanollal a legolcsóbb autózni? Azt hiszi, a hibridek mentik meg a Földet? Vagy hogy a hidrogénhajtás hoz majd megoldást a jövő problémáira? Lószart, Mama! A sümegi vár tövében, a váristálló udvarán akadtam erre a nagy vastartályra, s mellette a gyanúsan…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
autózz! Más helyett kaptam pofont 2009.06.21 12:33:00
Van az úgy, amikor rosszkor vagyunk rossz helyen, mint ahogy gg is volt nem rég. Bár nézhetjük más szemszögből is, hisz ha ő nincs ott, akkor lehet, hogy bunkó taxisunk egy hölgyet vág arcon, ami meg a taplóság csúcsán is túlmutatott volna. Egy érdekes eset sztorija, mely…..
Informer 2009.06.21 16:56:28