Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakle

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ollóval bevagdosott viráglevelek, gépsonkába fújt takony és hiszti minden mennyiségben. Mit teszel? Túlkiabálod őt vagy zsarolni kezded? Íme, a helyes nevelési módszerek. (Kép forrása: Wikimedia Commons) Szinte nincs olyan kislány, aki piciként ki ne rúzsozná magát, fel ne venné anyja magas…..
Sikeres álláskeresők számolnak be nekem sokszor nemcsak az új állásról, hanem a felmondásuk körülményeiről is. Ennek persze sok munkáltatói tanulsága akad, mégis inkább a munkavállalói tanulságokkal foglalkoznék most. Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy hol is romlik el egy munkakapcsolat. Felveszünk…..
A fogyatékos személyek kirekesztődésének a nagy létszámú intézmények a fő letéteményesei. Az elszigetelődés azonban családon belül is kialakulhat, és van olyan társadalompolitikai megoldás, amely éppen az ilyen típusú kirekesztődésnek kedvez. Ezért kell nagyon óvatosan bánni az olyan törekvésekkel,…..
Egy futtatós ismerősöm azt válaszolta, hogy otthon szokott gyakorolni a kutyájával, amikor megkérdeztük tőle, miért nem visz valamilyen játékot a séták alkalmával és miért nem ad feladatot a kutyusnak? A séták elmismásolása nem csak butaság, de hosszú távon komoly…..
Lakle 2014.03.07 06:48:32
@Kővágó Paulina: Nálunk a "pár perc" séta olykor 3-4 óra, de értem a lényeget. Köszi!
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Nagy gázra kitekeri a kormányt a kezedből, de hatszáz forint egy tankolás. Kipróbáltuk, tetszett, mégis aggódunk...
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..
Lakle 2011.05.14 12:22:45
@Leadfoot:

Én is pontosan ugyanígy vagyok vele, rengeteget toltam a jó kis C128D-men.

A zenét is imádtam, odáig is elmentem, hogy a Junoszty elé tett magnóval felvettem és a kocsiban hallgattam időnként.
Ha visszagondolunk a néhány hónappal ezelőtti politikai vitákra, még élénken emlékezhetünk arra, hogy sokan voltak olyanok, akik ettől a ciklustól valami nagyon mást vártak. Féltek vagy reméltek, de abban egyetértettek, hogy ami most jön, az minőségében lesz más, mint a…..
Lakle 2011.05.08 14:24:34
@malacz69 eurofanyalgó:

Pintér amint egy csöppet is próbál ellentmondani a nagyfőnöknek, azonnal cseréli is le Lézerre.
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
Lakle 2011.05.08 14:17:07
@kíváncsivagyok:

Szerencsétlen jogállamot már egy éve csinálgatja meg hátulról folyamatosan a kétharmad...
A címszereplő hölgy Oroszország egyik legmegosztóbb személyisége. Nevezik őt az orosz Paris Hiltonnak is, de ez azért nem teljesen fedi a valóságot. Akor lássuk a sztorit NAGYON zanzásítva:Xénia az első demokratikusanmegválasztott pétervári polgármester leánya. A…..
Nem is oly' régen a jószerencsének (és egy, a helyszínen megrendezett gyorsulási versenynek) köszönhetően sikerült bejutnunk a kiskunlacházi ex-szovjet reptér területére. Mivel a terület a helyi önkormányzat tulajdonában van, így sajnos le van zárva és egy kiselejtezett…..
Lakle 2010.07.11 19:36:17
@Sir David Bówli:

Nem lett rossz, a lényeg látszik a képeken. Az igazi fíling pedig, úgy is a terepen éri az embert.
Mikor is voltatok ott utoljára?
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
Subba Buci autóbelső Viagrával 2010.05.10 10:16:00
Ilyet még az élet sem tud fotosopolni. /Forrás: Blikk./..
Lakle 2010.05.10 10:56:02
@kákalakiakka: Nagy veszteség fogja érni személyedben a művészvilágot.
Subba Patrícia artwork 2010.04.26 13:00:00
 ..
Lakle 2010.04.26 16:57:15
A brit Artisjus összeállított egy listát, melyen az elmúlt évtized leggyakrabban játszott előadói szerepelnek.A lista nyilván csak a brit játszásokra vonatkozik és talán most ne vegyük elő a kérdést, miszerint az évtized 2009, vagy 2010 év végéig tart-e. A statisztika…..
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Lakle 2010.01.24 15:13:48
@Valaki más:

Afganisztánban hol van olaj, vagy bármi más értékesnek egy kicsit is mondható nyersanyag (leszámítva a rengeteg mákot, meg az abból előállítható opiát származékokat), nagyokos?

@klacus: " Az elmúlt ötven év morálisan gallyra tette ezt a porfészket." Na mert előtte aztán nem az volt...
Ki az a mókás kis színésznőcske, akit ittas vezetésért vittek vér- és vizeletvizsgálatra nem is olyan régen? A hölgy állítólag olyan sokat ivott, hogy csillagokat látott és még a várótermi székről is leesett az ügyeleten. Hát igen, a pia és a súlyos bandzsaság nem valami…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Lakle 2009.12.08 14:27:17
@freddyD: Kommentelni rendszeresen nem kommentelünk ugyan, de amióta rátaláltunk a videoidra nyáron (és azzal a lendülettel meg is néztük mind), minden nap csekkoljuk, van-é rosszpc-s video.

Remek kis szórakozás volt, bearanyozta a 30. szülinapom kora délutánját! :-)))

P.s.: Esélytelen, hogy foglakozz a Super Columbine High School Massacre RPG-vel? Tudom, a téma miatt nem kicsit problémás, akkor egy kicsit komolyabbra kéne venned a figurát, ami nem feltétlenül passzolna az RPCJ profiljába. De pont ezért lehetne érdekes, hogy egy ilyen témát hogy tudsz megmutatni.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Lakle 2009.09.25 20:05:08
@Blackrock: Most mit csodálkozol? Nem tudtad, hogy Apáthi-Tóth Kata, meg Süveges Gergő minden nap vodkától tök részegen a szovjet himnusz szövegét pisálják a hóba, miközben egy Lenin mellszoborral a kezükben orosz guggolós táncot járnak?
Lakle 2009.09.25 20:11:16
@Blackrock: Persze, ez nyílvánvaló, de amíg a Hír, vagy az Echo nyal be csontig igazából mindegy is, magántévé, megteheti. De a közszolgálatin közpénzből tűrhetetlen a valagnyalás.
Esküdni mertem volna, hogy a KFT-nek volt egy hasonló (itt: azonos) című száma, de sehol nem bukkanok rá, még csak hasonlóra sem, na mindegy. Ha esetleg valaki tud segíteni, hogy honnan idéztem, az királycsávó. (frissítés: Szigi.-nek köszönjük szépen: a Z'zi labor…..
Még csak keveseknek volt internetük (internetjük?), amikor egy lelkes leányfalusi házaspár közösségi portált készített a Harry Potter első kötetének magyarországi megjelenése alkalmából.  Volt ezen minden, amit akkortájt a műről tudni lehetett, és persze gyorsan meg is…..