Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moophlander

0 bejegyzést írt és 976 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áprilisban botrányos körülmények között kerültek fel újra a szavazólapokra a kamujelöltek. A 4 évvel ezelőtti kutyakomédia annak ellenére ismétlődött meg, hogy nyilvánvaló volt, a könnyen megkaparintható kampánytámogatás vonzereje és a többes ajánlás kiskapuja miatt újra lesznek próbálkozók. A…..
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
moophlander 2018.09.19 08:51:01
@Projektmenedzser: Hát...... sajnállak! Remélem a gyerekeid nem a te szemléletedet veszik követendő példának! További szép napot!
Olyan hibák vannak az egyik idei szakmai érettségiben, amelyek miatt egy valamirevaló oktatási rendszerben érvényteleníttetnék a vizsgát. Itt nálunk senki nem szól egy szót sem. ..
moophlander 2018.05.23 16:36:06
@bbrrr: Ott a pont...
Most kaptam, TG barátomtól. Azt írja, jelenleg ez a trió felállások supergroupja. Nem ösmertem őket, de majd' beszartam, amikor először végighallgattam...
moophlander 2016.02.12 18:31:05
Idén ünnepli 50. születésnapját a legendás angol rockzenekar, a Pink Floyd, amely pszichedelikus-progresszív hangzásvilágával vált híressé világszerte. Ebből az alkalomból összeszedtünk egy csokor érdekességet. Tudtad-e például, hogy mi volt a neve a bandának, és hogy miért…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
moophlander 2014.07.28 10:53:40
@Pszt!: A liberalizmus jelentése a mai liberalisták szerint: "Csak akkor van demokrácia, ha mi gyerünk!" :) :) :)
Egy patkány okozott hatalmas riadalmat egy New York-i metrón. A vicces esemény egy utas örökítette meg. A vonat a manhattani Fulton Street állomást hagyta el, amikor valaki a tömegben felkiáltott, hogy „Patkány, patkány!” Az aprócska rágcsáló láttán igazi tömeghisztéria…..
moophlander 2014.04.11 15:16:42
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
moophlander 2014.02.14 11:29:14
@dr kíváncsivagyok: 1.Mondj alternatívát! 2.Kikre szavaztál az előző választásokon? 3. Az 1-es és 2-es válaszodból kiderül, hiteles lehet-e a megszólalásod! Kérném a válaszokat! :)
Az van a hétfőn bejelentett Iron Maiden-koncert sajtóanyagában, hogy "a jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap." Ez szinte minden, az esemény…..
moophlander 2014.02.11 15:30:21
@Krisz101: Ostobaságokat írtál..... 19 Maiden koncerten voltam és a látottak ellentmondanak minden szavadnak! Azon ritka zenekarok közé tartoznak, akik saját koncertekből profitálnak igazán! Azok a zenekarok, akiket a végén említettél, általában összevont koncerteken, fesztiválokon mozgatnak meg telt házra való embertömeget! Egy ötezres csarnok telt házát ne hasonlítsd egy ötvenezres aréna telt házához! :)
1. Reinhard Heydrich SS-Oberngruppenführer 1941-ben hozta létre az Einsatzgruppékat, a megszállt Szovjetunióban a Harmadik Birodalom ellenségeinek likvidálására életre hívott bevetési csoportokat. 2. Az SS-vezetés négy bevetési csoportot állított fel, melyeknek 500-1000 főből…..
moophlander 2014.02.07 14:01:56
@plephyl: a 2014.02.07. 08:35:32 -est értékeltem! :)
„Azt hiszem, hogy én csak tettem mindig a dolgomat, s igyekeztem felismerni azokat a történelmi fordulópontokat, amelyeken lépni érdemes.” (Pozsgay Imre, Magyar Nemzet) 1933: Pozsgay Imre megszületik Kónyon. 1950: Pozsgay Imre belép a Magyar Dolgozók Pártjába. 1956: Pozsgay Imre…..
moophlander 2013.11.26 17:00:22
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
Színházi fókuszcsoportban vettünk részt a Madách Színház musicaltesztjén. Erre a kínálatra egyelőre nem mutatunk kellő keresletet, de még semmi sincs veszve. AranyborjúFotó: Mohos Angéla   Bátor lépésre határozta el magát 2009-ben a Madách Színház: magyar zenés…..
Sajátjukként szerették és jól bántak azzal a négyéves kislánnyal, akire egy rendőrségi razzia során bukkantak rá Görögország központi részén, Farsala város közelében, egy romatelepen. A roma közösség vezetője, Giorgos Tsakiris szerint a Maria néven emlegetett kislány…..
moophlander 2013.10.21 10:24:46
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
moophlander 2013.10.02 11:51:52
@vasmargitt: Apu munkásőr volt, ugye? Ami miatt az emberek odamentek? Az nem számít? Egy ilyen beszéd után, amit a Fletó mondott anno, jobb helyeken örökre eltűnnek a politikából! Remélem nem kell hasonlatokra példát mondanom a világból! A másik! Az azonosító nélküli "rendőr" nem rendőr, csak egy fegyveres ember aki akár terrorista is lehet!
Május 9-én az A38-on ünnepelte huszadik születésnapját a Freshfabrik. A hajó színpadán számos régi tag felbukkant, majd a buli után kiderült, hogy a legtöbben maradnak is csapatban. Ez először egy fesztiválturnét jelentett, most pedig, szép lassan érkeznek az új dalok, majd…..
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
moophlander 2013.08.12 11:03:51
@Ándi bácsi: Itt lakom a Balaton mellett! A környékbeli települések polgármesteri hivatalait rengeteg izraeli keresi meg a mai napig eladó ingatlan után érdeklődve! Lakóparkokat szeretnének építeni......
Az elmúlt hónapokban felfaltunk több tucat lángost, palacsintát, halat, és egy kisebb vagyont költöttünk el a Balaton-parti éttermekben, hogy feltérképezzük a legjobbakat. A küldetés úgy indult, hogy kikértük számos hazai gasztroszakértő és sztárszakács véleményét, hogy…..
Az ókori Róma óta tisztában vagyunk a szónokok hatalmával és jelentőségével. Szinte kivétel nélkül minden modern kori társadalom a szónoki képességekre épült. Ahogy teltek-múltak az évszázadok, egyre inkább vált jelentőssé, miként képes az egyén megszólítani a…..
moophlander 2013.07.31 10:00:40
@elwood: Te olyan okos vagy! Miért nem szónokolsz? Taníts mester! Szerintem jelöltesd magad! Istenként fognak imádni, hiszen mindenhez értesz! Állj fel az emelvényre és hintsed az okosságod! :)
moophlander 2013.07.31 11:52:17
@elwood: Öregem.... sziporkázol! ...és még azt hittem szar napom lesz! :D
Varánusz Elment a Gyula 2013.06.20 04:33:32
Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula.  Wittner Mária fellélegezhet.  Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk.…..
moophlander 2013.06.20 16:12:47
@Fabius: 1994 őszén megkérdezte egy újságíró, hogy Idézem: "A minden magyar állampolgárra kiterjedő kötelező vagyonnyilatkozat tételt, miért söpörte le úgy az MSzp-SzDSz többség, hogy parlamenti vitára sem kerülhetett? Hogyan lehet így ellenőrizni majd az adózásokat?" Tudod Kedves Fabius mit válaszolt Horn elvtársad? Idézem: "...Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy Magyarország a vagyonfelhalmozás korát éli!..."
Hát tudod... szétloptátok az országot!
A határnyitásban játszott szerepéről, meg kérdezzétek meg az akkori bennfenteseket! Érdekes hazugságokkal túlfényezte magát a későbbiekben!
moophlander 2013.06.20 16:16:30
@Fabius: Azokon kívül, amiket leírtam, azért szakértő politikusnak vallottam, csak rosszra használta a szakértelmét!
moophlander 2013.06.20 17:17:38
@Mariann19: Az első MDF kormány üres nyugdíjkasszát örökölt! Had ne linkeljek írást neked erről, mert tele volt ezzel anno a média.